Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşimde sürekli bilgisayar başındaydı canım , 16 aylık evliliğim süresinde eşim hep internetde oyun oynadı , msnde muhabbet etti ve şimdi boşanıyoruz.bence biran önce çözüm bulmaya çalış.
eşim mesleği dışında web tasarımcılığı yapıyor.ama sürekli onu bilgisayar başında görmek istemiyorum.buna bi çözüm bulmamız lazım.benim durumumda olan arkadaşlarım gelin paylaşalım.:uhm:
benim eşimde sürekli bilgisayar başındaydı canım , 16 aylık evliliğim süresinde eşim hep internetde oyun oynadı , msnde muhabbet etti ve şimdi boşanıyoruz.bence biran önce çözüm bulmaya çalış.
evet benim esimde basindan kalkmiyor,tüm spor haberlerini okur,birde bangir bangir mehter marsi acar ses sonuna kadar,sanarsiniz savasa gidiyoruz...birde bu aralar bi savas oyunu indirdi,sanki savasin ortasinda gibi bagira cagira oyun oynuyor gece yarilarina kadar...gecenlerde yüzügümü cikardim bilgisayarin kablosuna taktim,al artik sen bilgisayarla evlisin dedim,üzüldü özür diledi ama yine ayni...bilmem napicam...