Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

sevmediklerim: cimri olması, kıskanç olması ve de ani sinirlenme; ki bunlar hayatı çekilmez hale getiriyor.
sevdiklerim: sıcak,konuşkan olması bi de ne bulursa yemesi, yardım et diyince ev işleri de elinden gelir

sevmediğim yönü : bana göre cok konuşması, cünkü benim konuşmakla pek aram yoktur bi de gezmeyi cok sevmesi
sevdiğim yönleri: eli acık, kolay ikna edilebilir,rahat,kıskanc olmaması,bir de bana ( aldığımıa, gezdiğime, harcamalarıma ) karısmaması

çok rahattır, söylenenleri çabuk unutur unutkan,ağır kanlıdır, uykuya çok düşkün 24 saat uyusun ister(şimdide uyuyo uykucu :çok üzgünüm: hiç özel gün mün bilmez romantik değil,süprizler yapıp beni şaşırtmaz, sosyal değil pek ,çekingen hep ben teşvik ederim bişeyi yapsın diye, kavga ederken hiç konuşamayız hep susar beni deli eder ben bağırıp çağırırım çok anam çok say say bitmez..
sevdiklerimi de yazıyım ayıp olmasın kocişe: çok iyi kalplidir,iyimser,kimse hakkında kötü düşünmez, ailemle çok iyi geçinir (kendi anasından babasından bile çok belki) , almama satmama - gitmeme gelmeme karışmaz, eli çok açıktır, ne istesem yapar üzülmeme hiç dayanamaz, hiç kinci değildir küs kalmaz
bunlar geliyo aklıma yada çok varda yaz yaz bitmez herhal :teselli:

sevdiğim yönleri...
bakışına hayranım....gülüşüne...ben konuşurken hayran hayran beni dinlemesine...temizlik yaparken bir eline toz beni alışına...yemek yaparken salatayıda ben yapayımmı karıcığım demesine...biryere giderken haber vermesine...gün içinde beni aramasına...benden önce ihitiyaçlarımı bilip almasına...sakinliğine...cömertliğine...kültürüne...konuşmasına...esprilerine...
arkadaşlarıma iyi davranmasına...saygısına hörmetine...ailemi kendi ailesi gibi sahiplenmesine...alışveriş yaparken sıkılsa bile belli etmeyişine...beni kırmamaya özen göstermesine...daha ne diyim hayranım kocama :asigim:
sevmediğim yönleri...
bir iki tane var ama onlarda olmasa hayat çok sıkıcı olurdu zaten :dance:

sevdiğim yönleri.....
aldığıma,gittiğime,gelenime karışmaz..ne bulursa onu yer...iyi kalplidir kötülük düşünmez...sabırlıdır...
sevmediğim yönleri...............
rahattır,gamsız,vurdum duymaz,devamlı uyur(ben işteyim o evde hor hor uyuyor)ailesine karşı pısırıktır,evde yardımcı olmaz,dağınık,herşeyi ayağına ister,çocukla fazla ilgilenmez vs vs vs..........................
yani benim kocam berbat bir ev arkadaşı
ama yinede neyini sevdim bilmem seviyorum

inatci kiskan sinirli sevmedigim yonler ve bi olayi uzatirda uzatir kuser
sevdigim ise gereksiz konusmaz agir abidir bakimlidir

sevmediğim yönleri
- aşırı derecede kıskanç olmasını (bir arkadaşımın eşini yanağından öpmemi bile kıskanması öğğğk)
- kendi parasının hesabını yapmaması benim 1 kuruşumun hesabını sormasını
- inatçı olması
- tartıştığımızda çocuk gibi küsmesi günlerce konuşmaması
- koltukta uyuklamasını
- dağınıklığını
- romantizimden hiç mi hiç anlamamasını
- özel günleri önemsememesi
- evde onun yapması gereken işleri hep sallamasını
- sorumsuzluğunu
- sadece haber ve maç seyretmesini
- herşeye bir bahanesi olmasını
- kahvedeki arkadaşlarını benden daha çok sevmesini
- evden önce kahveye gitmesine
- kendi arkadaşları dışında gittiğimiz aile ziyaretlerinde 10dk bir kalkalım demesini
- idolojisini ailesinden bile önde tutmasını (dünyayı kurtaran adam :))
- her şeyin iyisini kendi biliyor olmasına
- Her taştışmada yağ gibi suyun üstüne çıkmasına
- problemlerimizi hiçbir zaman konumamasına
- suçlu olsabile asla özür dilememesine
- arkadaşlarını çok sevmesi onlar için her şeyi yapmaya hazır olması ama benim ailemi önemsememesine
deli oluyorum

sevdiğim yanları
- kızını çok sevmesi
- güvenilir olması
- çevresinde çok seviliyor olması

