eşiniz yada sevgilinizin morali bozuk düzeltmek için ne yaparsınız?

benimm

yeni bir ben lazım:)))
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
90
0
86
Diğer
kızlar diyelim ki eşiniz eve o gün moral bozuklugu ile geldi..ya da sevgilinizle dışarda buluştunuz canı bişeye sıkkın..siz ne konussanız ne kadar şirinlik yapsanız da düzelmio..böyle bi durumda naparsınız? onu kendi haline bırakırmısınız mesela?yoksa üstüne gidermisiniz?

Ben hiç elleşmem..Kendi halinde bırakırım.:smiley-cool:
Çünkü çok iyi bilirim ki yarım saat içinde ağzında bakla ıslanmayan adam "sus,anlatma" desem bile dökülür herşeyiyerimseniben

kocamı konuşturma yöntemlerim vardır...
ama anlatmammmm....jeyyarjeyyarjeyyar
mutttlaka anlatır neymiş derdi...

eger gercekten olay buyukse ve cok uzulduyse ne kadar sirinlik yapsamda morali duzelmez....
keyfi yerine gelince anlatir ancak buda 1-2 gunu bulur...

eğer konuşmak istemiyorsa bir müddet kendi haline bırakırım ama baktım olmuyor işte orada esas songül devreye girer ve olayı çözer...canını sıkan olay neyse beraber çözeriz ..çünkü eşimin kafasının rahat olması benimle doğru orantılı..o iyiyse bede iyiyim o kötüyse bende kötü...

yooo hiç uğraşmam git düzgün olduğun zaman yanıma gel derim ... çekemem seni turşu suratını diyede eklerim yanınaa

kızlar benimki de aynı üstüme gelme der hep ama işte ben dayanamam merak ederim hemen anlatsın çözelim sorunu ve düzelsin isterim ama hiçbir zaman öyle olmaz...senağlama

canı sıkkınsa uyuzluğu üstündedir,ters konuşur beni de mutsuz eder..

ilk zamanlar sürekli üstüne gidiyor,öğrenmek için uğraşırdım ama öğrendim artık

konuyu değiştiriyorum,dikkatini dağıtıyorum..

bir süre sonra herşeyi kendi anlatıyor,ısrarcı olursam daha da hırçınlaşıyor..​

canı sıkkınsa uyuzluğu üstündedir,ters konuşur beni de mutsuz eder..

ilk zamanlar sürekli üstüne gidiyor,öğrenmek için uğraşırdım ama öğrendim artık

konuyu değiştiriyorum,dikkatini dağıtıyorum..

bir süre sonra herşeyi kendi anlatıyor,ısrarcı olursam daha da hırçınlaşıyor..​

aynen ben de sen gibiyim çok üstüne gidiorum ama bu sefer de bana kızıo aramız bozuluo..neyse ben de zamanla anlıcagımdır elbet:1closedeyes:

bende sorun nyse beraber çözelim derim oda anlatır yada anlatmazsa daha sonra der falza üstelemm bnde kendi haline bırakırm ama genlde anlatır sonra bi çözüm bulurz ayy canım yaa hiç kıyamam morali bozuk oldugunda bazen ağladıgını bilirm ozamn işte deli olurum. neyse onu üzen bnde onu gebrtmek isterim :oklava:

yapmam gereken tek şey bilirimki susmak yoksa o dahda sinirlenir.ama bu arada bende meraktan çatlar konuşması için ağzının içine bakarım ....

çok üstüne gitmem yoksa sinirlenir o yüzden biraz kendi haline bırakırım zaten çok geçmeden bana anlatır beraber çözüm yolu buluruz ama tabi ilk başlarda böle değildi ben üstelerdim oda sinir olurdu bu nedenle şunu anladım ne kadar üstüne gidersen o kadar sinirleniyor bende bu yolu deniyorum sonra anlattıktağında zaten rahatlıyor:)

valla bazen benimkinin durup dururken de solundan kalkmış gibi olduğu dönemler oluyorr:( mesela geçen gün neymiş efendim çook sormuşum daa çok üstüne gitmişde o surat asıyo die beende surat asmışımda onun keyfini yerine getirmek için uğraşmamışımdaaa:dilcikar:baya bi laf söyledii:çok üzgünüm: bundan sonra karar verdimm valla hiç uğraşamam ne kadar üzgün olursa olsun bi kere sorarım anlatmıyosa nasılsam öle olurum illa kii unuturr :1rolleyes:

hiç beceremiyorum bu işi ya..
yanında olduğumda bir iki şirinlik yaparım,yüzünü severim falan eğlendirmeye çalışırım
ama
telefonda falansa mümkün değil yumuşatamıyorum.
hatta daha beter oluyor.

valla moralini ben bozmadıysam hiç bir şey yapmam,
anlatmasını beklerim anlatmıyorsa kendi bilir
kendine sakladığı birşey olduğunu düşünürüm ve saygı duyarım,
gereksiz yere de üzerine düşmem
anlatırsa da sakince dinlerim o kadar,

Ne olup bittiğini anlatır,dinlerim.İçini rahatlatacak cümleler kurarım.Sonra da GıDıKLaRım bi güzel.naniknanik

Onceleri konusmasi icin cok cabalardim ama baktim uzgunken dertlerini anlatmak yerine kendi halletmek istiyor, kendi haline birakmayi denedim ve ise yaradi. Bir kac gun sonra kendi anlatmaya basladi.
Hic sormamak olmaz, mutlaka ilgi belli edilmeli, kendini yalniz hissetmemeli ama anlatmiyorsa fazlada uzerine dusulmemeli.

eve düzgün bi moralle gelmediyse zaten eve girer girmez anlarım...ve bişi olmamış gibi davranırım daha sonra o zaten dayanamaz ve ne var ne yok anlatır.. elimden geliğince o zaman yardım ederim moralinin düzelmesi adına...

ben önce sorarım, anlatmazsa üstelemem.
bir süre sonra kendi anlatır zaten.

Back
X