Anket Eşiniz ya da sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımda bulunduğunuzu biliyor mu?

Eşiniz yada sevgiliniz KK'ya üye olduğunuzu ve paylaşımlarda bulunduğunuzu biliyormu?

• Ankete Katılan
    338
biliyo hatta kendnce şüpelenip ne var bu sitede die sinsice yaklaşıyor yani buraya oda üye sanırım ama nikini bilmiyorum sadece birkere sitede gördüm onu burda üyeyim dedi ama nikini söylemedi gerçekse tabi

biliyor...daha öncesinde de her hangi bi konuda arama yapsam hep kk çıkıyodu karşıma..erkek ark.la söz arefesinde neler yapılıyo nasıl yapılıyo diye araştırma yaparken yine burası çıktı karşıma ve o yanımdayken üye olmuştumnaniknanik delikafadulden

benimkide biliyo ama kızıyoda maalesef ne var burda bu kadar takılıcak diyo ama bende bi oturdummu kalkmak blmiyorum heleki eşim geceye gidince çocukta uyumuşsa ooooo degmeyin benim keyfime söylenende yok surat yapanda

hehe aynen,ıkı laptobumuz var ..

karsılıklı gırıyoruz sureklı bır kosede o bır kose de ben ..

artık sormuyor bıle hangı sıtedesın dıye kaydirigubbakcemile3

bazen ac bakalım neler varmıs dıye kendı bıle soruyor ..

bazen konularda onun yorumu da alıyorum ,hanı derler ya erkek gozuyle ,aynen oyle :hulya:

hehe aynen,ıkı laptobumuz var ..

karsılıklı gırıyoruz sureklı bır kosede o bır kose de ben ..

artık sormuyor bıle hangı sıtedesın dıye kaydirigubbakcemile3

bazen ac bakalım neler varmıs dıye kendı bıle soruyor ..

bazen konularda onun yorumu da alıyorum ,hanı derler ya erkek gozuyle ,aynen oyle :hulya:

evet, bende bazen diyorum bak sevgilisi/kocası bunu bunu yapmış, ne kazma adam, ne var adam haklı diyo, bi de üstüne tartışıyoruz başkasının konusu yüzündenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehe aynen ,

bazen olayı anlatıyorum yap bakalım yorumunu dıyorum ,kendı yorumumu soylemeden ,bakıyorum aynı düşünüyoruz sorun yok ..

farklı düşününce vay halıne ,söylenmelerim tüm erkekler aynı 'dan başlıyor kaydirigubbakcemile3

evet eşim biliyor ve çok zaman harcadığım için gıcık oluyor kk ya :D
ama foto eklediğmi daha söyleyemedim çünkü görevde bugün gelcek :) gelince söölicem umarım kızmaz :bbo:

bbaska bir forumdakiy uyeligimi biliyor,ama burayi bilmiyor...nedendir bilmem soyleme gergi duymadim....zaen gizlide degil...a yanimdayken hep acarim forumu...goz asinaligi vardir diyelim...:hulya:

Back