Eşiniz Şuan Nerde?

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
Asagidaki siteye girin herhangi bi telefonun o anda nerde oldugunu gosteriyor.

artik sevgilinizin veye esinizin nerde oldugunu aninda ogreneceksiniz..

Türkiye'yi seçtikten sonra sola mesela 0532 veya 0533 sağa da telefon numarasını yazın.

ben denedim Link Silinmiştir.

ayyy şaka mı buuuuuuuu
valla gece gece yüreğime iniyordu
adamı arar bi güzel azarlarım şimdi :roflol:
böyle şeyler göstermeyin bana
kötü şeyler düşünüyorum yoksaa Kötü Kazen​

zepp var ya tahmin etmiştim sazan olacağımı yine ama....neyse :1hug::1hug:
haaaa bu arada ben kendi telefonumu girdim,kocamı aldatıyormuşummmm :roflol::roflol:

tüüüüü bende diyorum ne cabuk vazgecti benden:))

Gene sazan gibi düştüm
adam şehir dışında zaten
resimdekinin vucut yapısıda benziyor..
töbee töbeeee
:roflol::roflol::roflol:

ayy bunu bildiğim halde yinede yazdım :roflol:
emeğine sağlık zepp a.s.

Ayyyyyy çok Yaşayin Emi Gerçekten Atladim Hemen Eşimi Göreceğim Diye özlemiştim Ama Silkelendim Manzara Yikti Beni Yaaaaaaaaaaaa

kalbime iniyordu nerdeyse,ay şok oldum bian.bide işyerimdeyim, ama çok süperdi çok güldüm

adam evde yatıyor şu an yemedimde deneyim dedim ne olacak ne gelirse meraktan gelirmiş ya işte

ay allahım ya bende bekliyorum ne çıkacak diye nerde olduğunu bildiğim halde merak işte eşim askerde taaaaa kars sarıkamışta canım benim ya bizi bekliyo orda buarada şafak 26

Esim calisiyo Allah iyiliginizi versin yaaaaaaaaaaaa adam haruil haril calisiyo bee...hem ilk benim numarami denedim ne cikacak diye!!!! ben öyle sey yaparmiyim evdeyim pc basinda:roflol:kaydirigubbakcemile3

bu gece sabaha kadar görevdeydi bitanem.sabah geldi 2 saat uyudu sonra işleri vardı çıktı.5 de geri uyudu şimdi içerde uyuyo bitanem bebişle beraber.niyetli allah kabul ederse zaten.canlarım onlar benimmmmm...aşklarımmmmmm

hehehehehhehehee rast gele bir numara yazdım valla kimin kociğiyse aldatıyooooooooooo benden söylemesi hemide küvettelerrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…