Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
bilmektende öteye geçmiş durumda benimki çünkü burdan 6 -7 kişilik bi gurubumuz var sürekli görüşüyoruz. kk tayfası sohbetinemi yine diye soruyor bazen. yada değişik bişey yapıyosam (el işi olsun, yemek olsun ) kk da fazla kalmışın bu gün yine diyor.

Evet biliyor. Bilmesi cok güzel bir duygu nedense. O 'erkekler kulubu' diye bir site olsaydi ve orada üye olmus olsaydi, bende bilmek isterdim sanirim. O yüzden ayni sekilde bende onunla paylastim bu durumu.​

bilmez mi eşim tabi biliyor
hatta beni mutlu mutlu kkya takılırken gördükçe seviniyor bile:)
ama fazla abartmamak lazım tabi:82:

Üye olduğumu biliyor arada anneme şikayet ediyor.

''Anne brownim bizi neyapacak Kulübe girsin ancak o '' diye sızlanır.

Ama eşimin yanındayken mümkün olduğunca girmiyorum.

Sonuçta burda her türlü sıkıntımı,sorunumu paylaşıyorum.

Kayınvalidem ve görümcemle ilgili yazdıklarımı okumasını asla istemem.

Bu çok kötü olur

Onun için dikkatli davranmayı tercih ediyorum.

biliyor. sıkıda takipçim en son papatyaydın nilüfer oldun mu diyor sevgilimin gül olacağı günleri de görecek miyim falan diyor. yarış değil bu diyorum anlamıyor

:)) ewet biliyor herşeyin cewabını burdan buluyorum bişeyi merak ettiğimde hemen kadınlar kulübüne sor bakalım diye gülüyor:)

biliyor :97:
hatta bi kere tartıştığımızda dertli22 diye kullanıcı adı alıp üye olmuş, benim mesajlarıma bakmaya çalışmış

benim kocişte biliyooo,ve moralim bozuk olduğu zamanlardada noldu kk'danmı atıldın diye gülüyoo gıcık hemde açtığım konulardan tutunda hergün neler yazdığıma herşeyi söylüyorum valla çenem durmuyo sıkılıyo bazen ama yinede dinliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…