• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

ah canlarım beni yaralarım depreşti benimkinde iyi huy yok denecek kadar az az kavga yapsak inanın ben konuşmayım valla hiç konuşmaz yani aylarca küser ve biz tam dört aydır hiç konuşmadık iki yabancı gibi başka ne diyim küçüçük şeyi büyütür kocaman yapar çokta kıskanç beni hiç haketmiyor ama ne yapapalım mecburiyet:kızgın: senağlama :çok üzgünüm:

delikafaduldendelikafadulden:1shok:4 ay mı konuşmadınız ???

ah canlarım beni yaralarım depreşti benimkinde iyi huy yok denecek kadar az az kavga yapsak inanın ben konuşmayım valla hiç konuşmaz yani aylarca küser ve biz tam dört aydır hiç konuşmadık iki yabancı gibi başka ne diyim küçüçük şeyi büyütür kocaman yapar çokta kıskanç beni hiç haketmiyor ama ne yapapalım mecburiyet:kızgın: senağlama :çok üzgünüm:

neden mecburıyet?

sevdigim yonleri:
cok efendidir onun bunun evde dedikodusunu asla yapmaz:nazar: bu benim icin onemlidir bisey.
sirdas cok iyi bir dosttur..
kulturlu,zeki,mantikli,esprili,temkinli,sabirli
sevmedigim yonleri:
inadi(baya kirdim bunuyerimseniben,
kavga sirasinda susmasi bu beni delirtiryorrmirmirmirmir

.

sevdiğim huyları küs kalamaz kavga etsek 5 dk sonra gelir yanıma dolanır etrafımda :nazar: inadı yoktur ,dürüsttür yalanı dedikoduyu asla sevmez, kötü huyları ise dağınıktır benim yapacağımı toplayacağımı bildiği için aldığını yerine koymaz azucukta sinirlidir :bbo:

koçişkonun bütün huylarını seviyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...yalnız aşırı şekilde temizlik hastası,acayip takıntılı,hafif panik atak...es kaza hasta olsun yandık...5 yaşında çocuk gibi ilgi ister...herşeyin mükemmel olmasını isterr...bişey yapıyosa en iyisini yapmalıdır oyüzden kendini paralar..aşırı titiz olduğu için ailesi bile sen nasıl katlanıyosun diye sorarlar..amaa o zaman çokkk kızarımm..kimse(benden başka)kocamı eleştiremez,sinir olurum yaaa..kötükedihüso...aslında normalde adam katlanılacak gibi değil yanii..ama ne yapayımm hala çok seviyorummzemuszemus

her yönüyle iyi bir eştir aynı zamanda en iyi dostumdur:)

beni en çok tartışırken susarak boğuyo. kötükedihüso

En sevmediğim huyu , ben bir şeyine kırıldığım zaman asla gönül almayı bilmez.
Günlerce konuşma, hiç konuşmaz.Halbuki orada hemen br iki laf etse uzamayacak.
Hiç beni nazladığını, gönlümü aldığını hatırlamıyorum.
Çok üzülüyorum öyle oluncada.

sevdigim cok caliskan.cok hirsli olmasi.düzenli olmasi cocuklarini cok sevmesi.isteklrini elinden geldigince yapmaya calismasi.gelecegini iyi düsünmesi .............sevmediklerim. muhabbet ederken beni sikmasi hep is hakkinda konusmasi.cimri olmasi yemege kavga gürültü götürmesi.yaptigim yemege yüz tane kusur bulmasi.yemeklerimm güzel olur.bazi konularda beni dikkate almamasi .beni ailesine karsi korumamasi.bana karsi biraz ilgisizligi. bazen birak gitler yasiyom...calisip kazaniyom param var diyo...cocuklarim boynu bükük kalmasin diyee...birde aileme karsi ilgisizligi.ben onunkilere katlaniyom.bazen ayrilmak geliyo icimdennn.. .

sevdiğim yönleri
  • çalışkandır
  • dürüsttür yalan söylemeyi sevmez
  • merhametlidir
  • çoğunlukla iyi ve doğruyu ayırt eder (arkadaş bazında)
  • elinden geldiğince ev işlerinde yardım etmeye çalışır
sevmediğim yönleri
  • kaprislidir
  • son dönemde ne hikmetse kıskançlığı çıktı
  • bencildir!!!
  • saçma nedenlerden tartışır ve bunu ulu orta yapar hiç çekinmez rencide etmekten
  • konuşmaz hep susar (boşanıcam dedim ona bile sustu)
  • bencildir!!!
  • eğer bir rahatsızlık duyulan bir konuyu ben gündeme getirmezsem bahsini açmaz bile!
  • yaptığı iyiliği gözüme sokar saolsun!
  • bencildir!!!
  • eğerki gruru ön plandaysa asla özür dilemez!
  • çok pimpiriklidir çıldırtır!
  • bencildir!!!
  • eğlenmeyi bilmez ve uyumda sağlayamaz
  • eğlenen insanları bile suratszlığıyla çileden çıkartır!
  • bencildir!!!
CADIARZUsanırım bu nedenler boşanma sebebi olabilir:delphin:

sevmediğim huyları:
1-cimridir
2-dağınıktır
3-gezmeyi eğlenmeyi sevmez
4-olur olmaz şeylere takılır
5-ayakta yemek yer
6-acelecidir
7-çok inattır
sevdiğim yönleri
1-evine çok düşkündür
2-beni ve kızını çok seviyo
3-işine baağlıdır,çalışkandır
4-dürüsttür
5-merhametlidir
6-ailesine ezdirmez beni hiç.
7-çok iyi bir dost,çok iyi bir sırdaştır kendisi
o benim her şeyim.aşkım ,bitanem.iyi ki onu tanımışım,iyi ki onunla evlenmişim

