- 17 Ekim 2009
- 208
- 3
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım annesinin yanında olmasından ziyade küfretmesi ,vurması zaten yeterince ağır şeyler.tam olarak yaşadığınız ne bilemiyorum ama eşini en iyi tanıyan sensin.tekrar yapmamasını hangisi sağlayacaksa onu yap.
üzüldüm canım geçmiş olsun.
Benim başıma gelmedi çok şükür..Bir akrabam yaşadı daha dün akşam..Sadece merak ettim ne yapılır diye..Yani boşanmak veya gitmek çözümmü diye..
Diyelimki eşiniz sizi kendi annesinin yanında rencide etti..Küfür etti veya bağırdı çağırdı veya tokat attı..Ne yapmak gerekir sizce? Annenizin evine gidip özür dileyene kadar orada kalmakmı? yoksa evinizde oturup bir süre küs kalmakmı?
Çok sertsiniz kızlar:)) Şaka bir yana çok ağır tabii..Birde insanın gururu devreye girer..O an insan sonunu düşünemez..Kuzenimde çekmiş gitmiş halamın evine..Kayınvalidesi otur evinde kocana yemek yap güzel karşıla demiş..Kuzenimde çıldırmış birde ödülmü vercem demiş..Belki barışırlar belki ayrılırlar bilemem ama inşallah siniri geçince pişman olmaz..Evet çok kötü bir durum ve böyle evlilik yürütülmez ama yinede boşanmak çözümmü?Bundan ayrılıp başkasıyla evlense o adam dahamı iyi olacak?Karışık işler bunlar..