Eşiniz sosyal ortamlarda hoşunuza gitmeyen bir davranışta bulunuyorsa bunu düzeltmek için neler yapiyorsunuz?

denothanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
100
56
Merhaba, Eşiniz sosyal ortamlarda size karşı hoşunuza gitmeyen bir davranışta bulunuyorsa bunu düzeltmek için neler yapiyorsunuz?
Bunu şu an net ifade edemiyorum yani hosunuza gitmeyen herhangi bir el şakası, el hareketi , bir söz vs. olabilir. Yani sizin çok sinir olduğunuz yapma dediginiz ama onun farkinda olmadan yaptigi seyler

Merhaba, Eşiniz sosyal ortamlarda size karşı hoşunuza gitmeyen bir davranışta bulunuyorsa bunu düzeltmek için neler yapiyorsunuz?
Bunu şu an net ifade edemiyorum yani hosunuza gitmeyen herhangi bir el şakası, el hareketi , bir söz vs. olabilir. Yani sizin çok sinir olduğunuz yapma dediginiz ama onun farkinda olmadan yaptigi seyler
Anormal bi davranıs değilse yaptğı hareket belkide sizin rahatsz olmayı brakmanız gerekir. Ne oldugunu söyleseniz daha doğru cevaplar gelir bence

Söyleyip uyardığnız halde yapmaya devam ediyor mu? Söylüyorsanız nasıl farketmiyor ki?

Farkında olmadığını düşünüyorsam bir uyarırım iki uyarırım, hala devam ediyorsa insanların yanında direkt uyarır ve bozarım. Eğer hala devam ediyor ya da benim uyarıma terbiyesizce karşılık veriyorsa işte o zaman ağzına ederim. Başıma gelmedi ama gelseydi böyle yapardım.

Bile isteye ilişkimize zarar verenin gözünün yaşına bakmam.

Konuşuyoruz. İnsanız ya konuşarak anlaşabiliyoruz genelde. Başka bir yaptırıma gerek kalmıyor.

Gözümle ateş ederek uyarıyorum. 🙄

Yapma dediğin neyi ısrarla yapıyor kötü bir söz ise bu değişmez bu saygısızlık el şakası hiç sevmem mesela ben kızgın olurum yapılmaz.Farkinda olmadan bir kez hadi iki kez yapılsın üç olmaz yani farkinda değile Söylerim yani zaten bilir neyi sevip sevmediğimi bende onu bilirim.Sosyal ortamlarda ne yapıyor size?

Genelde farkında olmadan sevmediğim bir durumu refleks ile yaptıysa ilk başta güzelce sessizce ikimizin anladığı dilden ifade ediyorum 🤣, baktım ikincisini yaptı sonrasında mesaj veya arama yoluyla kızgınlığımı dile getiriyorum eğer o üçüncüsü gerçekleşirse geçmiş olsun 😁😁
Birden sonrasına şahit olmadım o da şahit olmak istemez bence …
Bu durumlarda direk sinirlilik haliyle yaklaşmamak önemli bence cidden rahatsızlığınızı düzgün dille ifade ettiğiniz zaman da anlamıyorsa sert olun …

Direk kavga ediyorum anlatınca anlamıyorlar çünkü 😅

Eşim eline koluna sahiptir, anlamsiz sakalasmalar yapmaz, vicik vicik davranmaz zaten o yuzden eşim. Ama atiyorum konusulmamasini istedigim birsey veya baskasinin densiz konusmasina ortak cikmak gibi seylerde o ortamdan ayrildiktan sonra densiz konusmayi yapanin ve ona ortak olanin esine saygisi yoktur tiradi atiyorum, bir daha olmuyor. Zaten evliligimizin ilk yilinda bunlari torpuledik bitti.

Halen densiz konusan, iste hadi senle capkinlik yapalim temali konusanlar olmuyor mu oluyor, o zamanda eşim capkinligin ç'sini dusunse bensiz kalacağını bilir, o beni seviyor ve saygı duyuyor diyerek konuyu kapatiyorum, karsi tarafin eşi / sevgilisi dusunsun sonrasini.

Bi bakis atarim yeterli olur🤣

X