• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

8 yıllık evliyiz ve tek tartışma konumuz -abartmıyorum- şimdiye kadar yaşadığımız tartışmaların hepsi "düşük belli pantolon" yüzünden...Deli olacağım artık.......Seviyorum ben düşük bel pantolonu çok seviyorum çok çok çok ....Ama giymemeliymişim 2 çocuklu kadınmışım :dilcikar: Tamam artık dışarı çıkarken alttan atlet giyme konusunda anlaştık ama evde bile giymem olay oluyor....Var mı bu konudan benim kadar muzdarip olan??

EŞıMDE SEVMEDıKLERıM : Bir olayı çok abartarak anlatır gülerek dinlerim bende çünkü konuşması 1 saati geçmiştir :) normalde 2 dk yaşanmış bir olaydır. Birde bir yere gideceğimiz zaman hazırlan dediğim halde oturur oturur ben hazırlanırım tabi hadi hayatım hazırlan derim 5dk da hazırlanır ben son kez aynaya bakarım 2 saattir seni bekliyorum hala hazırlanamadınmı der halbuki 2 saattir onu bekleyen benim bu huyuna deli olurum :)))

EŞıMDE SEVDıKLERıM : ÇOK VAR AMA EN ÖNEMLıSı HER ZAMAN KARNIMA AĞRILAR GıRENE KADAR BENı GÜLDÜRMESı CEM YILMAZ GıBı ESPıRıLı BıR EŞıM VAR BENıM ÇOK ŞANSLIYIM

sevdiğim yönleri çok ...çok temiz kalpli iyi niyetli evine bağlı çocuklarına düşkün dedikoduyu sevmez kıskançlık bilmez dost ve akraba canlısı gezmeyi sever asla kinci değil küslüğü sevmez....
tek kötü yönüyse maalesef sinirli ve ağzı bozuk.bende küfürden nefret eden bir insan olarak bu huyuna çok kızıyorum:oklava::oklava::oklava:onu sürekli uyarıyorum artık alışkanlık olmuş onda düşünün bazen şakalaşırkenbile ağzını bozabiliyo
biraz düzelme var gibi ama asla istediğim gibi olmayacak bunuda biliyorum:jeyyar:

merhabalar...
eşimin sevmediğim huyları ; tam bir araba delisi araba muhabbetlerini hiç sevmiorum
olaylara önce karamsar bakması hiç ii düşünmüo :(
özellikle araba kullanırken çok ama çok sinirli olması (korkuorum valla..)
arkadaşlarının yanında karışmayacağımı bildiği için sigara içmesi (ama onlar gidince soruorum hesap:) )
kıskanç olması
sevdiğim huyları çok fazla ...:)

en sevdigim huyu temizlik yapar benimle giydigime gitigeme karismaz en sinir oldugumda tartisirken bagirmama cagirmama izin vermiyo benneyaptımki ozel gunleri hatirlamak istemez hadi ozeli bos verdim beni bana birakmaz her seyime karisir ev icinde bazen cok asahabi oluyo iannmiyorum yaa bayagida varmis biseyler neyse insalah duzelir umidindeyim :1no2::kızgın:senağlamakaydirigubbakcemile3 olsun hayat beterinden korusun allah dimi bigun ucan bi supukem olsa ne guzel olurdu deilmi tartisma zamanlarinda kaydirigubbakcemile4

İyi huyları, Dinine bağlı Allahtan korkan,yardımsever,benı cok sever..

Kötü huyları , tutucu olması,sınırlendıgınde ne dedıgını bılmemesı,kıskanc olması,gıyımıme makyajıma karısması,erkek arkadaslarımla görusturmemesı,çalışmamı ıstememesi,okumamı ıstememesi... off daha cok var.

Ama kötü huyu daha cokmuş bakıyorumda CADIARZU

canım ya bu adam sözlünse iice bi düşün derim,evlenince hiç çekilmez,aşk yetmio bi zaman soona:))

sevmediğim huyları:inatçı olması,:bbo:bazen sözümü dinlemez :kızgın:
sevdiğim huyları: herbişiyini seviyorum herifimin :dance:

Gıcık olduğum huyu; birşeyi kafasına koyduğu zaman beni dinlemeyip mutlaka kafasına koyduğunu yapması, inatçı olması, beni dinler gibi yapıp dediğimin tam tersini yapması :oklava:

sevdiğim huyları; benle ilgilenmesi, şirinlik yapması, görgülü bilgili olması, efendi olması.

bana değer vermesi saygı göstermesi küçük sürprizler yapması beni dinleyip anlaması beni sevdiğini hissettirmesi senede 1 yemek yaptıktan sonra mutfağımın mahvolması çocuklara karşı aşırı ben merkezci olması kafasındaki projeleri ölüm pahasına olsada ille sonlandırma isteğine ve herşeyi bilirim havasına gıcık oluyorum

canım ya bu adam sözlünse iice bi düşün derim,evlenince hiç çekilmez,aşk yetmio bi zaman soona:))

