• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa

eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa........

• Ankete Katılan
    409
evet sorun ederim, takmalı. takmam, sevmiyorum, sıkılıyorum vb. sözler duymak istemiyorum...

Şu an söz yüzüğümüzü takıyor, bazen unutuyor problem etmiyorum, bende unutabiliyorum. Takmasa kırılabilirdim ama büyük problemlere yol açmazdı yine de diye düşünüyorum. Önemli olan gönülden bağlılık.

Sorun etmeme gerek yok :1: Bi gün yüzüğünü evde unuttu diye yarı yoldan eve dönmüştü :48: Takmamazlık etmez :16:

benimki takmiyor ya takamiyomus saat bile takamaz basta cok sorun yaptim laf flnda soktum baya:)ama gercekten takamiyoki benim cenem bile onu pes ettiremdi:54:ama bu bahsettigm nisan yuzuguydu nikahtan sonra naparim bilmem:40::40::40::40:

madem takmayacaksın o zaman neden para verip aldın derdim şahsen. ki bence takılmalı. manevi bir değeri var bana göre.

benim eşimde eskiden takardı, ama yaklaşık 5 yıldır çalıştığı işi takmaya müsait değil. Özel günlerde kullanırdı artık hiç kullanamıyor çünkü eve hırsız girdiğinde götürmüş alyansı :26:

ilk zamnlar takardı işe gidince cıkarır cebine koyardı.sonrada unuturdu. işinden dolayı takmıyor yani... Baslarda üzülmüstm ama simdi sorun etmiyorum ammmaaan takmazsa takmasın...altın erkege haram diye alyansımızıın gümüsünü buldum aldım yine takmadı. Yüzügn manevi yeri baska ama takıpta degerini bilmeyenlere ne demeli... :37:

Esim genelde takar bazen is yerinde unutuyor ama srn deggil bnm için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk zamnlar takardı işe gidince cıkarır cebine koyardı.sonrada unuturdu. işinden dolayı takmıyor yani... Baslarda üzülmüstm ama simdi sorun etmiyorum ammmaaan takmazsa takmasın...altın erkege haram diye alyansımızıın gümüsünü buldum aldım yine takmadı. Yüzügn manevi yeri baska ama takıpta degerini bilmeyenlere ne demeli... :37:

;) ben de altın haram dedi.gumus rahatsız etti dedi diye çelik yüzük aldım. Çok sık ve güzel. Süper de bir sürprizle verdim ama insanın içinden gelecek bi kere:banghead:

Kesinlikle takmasını isterim..yok illa ben takmam derse üzülürüm nedenini sorarım mantıklı cevap yoksa(yara yapıo işte zarar geliyo) kızarım!

Back
X