ah canlarım beni yaralarım depreşti benimkinde iyi huy yok denecek kadar az az kavga yapsak inanın ben konuşmayım valla hiç konuşmaz yani aylarca küser ve biz tam dört aydır hiç konuşmadık iki yabancı gibi başka ne diyim küçüçük şeyi büyütür kocaman yapar çokta kıskanç beni hiç haketmiyor ama ne yapapalım mecburiyetsenağlama :çok üzgünüm:
ah canlarım beni yaralarım depreşti benimkinde iyi huy yok denecek kadar az az kavga yapsak inanın ben konuşmayım valla hiç konuşmaz yani aylarca küser ve biz tam dört aydır hiç konuşmadık iki yabancı gibi başka ne diyim küçüçük şeyi büyütür kocaman yapar çokta kıskanç beni hiç haketmiyor ama ne yapapalım mecburiyetsenağlama :çok üzgünüm:
EŞİMDE SEVMEDİKLERİM : Bir olayı çok abartarak anlatır gülerek dinlerim bende çünkü konuşması 1 saati geçmiştir :) normalde 2 dk yaşanmış bir olaydır. Birde bir yere gideceğimiz zaman hazırlan dediğim halde oturur oturur ben hazırlanırım tabi hadi hayatım hazırlan derim 5dk da hazırlanır ben son kez aynaya bakarım 2 saattir seni bekliyorum hala hazırlanamadınmı der halbuki 2 saattir onu bekleyen benim bu huyuna deli olurum :)))
EŞİMDE SEVDİKLERİM : ÇOK VAR AMA EN ÖNEMLİSİ HER ZAMAN KARNIMA AĞRILAR GİRENE KADAR BENİ GÜLDÜRMESİ CEM YILMAZ GİBİ ESPİRİLİ BİR EŞİM VAR BENİM ÇOK ŞANSLIYIM
yaww kızlar düşünüyorumda kocalarımız bizim hakkımızda ne yazar acabaaa:1shok:..ben dün kocaya sordumm..sevdiğin sevmediğin huylarım neler dedimm
hiç bi huyunu sevmiyom dediibenneyaptımki
çok inatcısın
çok kavgacısın
huysuz hatunun tekisin dediiiÇok üzgünüm çoook:mymeka:
kalleşşşş adammm:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
her yönünü seviyorum genelde:asigim:
uyanip uyanip çikolata yemesine sinir oluyorum bir tek
yatak nevresimler hep çikolata çünkü:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy erkeğe doping oluyo şekerim...:jeyyar:
her yönünü seviyorum genelde:asigim:
uyanip uyanip çikolata yemesine sinir oluyorum bir tek
yatak nevresimler hep çikolata çünkü:mymeka:
Valla ben ona öyle bir doping yapcam kiayyy erkeğe doping oluyo şekerim...:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaww hakikatten niye uyanıp uyanıp çikolata yiyoo:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey..aslında çok tatlı bi derdin varr:jeyyar:
Valla ben ona öyle bir doping yapcam ki
bidaha yatak batarsa akli hayali şaşacak:mymeka:
tatliyi çok seviyor ya insani çildirtacak derecedeÇok üzgünüm çoook
öyleki beni uyandirmamak için gidip salonda falan yiyor
sonrada kanepenin üzerinde uyuyup kaliyor
bi kalkiyom herif yok yanimda:sm_confused: sizmiş kalmiş çikolata yerken
ölürmüsün öldürürmüsün:icecream:
onun dişinda memnun olmadiğim bir huyu suyu yok olamazda zaten
ümüğünü sikarim vallazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?