• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

benimde 5 yaş var ama sadece ben sorun ediyorum minyon olduğum için ufacık gösteriyom ve yanında kardeşi gibi duruyom buda canımı sıkıyo sizce nasıl daha olgun gösterebilirim fikri olan var mı????

ASKIS canım dert etmee bende minyon oldugum icin 19gibi duruyorum halbuki 23 yaşındayım eşim 3yaş büyük ve tam 26gibi duruyor ama ben hiç sorun etmiyorum çünkü yakıştığımızı düşünüyorummmm hihoyyyt

Aramızda 6 yaş fark var ve bu fark benim çok hoşuma gidiyor
yerine göre olgun yerine görede çılgın biri 10 yaş bile olsa benim için fark etmezdi :)

benim aşkım benden 1,bucuk yaş küçük :( başta yaşını bilmiyordum. gören inanmıyo zaten benden büyük sanıyo. bende minyon sayılırım . küçük yüzlüyüm. oyüzden küçük gösteriyorum 20yim gören 18 yasına girdin mi diyo:):) 3yıldır birlikteyiz ve çok iyi anlasıyoruz kafalar uyduktan sonra sorun olmuyor gercekten anlaşmak önemli olan..

bizim tam 20 ay var.ama ben büyüğüm.şu an 36 yaşındayım ama kimse inanmıyor eşimde uzun ve iri olduğu için benden bayağı büyük gösteriyor ve hiç sorun yaşamadık allaha şükür

Bizimde aşkımla aramızda 4,5 yaş var.Ben ondan büyüğüm bilmiyorumkismile Baştan cok sorun ettim hatta süründürdüm diyebilirim.Ama zamanla o kadar olgun tavırlar sergilediki inanamadım..Ben 27,5 yasındayım sadece ilişki yasamayı kastetmiyorum ama cok insan tanıdım.Daha 23 yasında ama benim diyen olgun erkekleri cebinden çıkarır.Bu işler yaşla ilgili değil.Aile,eğitim,görgü,karakter vs bunlar insanın kendiyle ilgili durumlar.Benden küçük olduğu için beni büyütürüm gözüyle değil , beni hayranlıkla izliyor.Her şeyime müthiş saygı duyuyor.Beni taşımanın derdine giriyor.ınanılmaz bir duygu.Yakışıklı,maddi durumu çok iyi,eğitimli ve istese istediği kızı kendine aşık edebilecek ve benden 5 yaş küçük biri tarafından tüm kalbiyle sevilmekte emin olun harika bi duygu..Bu arada tabi söylemeden gecmiyim bende maximum 23 gösteriyorum dıs görünüş olarak.Karaktere gelince kesinlikle çocuğum diyemem kendime ama beni bir bebek gibi şımartıyor...Bu da kendinden büyük sevgili olanlara bilgi olsun diye yazdım....Sevgiler!

Pardon kendinden küçük sevgilisi olanlara hitaben...guclubacismile

okurken çok güldüm ya kim kocasıyla arasında kaç yaş fark varsa ona ideal demiş.kaydirigubbakcemile3 bu işin idealimi olur yaa.. bi insan 7snde neyse 70ndede odur. adam 22snde ahmaksa 30dada ahmak bu işler kafa denkliğiyle olur.. karşındaki kafana göreyse 10 yaş farkda olur 1 ay farkda olur..zemuszemus

Bizimde aşkımla aramızda 4,5 yaş var.Ben ondan büyüğüm bilmiyorumkismile Baştan cok sorun ettim hatta süründürdüm diyebilirim.Ama zamanla o kadar olgun tavırlar sergilediki inanamadım..Ben 27,5 yasındayım sadece ilişki yasamayı kastetmiyorum ama cok insan tanıdım.Daha 23 yasında ama benim diyen olgun erkekleri cebinden çıkarır.Bu işler yaşla ilgili değil.Aile,eğitim,görgü,karakter vs bunlar insanın kendiyle ilgili durumlar.Benden küçük olduğu için beni büyütürüm gözüyle değil , beni hayranlıkla izliyor.Her şeyime müthiş saygı duyuyor.Beni taşımanın derdine giriyor.İnanılmaz bir duygu.Yakışıklı,maddi durumu çok iyi,eğitimli ve istese istediği kızı kendine aşık edebilecek ve benden 5 yaş küçük biri tarafından tüm kalbiyle sevilmekte emin olun harika bi duygu..Bu arada tabi söylemeden gecmiyim bende maximum 23 gösteriyorum dıs görünüş olarak.Karaktere gelince kesinlikle çocuğum diyemem kendime ama beni bir bebek gibi şımartıyor...Bu da kendinden büyük sevgili olanlara bilgi olsun diye yazdım....Sevgiler!

süpersin arkadaşım :lepi: :lepi: :lepi:

Sağol arkadasım...Ama öyle yani...20 yasında çıtır bi kızı 30 veya üstü birinin beğenip istemesi zaten çok normal bişey :) Ama bunun tersi durumlarda yasanıyor sadece paylaşmak istedim ;) :1hug:

ben 24 yaşındayım sözlüm 22 ama inanın biçok durumda benden çok daha fazla olgun davranıyo çok mutluyum çok doğru bi seçim yaptığıma eminim ayrıca aramızdaki yaş farkı hiç belli olmuyo genelde yaşıtız sananlar var

Back