Eşiniz yada sevgiliniz doğum gününüzü unutursa..

efile

J&C
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
103
0
96
Denizli
Eşiniz yada sevgiliniz doğumgününüzü unutursa nasıl bir tepki verirdiniz? onu kaybetmek istemiyorum ama tepkisizde kalmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.böle bir durumda doğru olan ne?fikirlerinize çooooook ihtiyacım var.

bu düşünüldüğü kadar bence basit bi konu değil.önemli bişe.sana değer veren bi insan doğduğun günü de unutmamalı eminm ki sen onun doğduğu tarihi hep hatırlıyosun deil mi?ama eğer kaybetmek istemiosanda bi kaç gün trip at altan alırsa geçerli bi sebep söylerse affet .eğer alttan almazsa sende hiç alma

kadınlar bu konulara daha önem verirler daha duygusallardır .
sizin için önrmli olan seyler onlar için gereksizdir

çünkü bizlerin beyni her seyi detaylıca düşünüp , hem mantıklı hemde duygusal davranabiliriz onlarsa boş sıradan seylerle mesguldur daha cok kafaları kusura bakmayın sinirliyim :D

sadece sende onun dogum gununu unut .

elbet rahatsız olursa gerekceni bildir olmassa sende takma cnm

bence önemli değil sevgilim unuttu mesela bn hiç takmadım büyütülcek bişi değil alt tarafı bi doğum günü hayatta neler oluyo unuttuğu tek şey o olsun beni herkezden çok sevsin yeter bana

şöyle bir durum var ki bunu hala anlayamadım, sen karşındakini olduğu gibi kabul ettiysen ne diye onun kendi normal davranışlarını sorguluyorsun? kutlamıyorsa kutlamıyordur, sen üzülme diye kutlaması onu o yapan değerlerden birini yok etmez mi? Hem doğum gününü unutması seni sevmiyor önemsemiyor demek değil ki, herkes elbette hatırlanmak ister ama hatırlanmadı diye dünyanın sonuda gelmez. Madem rahatsız oluyorsun neden kutlamadığını sorabilirsin, malum insanlar konuşa konuşa anlaşır..

walla geçende benimkini unuttu burnundan getirdim valla en azından özel günümde biraz özel hissetmeliyim kedimi değil mi aamaayerimseniben

sonuçta doğum günü özel bir gün sewdiğin insanın dünyaya geldiği bi gün her özel gün hatırlancak die bişe yok ama sene de bir hatırlanılan bişe hatırlanması lazım bence

Bak bu konu da onu hatırlattı yine benim eski sevgilim de unutmuştu doğumgünümü 3 yıl önceydi sanırsam.Ben memleketteydim tam da arife gününe gelmişti o günde mezarlık ziyaretine köye gitmiştik iftarı da orda yapacaktık.Köyde de telim çekmiyo saat 12 den sonra aramadı uyuyakaldı diye düşündüm ve ertesi günde tel çekmiyo aramıştır ulaşamamıştır dedim ama nerde adamın umrunda değilmişim.Akşam kuzenim haber vermiş seherin doğum günüydü bugün unutmadın dimi demiş.O da hemen mesaj attı bi özürler bi pişmanlıklar.Çok üstüne gitmedim nedense sadece hiçbir zaman yanımda olmadın ne zaman kendini bana hissettirceksin dedim o kadar. Ama sonra affettirmişti kendini ankaraya bi gittim ev arkadaşımla anlaşmış ben gelmeden odamı süslemiş.Duvara kırmızı güllerden kalp yapmış küçük küçük kağıtlara sözler yazmış heryere yapıştırmış. Bide böyle pembe kalpli çiçekli bi nevresim almış.Sabah beni aldı otogardan eve gittik sen dur dedi salonda bekletti beni odaya gidip pastanın mumlarını yakmış.Gözüm kapalı götürdü beni, odayı görünce çok şaşırmıştım hiç beklemiyodum onun gibi bi odundan.
Sonuçta affetmiştim işte, öyle şeyler yapmasaydı da affederdim ama içimde kalırdı bi köşesinde ve sürekli söylerdim.Baktım büyük bi jest yapmış ve gerçekten üzgün pişman olduğunu ve içten özür dilediğini anlamıştım.Uzatmadım

geçen ayda benm doğum günümü unutmuştu burnundan getirdim aynı gün affettm tabi dayanamıyorum malesef

bence bu çok kırıcı bir şey..
ama neden unuttuğuna da bağlı
çok kötü günler geçiriyosa, Allah korusun bi sevdiğini kaybettiyse, hatırlamayabilir. bence böyle bir durumda çok da umursamamak gerekir, çünkü daha sonra iyi günlerinde bunu telafi edebilir
ama hiçbir şey yokken, hatırlamıyosa, orda kafamda bi soru işareti oluşur benim. doğumgünü yani, insan sevdiği insanın dünyaya geldiği günü durup dururken unutabilir mi hiç?
bence önemli olan unuttuktan sonra özür dileyip telafisini yapması değil,seni anlaması
sen şu an hiçbir şey yapma, çünkü yapsan da fark etmicek onun için, erkekler düz mantıktır, duygusal düşünemezler
seni ancak empati kurarak anlar, bunun için sen de onun doğumgününü unut.

Back
X