Eşiniz sizi kendi ailesi yanında rencide ederse ne yapardınız?

Ailesini yanında olsun olmasın bir insanın eşini rencide edecek, küçük düşürecek sözler sarfetmesi hele ki şiddet yugulamsı affedilecek birşey değildir. Birde bu aile yada başka kişilerin yanında olursa artı derece de kötü.. Ağzından kötü bir söz çıkacak olsa haftalarca konuşmam belkide anneme de gidebilirm bir süre kendimi yoklamak için.. Ama şiddet olursa hiç geri dönüşü olmaz.. Şükür ki eşim hiç böyle biri değildir.. Düşünemiyorumda. Lakin biz böyle diyoruzda eşin mecbur olan çekip gidemeyecek sesini çıkaramayacak çok kişi var birçok açıdan eşine bağımlığı olan. Allah kimseye göstermesin..

öyle bişey yapamaz eşimde yapsaydı bilir zaten anında haddini bildiririm! sonuçlarınıda kaldıramaz .......

Kocalar anneleri yanlarında nedense erkeklik duyguları kabarıyor ve eşlerine kötü davranıyorlar yada benim eşimde öyle...Çok sık görüşmememe rağmen her defasında bir tatsızlık çıkar kaynanamın yanında, galiba kötü enerjisinden kaynaklanıyor.Tokat atsaydı ve görenlerde göz yumsaydı hiçbirisine saygım kalmaz yüzlerini bir dahada görmek istemezdim.

Daha iyi olamayacağını nerden biliyorsun? Bütün erkekler küfür edip tokat atar mı sanıyorsun? Evlenmeden önce daha iyi tanımalı sadece karşısındaki insanı.

Daha iyi olup olmayacağını kimse bilemez..Bütün erkekler elbette küfür edip tokat atmazlar ama bunun iyice tanımaklada alakası yok..Neler var..Evlenmeden 5 sene birlikte yaşayıp gül gibi geçinen ama evlenince karısını dövmeye başlayan adamlar var..Umarım şuan eşine böyle davranan bütün adamlar cezasını bulur..Eğerki kadında boşanırsa umarım daha iyisini bulur..:eek:klava::eek:klava:

agzindan bir laf cikar hos olmayan hadi halledilir yani ama
tokat küfür zor biraz büyük konusmayayimda
aileme rezil etmis olur beni af edilmesi zor birsey

benden önce kayınvalidem, eşimi mahvederalsanaalsanasmile
allah kimseye yaşatmasın

olması gereken bu ama çok nadirdir yapanlar heralde.
Benimki olsa sesini bile çıkarmaz.işinize karışmak istemedim der sıyrılır.
Ama başka konularda herşeye muhattap olur ...

hiç bir hareketının altında kalmam o zaman görür o rencıde etmenın ne demek oldugunu.....

Evliliğimiz bana bunları yapacak duruma geldiyse zaten bitmiştir.
Bir daha dönüşü olmaz.:eek:klava: Özürü falan olmaz bunun çünkü bir kere tokat attıysa gerisi gelir bence.

eşimin ailesi diye sınırlama yapmam .kim olursa olsun 3.kişilerin yanında bana bırakın tokatı küfürü
yüksek sesle dahi konuşamaz.
tokat ve küfür olursa saniye durmam giderim.
ama normal bi kavga etsek ve eşim başlatsa küserim konuşmam

bagırıyor,kufur ediyor tokat atıyor sonuc belli hadi sana gule gule bunu tekken yapması bile bosanma sebebiyken ailesinin yanında yapması katmerli bosanma sebebi

Evet babam anneme, anneannemin yanında tokat atmıştı yıllar önce, ben çocuktum. :nazar:

Anneannem bir iki tehdit etmişti babamı, annemde ağlamaktan başka bir şey yapamamıştı. Şimdi çoktan unutuldu o olay. Annemde unuttu babamda unuttu ama ben hala unutamıyorum ve inanamıyorum bir insan nasıl kayınvalidesinin yanında karısına vurur diye. Babam kadar annemde anneannemde suçlu hiçbir şey yapmadılar çünkü.

Diyelimki eşiniz sizi kendi annesinin yanında rencide etti..Küfür etti veya bağırdı çağırdı veya tokat attı..Ne yapmak gerekir sizce? Annenizin evine gidip özür dileyene kadar orada kalmakmı? yoksa evinizde oturup bir süre küs kalmakmı?

bagirip cagirmasi ne derece ona bagli, ben hataliysam cok ses cikarmam ama yine de sessiz de kalmam. eger esim hataliysa acarim agzimi yumarim gozumu, ama belki de basbasa degiliz diye bana bagirmasinin hesabini ona sonra odetirim.
tokata gelince de...hele bi yapsin...kas goz dalarim vallahi affetmem :mymeka:

kadının yapacağı tek şey o kocayı boşamak olması gerekir ben şahsen bunu yaparım ne münasebetle tokat atacak küfür edecek bide annesinin yanında yok daha da nelerr
benim eşim asla bunu yapmaz ailesinin yanında tam tersi daha ılımlıdır bana karşı eğer bunu yapacak doza geldiysek benim affedilmiyecek şeyler yapmış olmam lazım ki zaten o doza gelsek beni öldürür öle bi küfürle bi tokatla kalmaz ( allahım korusunnn )

suratına okkalı tükürürüm sen bukadar erkeksin işte aileni görünce adam oluyon derim çeker giderim bidahada yüzüme hasret kalır

X