Daha neleri var ayol :delphin:

Birde bız kadınlara kötü huyları yazmak daha kolay gelıyo galıbakaydirigubbakcemile3

Mesela benımkı buraya üye oldugumu bılmıyo,facebook hasabımın olduguna bılmıyo,4-5 tane maıl adresımın oldugunuda bılmıyo,hatta nete gırdıgımı bıle bılmıyo.ondan sakladıgımdan değil ama ızın vermez bılıyorum.Birde eğer bişeyı o bılmez ben bılırsem,sınır olur,bende onun sinir olmasına sinir olurum,bu huyunuda sevmıyorum.-tatlicadiarzu-

var var,her ınsanda bı eksi var işte...:oklava:

okudukca sinirim depresti valla nerdeyse tüm gicik huylar benimkinde var bak sinir oldum simdi haaa..
coraplari orda burda
banyo her zaman pis terk edilir
asla kirli camasirlar camasir sepetine atilmaz direk temiz camasirlar arasina tikistirilir
iki dk cocuk baksa hemen yorulur (onuda tam beceremez)
asla ev islerinde yardim etmez (hep öyleydi cok kavgalar ettik pes eden ben oldum)
hafta sonlari koltuga bir yapisir daha kalkmaz tv basindan
asla özür dilemez
hep o hakli cikar
ormantik sin derim tam odunsun derim kabul etmez
kirk yilin basinda bir salata yapsa batirir ortaligi aba kasten bidaha yaptirmayayim diye!!!!!
yapilmasi gereken bir seye hep bakariz der üstünden ben bin kere bak derim haftalar aylar gecer ve her seferinde bakariz der( öyleki artik herkez bu bakariz demesini taniyor kimse bir sey istemiyor ondan)

ufffffff daha cok var aslinda yoruyor beni resmen ama yinede gercekten cok seviyorum onu offff offff

kötü huylarini yazdim yazdim birde baktim ki hic iyi bir sey yazmamisim :)) onuda yazayim tam olsun bari

evine baglidir, yalan söylemez, güzel hayaller kurar ve bunlari gerceklestirir, asla yedigimi ictigime giydigime karismaz, yemek yoksa neden yapmadin demez, cok anlatir cok dinler (tabi isine gelenleri dinler cogu erkek gibi :))

oh simdi rahatladim

Gelin 54 bune kız:1shok:

kirli çamaşırlar temızlere karışırmı hiç :kızgın:

bıraz dağınık ve uyuşuk galıba eşin,erinen birine benzıyo kaydirigubbakcemile3

İyi huylarıda varmış hem,Allah sana bağışlasın a.s.

Gelin 54 bune kız:1shok:

kirli çamaşırlar temızlere karışırmı hiç :kızgın:

bıraz dağınık ve uyuşuk galıba eşin,erinen birine benzıyo kaydirigubbakcemile3

İyi huylarıda varmış hem,Allah sana bağışlasın a.s.

:dance:sırnaşık şey o an sinirle yazmisimda yazmisim... fena ya fena benimki allahtan iyi huylari var sevdiriyo kendini napayim hani derler ya tuhaf bir yemek olunca ,,kokar mokar tok tutar´´ o misal benim isimde hahahahah kokmuya allahtan ama coook dagnik valla bazen görüyorum yada duyuyorum ne temiz erkekler var yada derli toplu olanlar ev islerine yardim edenler inanasim gelmiyor bide cok sasiriyorum görmemisiz napalimsırnaşık şey

:dance:sırnaşık şey o an sinirle yazmisimda yazmisim... fena ya fena benimki allahtan iyi huylari var sevdiriyo kendini napayim hani derler ya tuhaf bir yemek olunca ,,kokar mokar tok tutar´´ o misal benim isimde hahahahah kokmuya allahtan ama coook dagnik valla bazen görüyorum yada duyuyorum ne temiz erkekler var yada derli toplu olanlar ev islerine yardim edenler inanasim gelmiyor bide cok sasiriyorum görmemisiz napalimsırnaşık şey

Benımkıde dağınıklıgı hıc sevmez,mesea sacımı tararım,tarağı unuttum dıyelım,hemen gıder kaldırır onu,sonra bana kızar dağınığım dıye delikafadulden

iyi huyları;yardımsever,çok ii bir baba eş çok da ii bir dert dinleyici herşeyini çok seviyorum
kötü yönü ise;iş falan yaparken elime çok karışıyor sanki ev hanımı kendileri:)))

ah canlarım beni yaralarım depreşti benimkinde iyi huy yok denecek kadar az az kavga yapsak inanın ben konuşmayım valla hiç konuşmaz yani aylarca küser ve biz tam dört aydır hiç konuşmadık iki yabancı gibi başka ne diyim küçüçük şeyi büyütür kocaman yapar çokta kıskanç beni hiç haketmiyor ama ne yapapalım mecburiyet:kızgın: senağlama :çok üzgünüm:

Back