• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa

eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa........

• Ankete Katılan
    409
yok benim eşim takmıyo işinden dolayı bende ısrar etmiyorum ama bi yere giderken mutlaka taktırırım takmazsa sorun ederrim...:oklava:

eşim işleri dolayısıyla takmıyo çünkü bigün az kalsın parmağı kopacaktı...
bende inat etmiştim takıcaksın diye ama o olay olduktan sonra iş zamanı ısrar etmıyorum ama biyere giderken takıyo...
fenalık yapıcak insan yüzüğü çıkarır cebine koyar yine yapar...

bvlgarı idi yüzüklerimiz ellerini yıkarken hep çıkartırdı bi yerde çıkartmış ve unutmuş hemde evliliğimizin 2. ayında :oklava:benneyaptımki:kızgın:

hayır asla!madem çıkaracaktı neden taktı? :oklava: tabi özel durumlar hariç :1closedeyes:

umrumda bile olmaz ister taksıııııııııııııııın ister takmasııııııııııııııııııın :dilcikar:

takmalı tabii ki de... ama büyük konuşmayayım da işinden dolayı takamıyor filan demişsiniz :)

kesinlikle takmalı, lami cimi yok, eşim hiç çıkarmaz parmağından zaten
voleybol maçlarına giderken çıkarır rahatszı ediyor diye, ama eve gelince hemen takar
takmadığım zaman kendimi tuhaf hissediyorum der canım aşkımmm

normalde takardı takii kaybedene kadarbenneyaptımki
olmayan bişeyi takamıyo tabiki hala evlilik borçlarını ödediğimiz için şuan alamıyoruzda
ama her parmağını boş gördüğümde asabım bozuluyo :mymeka:
olupta takmazsa ozaman yolarım tatlicadiarzu

yüzükleri alırken o zamanlar sevgili nişanlım olan şu an ki kocam, bana ben büyük yada kalın takamam ,parlamsın ,sarı olamsın birlmem ne diyr bütün yüzüklei eledi bende , onunla ynısı olsun yüzük diye tutturudm.salağım ya en az zarar verecek sıradan bir yüzük aldık.
öncelri takmaya çalıştı ,baktı olmuyor eve gerlirken taktı,bir baktım o çekmeceisdne saklıyor yüzüğü ben de hadi be dedim hr şey herşey de bari benim sevdiğim yüzüğü alsaydıkda takmasaydın.değil mi ama
ama takmıyor,,,,,,, takamıyor,,,,,,,,,,,,,,,,.ne yapcağımı şaşıırdm pesssssssssss ettim.
ama sadakatine güvenirim sevgisinide allah bozmasın

parmagında görunce çok mutlu oluyorum... ama işini bahane edıyor sadece özel gunlerde takar....ben de sinir olurum..

Hiç önemli değil...Beni ne kadar sevdiğini ve bana verdiği değeri biliyorum...Bu yüzük zaten sevginin,bağlılığın simgesi olamaz...Yüzük parmağında olup da eşine yapmadığı kalmayan nice erkekler var...

Back
X