Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
benim eşimde bilir takıldıgımı buraya
nicimide bilir ama oturup benle takılmaz kk da :roflol:
ama bazen bende anlatırım bak böle şöle olmuş diye

Ben takildigimi soyledim, ama nickimi soylemedim kötükedihüso

Bana diyor, gor bak yarisi erkektir uyelerin, kiskanclik mi bilmiyorum delikafadulden

Zamanla ogrenir nickimi, hic sorun yok :lepi:

evet biliyor hatta yine ne yazıosun tık tık kimin derdine derman oluosun dio opuyorumnanaktan

ahaha süper başlık bence:)) biliyor ama yüzün açık resim koyma diyor dinleyen var mı cıkkkkaydirigubbakcemile3

biliyor tabii ki
bana bebek bakımı konusunda çok faydası oldu kknin
tatile giderken kapattırmıştık gelince kendisi istedi açtırmayı
bizim bebeleri falan tanıyro hep

hatta cadı ile buluşmaya giderken yanımda götürsdüm cadının eşiyle tanıştı ve çok abestir ki ikisi de ne maç ne başka bişey konuştu sadece bebek konuştular
gazı şöyle doktoru şu şöyle yapıyo kilo boy muhabbeti
çok gülmüştüm bi dedikodu yapmadıkları kalmıştı

biliyor. işten her geldiğinde kk da görüyor beni yinemi kadınlar kulübü diyor. akşam oturup oyun oynuyo pc de bende elinden alıyorum bi dk bişeye bakacam verecem diyorum yinemi kk offf diyor. e o biliyor diyede rahat değilim aslında bazı konuları rahat rahat paylaşamıyorum yada yorum yazamıyorum. bir gün benden gizli açar okur diye. yapmaz öyle bişye ama olsun her ihtimale karşı yazmıyorum birşey.

Evet biliyo.Aslında yasakladı çünkü aldatmaları falan okuyup etkileniyorum ve aşkımla sorun yaşıyoruz.Gerçi artık girmiyorum o bölümlere.Çünkü söz verdim sadece saç makyaj alışveriş ve moda bölümüne bakınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…