Son düzenleme:
EŞİMDE SEVMEDİKLERİM : Bir olayı çok abartarak anlatır gülerek dinlerim bende çünkü konuşması 1 saati geçmiştir :) normalde 2 dk yaşanmış bir olaydır. Birde bir yere gideceğimiz zaman hazırlan dediğim halde oturur oturur ben hazırlanırım tabi hadi hayatım hazırlan derim 5dk da hazırlanır ben son kez aynaya bakarım 2 saattir seni bekliyorum hala hazırlanamadınmı der halbuki 2 saattir onu bekleyen benim bu huyuna deli olurum :)))

EŞİMDE SEVDİKLERİM : ÇOK VAR AMA EN ÖNEMLİSİ HER ZAMAN KARNIMA AĞRILAR GİRENE KADAR BENİ GÜLDÜRMESİ CEM YILMAZ GİBİ ESPİRİLİ BİR EŞİM VAR BENİM ÇOK ŞANSLIYIM

ayy emelll çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün canım yaa:roflol::roflol:

yaww kızlar düşünüyorumda kocalarımız bizim hakkımızda ne yazar acabaaa:1shok:..ben dün kocaya sordumm..sevdiğin sevmediğin huylarım neler dedimm
hiç bi huyunu sevmiyom dediibenneyaptımki
çok inatcısın
çok kavgacısın
huysuz hatunun tekisin dediiiÇok üzgünüm çoook:mymeka:
kalleşşşş adammm:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

sevdiğim yönleri
evine düşkün
cömert
aşık
mükemmel bir baba
düşünceli
çok çalışkan
özel günleri asla unutmaz
ailemi kendi ailesi gibi görmesi
sevmediğim yönleri
yemek seçmesi
elektronik takıntısı

sevdiğim yönleri
yemek seçmemesi(yazık ne bulsa yer,yemek tuzsuz olsa bunun tuzu yok demez:)),gezmeme
karışmaması, anlayışlı olması,harcamalarıma karışmaması.
sevmediğim yönleri:((
şaşaıracaksınız ama hiç muhabbetimiz yok muhabbet etmiyoooo, konuşmuyoo benimle,liderlik özelliği var beni sinir ediyo, haksızda olsa haklı çıkmak için bin dereden su getiriyo.(arkadaşlar eşiyle iletişim sorunu olan varmı konuyla alakalı değil ama yardım edin lütfennn)

yaww kızlar düşünüyorumda kocalarımız bizim hakkımızda ne yazar acabaaa:1shok:..ben dün kocaya sordumm..sevdiğin sevmediğin huylarım neler dedimm
hiç bi huyunu sevmiyom dediibenneyaptımki
çok inatcısın
çok kavgacısın
huysuz hatunun tekisin dediiiÇok üzgünüm çoook:mymeka:
kalleşşşş adammm:mymeka:

valla doğru söylüyosunŞeniz.ben hiç bu yönden düşünmemiştim.dur akşam gelince bi de ben sorim bakalım benimki ne diyecek.yarın size yazarım muhahaha:roflol:

her yönünü seviyorum genelde:asigim:
uyanip uyanip çikolata yemesine sinir oluyorum bir tek
yatak nevresimler hep çikolata çünkü:mymeka:

ayyy erkeğe doping oluyo şekerim...:jeyyar:
Valla ben ona öyle bir doping yapcam ki
bidaha yatak batarsa akli hayali şaşacak:mymeka:

yaww hakikatten niye uyanıp uyanıp çikolata yiyoo:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey..aslında çok tatlı bi derdin varr:jeyyar:

tatliyi çok seviyor ya insani çildirtacak derecedeÇok üzgünüm çoook
öyleki beni uyandirmamak için gidip salonda falan yiyor
sonrada kanepenin üzerinde uyuyup kaliyor
bi kalkiyom herif yok yanimda:sm_confused: sizmiş kalmiş çikolata yerken
ölürmüsün öldürürmüsün:icecream:
onun dişinda memnun olmadiğim bir huyu suyu yok olamazda zaten
ümüğünü sikarim vallazemuszemus

Valla ben ona öyle bir doping yapcam ki
bidaha yatak batarsa akli hayali şaşacak:mymeka:

tatliyi çok seviyor ya insani çildirtacak derecedeÇok üzgünüm çoook
öyleki beni uyandirmamak için gidip salonda falan yiyor
sonrada kanepenin üzerinde uyuyup kaliyor
bi kalkiyom herif yok yanimda:sm_confused: sizmiş kalmiş çikolata yerken
ölürmüsün öldürürmüsün:icecream:
onun dişinda memnun olmadiğim bir huyu suyu yok olamazda zaten
ümüğünü sikarim vallazemuszemus

ayy çok güldümmm:roflol:çikolata yerken sızıyo haa:roflol:ben de çok severim tatlıyı.bi deneyim bakalım bizimki ne diyecek muhahaha:roflol::roflol:

Back