Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde aşkımla aramızda 4,5 yaş var.Ben ondan büyüğüm bilmiyorumkismile Baştan cok sorun ettim hatta süründürdüm diyebilirim.Ama zamanla o kadar olgun tavırlar sergilediki inanamadım..Ben 27,5 yasındayım sadece ilişki yasamayı kastetmiyorum ama cok insan tanıdım.Daha 23 yasında ama benim diyen olgun erkekleri cebinden çıkarır.Bu işler yaşla ilgili değil.Aile,eğitim,görgü,karakter vs bunlar insanın kendiyle ilgili durumlar.Benden küçük olduğu için beni büyütürüm gözüyle değil , beni hayranlıkla izliyor.Her şeyime müthiş saygı duyuyor.Beni taşımanın derdine giriyor.İnanılmaz bir duygu.Yakışıklı,maddi durumu çok iyi,eğitimli ve istese istediği kızı kendine aşık edebilecek ve benden 5 yaş küçük biri tarafından tüm kalbiyle sevilmekte emin olun harika bi duygu..Bu arada tabi söylemeden gecmiyim bende maximum 23 gösteriyorum dıs görünüş olarak.Karaktere gelince kesinlikle çocuğum diyemem kendime ama beni bir bebek gibi şımartıyor...Bu da kendinden büyük sevgili olanlara bilgi olsun diye yazdım....Sevgiler!