• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa

eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa........

• Ankete Katılan
    409
benim eşimde takmaz. . eşim ağır bi işte çalışıyor ama bencede doğru söylüyo .. sahte bi yüzük verdı taşlı öyle bi yüzük takardı yüzüğü paramparça oldu. demir girmiş. aldığımız yüzük orda mahvolur diyo. o yüzden sorun etmiyorm.

Ama bak cevapda biraz ironi var bence.Muhtemeldirki ısrarla takmamı isticekdir.Erkeklerin genelde böyle istediklerini düşünüyorum

Olay falan çıkmaz:)Bende takmam olur biter:)
Aynen bende öle yapıyorum takmıyorum
Ama benim yanımda hep çocuklar var yüzük gibiler zaten:KK45::D Hiç dert etmem takmıyor eşim evlendiğimiden beri kaybetti zaten nişanlıyken.erkek milleti işde.

Tabiki sorun ederim...Günümüzde bazı insanları yüzük bile durduramazken bir de yüzüksüz aslaaaa..!!

Çıkardığı an, parmağının kırılma noktasını belirlediğim andır zaten:KK67::KK76:

Son düzenleme:
benim şapşal dışarı çıkarken takıyor eve girince çıkarıyor :KK76:

Benim kocis isinden dolayi takmiyo hatta bi yere giderken de takmaz ne sorun etcem aldatacak kisi her türlü yapar :) bence

sorun etmem, göstermelik şeyleri sevmiyorum. herşey insanın içinde olmalı. bir yüzük güveni temsil edemez, etmemeli bence...

Ben takıyorsam oda takacak takmıyorsa bende takmam.Malum moda,,,uygun olmayabilir kıyafetime ;)

Back
X