12 yıldır bu adamla evliyim
seni hakediyormu diyeceksiniz etmiyor bence ama yinede bir baba işte bende her kadın gibi hep altan alıyorum sabırla bekliyorum (sabrım nezaman bitecek diye)
sanırım uzatmaları oynuyorum.

sevmediğim yönleri:
acıma merhamet hislerinin eksik olması,
dunyada en onemli sıraya kendisini koyması,
cocugunu onemsememesi,
alışveriş yapmaması, evin ihtiyaclarını dusunmemesi,
herseyi en iyi kendisinin bildiğibi sanması,
dagınıklıgı, kirlilerini kirli sepetine koymaması,
hatalarını kabul etmemesi,
onunla sohbet edemiyoruz,
fazla kıskanc gibidir, ama mesaiye kalsam gelip beni almaz,
gun icinde aramaz, sormaz
ihtiyaclarımla ilgilenmez..

sevdiğim yanları,
iyi bir insan olması,
baskaları ile ilgili kotu konusmaz,
dinine baglı gibidir
guvenilir bir insan dır.

sevmediğim huyları: rahat olması hallederiz diyip halledememesı çoraplarını banyoya atması ve eve gelince soyunduğu elbiseleri ortalığa bırakması dağınıklığı yani sigara içmesi bide çok titizmiş gibi bana laf söylemesi dırdır etmesi çenesi düşük geveze hemen herşeye sinirlenmesi benim lafımı dinlememesi ve aile gezmelerine gitmemesi zoraki götürüyorum misafirperver olmaması ve işten eve gelince pc başına oturup sürekli oyun oynaması son olarakda bişeyi yap dediğimde 2 saat yerinden kalkmaması evin eksikleriyle pek ilgilenmemesi

sevdiğim huyları: benim için herşeyi yapar benim isteklerimi ikinci planda tutmaz eğer elinde varsa ve yapabilecek durumdaysa hemen yapar beni o konuda üzmez hasta olduğumda üzerime aşırı düşmesi ve benimle bebek gibi ilgilenmesi kıskanç değil nereye gittiğime karışmaz güvenir bana giyimime karışmaz saçıma başıma karışmaz özür dilemesini bilmesi ve gönlümü almayı bilmesi sosyal olması sözünde durması kesinlikle yalan söylememesi ve benden bişey saklamaması merhametli olması ve yardımsever olması cimri kesinlikle değil açık sözlüdür anlayışlıdır
dahada varda say say bitmez aklıma gelenler bunlar ama genede herşye rağmen çok mutlu giden bi evliliğimiz var

Son düzenleme:
Sevmedim huylari: Bazen önyargili olusu, inat,
Sevdigim huylari: isini seven, calismayi seven, ailesine ( bana ve oglumuza) düskün, kötü aliskanliklari yok (icki, kumar, kari- kiz gibi)

Masallah benim kocacima ne kadarda güzel huylari varmis :nazar:

sevmediğim huyları:aşırı sinirli olması kızdığı zaman ne söylediğini bilmemesi aradan 2 saat geçtikten sonra hiç birşey yokmuş gibi arayapı konuşması birde ben ters konuşunca uzatıyor olmam kesinlikle özür dilemez benden bekler...çok dağınık olması bütün kıyafetleri orada burada ben arkasını topluyorum ...teknisyen olmasına rağmen evdeki kırık dökük şeyleri benim zorumla tamir etmesi...aşırı kıskanç olması güzel birşey giydiğimde ne biçim olmuşsun hiç yakışmamış demesi...gezmeye arkadaşlarımla gidememem laf oluyor sonra..hiç romantik değil...ne evlenme yıldönümü ne de doğum günüme özenmez birde çok önemliymiş gibi davranır...daha ne anlatayım aklıma gelirse yazarım bitmedi..

