Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
Biliyor...
Çenemi tutamayıp şaşırdığım olarları anlatmışlığım var...
Bir gün dedi ne kk imiş girip bakacam bi gün...
Bir trip atmışım sakın dedim, ben sırf erkeklerin olduğu bir yere girmiyorsam sen de giremezsin...
Hem namahrem dedim :roflol: :roflol:
Cevap: Aman be tamam çok meraklıyım sanki... :dilcikar:

bilse ne bilmese ne:D
uye oludugumu soylemedim ama baze
KKda bsy okudum fln diyorum girdigimi biliyo yane

Biliyor...
Çenemi tutamayıp şaşırdığım olarları anlatmışlığım var...
Bir gün dedi ne kk imiş girip bakacam bi gün...
Bir trip atmışım sakın dedim, ben sırf erkeklerin olduğu bir yere girmiyorsam sen de giremezsin...
Hem namahrem dedim :roflol: :roflol:
Cevap: Aman be tamam çok meraklıyım sanki... :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:

tabiki biliyor üyeligimi eşime aldırdım zaten hiç gizli iş yapmam pc yide bana o ögretti :)

tabıkıde bılıyor kocacım benm nıckmı fılan bılmıyor ama brda olsa ogrenırdı kesın.D askerde kendısı:) hatta dün cok kızdı her aradıgımda ordasın bıktım kadınlar kulubnden cıkmaz oldunbombalıycam orayı dedı:D kımlerle konusyosn dedı bende hep bayanlar var dedım o da ne konusyonuz dedı aklına ne gelırse war fılan kızlarla safak sayıoruz dedım zaten sadece bayanlar olmasa hayatta ızın wermezdı bende uye olmazdım zaten hatta sen tanımadıgın kısılerle neden konusuyosun dıye kızdı bıle:D annesyle fılan problemımz oldugu zmn ananı cekıstıryorum yazıyorum oraya demstm o da gulmustu ama ne dedıgını hatrlamıyorum :D:D ben askımdan gızlı bısey yapmam kı herseyı soylerım bunu da soledım tabıkıı:D

Son düzenleme:
Nişanlımda biliyor.Ne yapsam söylüyorum zaten ama nete girmeme hep kızmıştır ve sürekli kavga sebebimizdir bu.Ne yapayım yani bende şimdi,24 saat evdeyim,canım sıkılıyor,girmeyeyimmi yani nete.Ne oluyor sanki,anlamıyorum bu düşünce yapısını... Şimdi "bende bir bakayım şu siteye" deyip duruyor ama hiç erkek olmaması hoşuna gitti sanırım :)

biliyor hatta sen bi hanımlara danış diyor bazen :D

Son düzenleme:
Eşim biliyor ve kk'yı elinden gelse kapatacak çok kıskanç!ne yapayım bende kk yı çok seviyorum

Benim en samimi olduğum normal erkek arkadaşım biliyor ahaha
Yanında regl, ağda vb. herşeyi konuşabildiğimiz bi tip zaten :52:

Son düzenleme:
Back