sevdiğim huyları:benimle çok ilgili gündüz arar alışveriş yapar markete gitmem yani...tuvaleti kesinlikle bana yıkatmak istemez zehirlenmemden korkuyor...ilaçları içtimmi diye sorar içmediysem içirir..benim sayemde sosyal biri arkadaşlarımız ve eşleriyle arada dışarı çıkarız..evden işe işten evedir hiç biryere bensiz gitmez... :1no2:

bide ben anlatayım canım çekti,sosyal hayatı olmamasından evden işe işten eve başka bişey yok onun için en güzel şey evde koltukta uzanıp tv izlemek, annesine aşırı düşkünlüğü beni delli ediyorrrrrrrrrr karışmazssan çok sessizdir ama karışıpta bir tartışmaya girersen susturamazssın alçak sesle tartışmayı bilmez yüksek sesle kavga eder daha çok varda bide iyi yönlerini düşüneyim?beni çok sevdiğini biliyorum oğluna nerdeyse tapıyor istediğim bişeylere yok demez imkanı varsa ama benimde herşeyi istemediğimi bilir hergün arar sorar nasılsın diye beni sıkmaz ve bana güvenir bir konu ile alakalı birşeyi birkez sölemem yeterlidir aman daha çok var ama bukadar yeter benden

beni dinlemesinden mutfaktaiken bile beni çagırıp bişeyler istemesi işi düştüğünde yalakalık yapması evde hiç bir işe el uzatmaması kendi işini bile bana yaptırması(mesele faturalar) çok rahat oluşu kendini dünyanın merkezi gibi görmesi daha çok var anlayacanın

QDFVGBFJNGMHKÖFJHLÇŞJ.KıLçköl

Son düzenleyen: Moderatör:
Siniri ... Benim için pek çok olumlu huyuna bedel...Çünkü ben aksi gibi bir o kadar sakinimdir...

Hayatta hiçbir zaman sesim yükselmedi , kimseye karşı ... Tartışmayı bilirim, ama kavga etmeden ,

medeni iki insan gibi. Hatam varsa kabul ederim , karşı tarafın hatalarını görebildiğim kadar kendi

hatalarımı da görecek ve söyleyecek kadar adilimdir.

Ama eşim her kavgamızda kendini sütten çıkmış ak kaşık gibib görüyor.Bu da beni çok üzüyor.

Ben ısrarla "bir kavga varsa hata iki kişiliktir." desem de anlamıyor.

İyi yönlerini yazmıyım, gözüm şu an sadece kötü yönlerine odaklanmış durumda....

en sevmediğim huyları:yalan söylemesi,kendini beyenmesi,aşırı kıskanç ve sinirli olması,başaka kızların yanında kırılacak gibi konuşması ve davranması,bilgisayarın başında dünyayla iletişimini kesmesi,beni dışarı çıkarmaması(ayda yılda anca),kıyafetlerimi ve makyajımı sürekli sorun haline getirmesi,her olayda yağ gibi üste çıkması
en sevdiğim huyları:komik ve esprili olması,çocuklarına karşı ilgili olması,kısacası bende neden sevdiğimi bilmiyorum :1no2:

sevmediğim huylarhorlaması:1shok:,ve çok dır-dır etmesi:roflol:
sevdiğim huylarçok komik,ya herşeyi seviyorum senin be adamkaydirigubbakcemile3

Eşim cok mukemmel anlayıslı dusuncelı bana sormadan bıse yapmayan ve daha bır suru sey
kotu huyu sadece bazen cok sacma espırıler yapması :) :) :)
baska bıse yok cok sukur

ıyi huyları, Dinine bağlı Allahtan korkan,yardımsever,benı cok sever..

Kötü huyları , tutucu olması,sınırlendıgınde ne dedıgını bılmemesı,kıskanc olması,gıyımıme makyajıma karısması,erkek arkadaslarımla görusturmemesı,çalışmamı ıstememesi,okumamı ıstememesi... off daha cok var.

Ama kötü huyu daha cokmuş bakıyorumda CADIARZU

Back