Eşiniz sizi kendi ailesi yanında rencide ederse ne yapardınız?

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
45
Diyelimki eşiniz sizi kendi annesinin yanında rencide etti..Küfür etti veya bağırdı çağırdı veya tokat attı..Ne yapmak gerekir sizce? Annenizin evine gidip özür dileyene kadar orada kalmakmı? yoksa evinizde oturup bir süre küs kalmakmı?

pılımı pırtımı toplarım, eger kı soz konusu olan tokat ise..

kufur ve tokat vs ısın ıcıne gırmın mı cıkılmaz yola gırer benım ıcın alsanaalsanasmile
ama aılesının yanında benı rencıde edecek sekılde konusmus olsa onu oyle bır rencıde ederdım kı asla 3.kısılerın yanında bana bırsey soyleyemezdı :eek:lmaz:

elbette kı ceza verırdım kendımce
herkesın ılıskısının cezası farklıdır bunu ancak esler bılır

arkadaşım annesinin yanında olmasından ziyade küfretmesi ,vurması zaten yeterince ağır şeyler.tam olarak yaşadığınız ne bilemiyorum ama eşini en iyi tanıyan sensin.tekrar yapmamasını hangisi sağlayacaksa onu yap.
üzüldüm canım geçmiş olsun.

çok şükür buğüne kadar eşim böyle şeyler yapmadı.
övmedide germedide.

ama gerçekten agır bir olay
birşey diyemiyorum.

kaba tabirle bişey geldi dilimin ucuna ama burası yeri değil. kesinlikle altında kalmaz ben de onu rencide eder bütün köprüleri yıkardım ama böyle saygısız bi evlilik bana göre olmayacağı için kesip atardım.

arkadaşım annesinin yanında olmasından ziyade küfretmesi ,vurması zaten yeterince ağır şeyler.tam olarak yaşadığınız ne bilemiyorum ama eşini en iyi tanıyan sensin.tekrar yapmamasını hangisi sağlayacaksa onu yap.
üzüldüm canım geçmiş olsun.

Benim başıma gelmedi çok şükür..Bir akrabam yaşadı daha dün akşam..Sadece merak ettim ne yapılır diye..Yani boşanmak veya gitmek çözümmü diye..

Benim sevgilim bir keresinde yaptı Bu densizliği.. annesinin, kuzenlerinin ablasının yanında Bana "gerizekalı" dedi.. ama direk yüzüme söylemedi.. kuzeni "şafak aBi sen dünkü olayda Böyle demişsin" dedi "hangi gerizekalı söyledi onu" dedi, o gerizekalı Ben oluyorum dedim.. TaBi çok Bozuldu, Bana gerek kalmadan annesi Ve aBlası iyice haşladılar zaten :nazar: Ben de 2 gün boyunca yüzüne Bakmadım, elimi Bile tutmasına izin vermedim..

Benim başıma gelmedi çok şükür..Bir akrabam yaşadı daha dün akşam..Sadece merak ettim ne yapılır diye..Yani boşanmak veya gitmek çözümmü diye..

insan eşini Bir ortamda yüceltmeli her zaman Bunu savunurum.. Allah 4 duvarı ne diye yaratmış.. geçersin evine, Baş Başayken halledersin sorununu.. ne diye eşler BirBirlerini rencide ederler ki yüceltmeleri gereken yerde.. Bu durumda kadının gururunun sesini dinlemesi lazım, Mutlaka Bi tepki göstersin.. eğer tokat atmışsa Boşanması en doğrusu..gerçi hakaret Bile tokatta daha ağir olaBiliyor..

:) Adaşım bende evliliğimde hoş olmayan şeyler yaşadım ama tokat yada ailesinin yanında rencide edilmedim..Eğer yaşasaydım ne yapardım bilmiyorum ama büyük ihtimalle giderdim..Allah yaşatmasın..

benden önce kayınvalidem, eşimi mahvederalsanaalsanasmile
Allah kimseye yaşatmasın

Diyelimki eşiniz sizi kendi annesinin yanında rencide etti..Küfür etti veya bağırdı çağırdı veya tokat attı..Ne yapmak gerekir sizce? Annenizin evine gidip özür dileyene kadar orada kalmakmı? yoksa evinizde oturup bir süre küs kalmakmı?

bunları illa annesinin yanında yapmasına gerek yok. kendi evimizde başbaşayken de yapsa o evliliğin sürecek olması pek mümkün değil benim için.
bana göre özür yanlışlıkla yapılan şeyler için dilenir.
böyle insanlık dışı davranışı affettirecek bir davranış yoktur bence.
:nazar:

Rencide dersen bi bakışım yeter ona
Ama küfür ve tokat işin içine girince
Don atlet koyarım öyle adamı kapı önüne

Çok sertsiniz kızlar:)) Şaka bir yana çok ağır tabii..Birde insanın gururu devreye girer..O an insan sonunu düşünemez..Kuzenimde çekmiş gitmiş halamın evine..Kayınvalidesi otur evinde kocana yemek yap güzel karşıla demiş..Kuzenimde çıldırmış birde ödülmü vercem demiş..Belki barışırlar belki ayrılırlar bilemem ama inşallah siniri geçince pişman olmaz..Evet çok kötü bir durum ve böyle evlilik yürütülmez ama yinede boşanmak çözümmü?Bundan ayrılıp başkasıyla evlense o adam dahamı iyi olacak?Karışık işler bunlar..

tokat yada küfür hiçbir zaman olmadı :eek:lmaz:eek:lsa ne yapardım bilmiyorummmm
ama arada atışmalarımız oldu bende tabi susmam hep cvp veririm kendi evimize gidincede bağırır çağırırm ve herzamanda derim kaydirigubbakcemile
kendi eviizde bana kız yada ne bileyim bağır ama asla ailen yada benim ailem yanında beni küçür düşürme diye tabi anlayanaaaaa kötükedihüso

Anlamazlar bunlar canım birde üstüne seni suçlarlar.."Sende beni delirtmeseydin" diyeee..ıyice çıldırtırlar insanı..

Böyle birşey yapmaz heralde.
Yaparsada çıkar giderim.Kim ne derse desin durmam o evde.
Terketme anlamında değil, sinirliyken yürüyerek hıncımı çıkartırım çünkü.
Yoksa daha beter durumlara düşebiliriz o sinirle...
Dilerim kimse yaşamasın bunu.

Çok sertsiniz kızlar:)) Şaka bir yana çok ağır tabii..Birde insanın gururu devreye girer..O an insan sonunu düşünemez..Kuzenimde çekmiş gitmiş halamın evine..Kayınvalidesi otur evinde kocana yemek yap güzel karşıla demiş..Kuzenimde çıldırmış birde ödülmü vercem demiş..Belki barışırlar belki ayrılırlar bilemem ama inşallah siniri geçince pişman olmaz..Evet çok kötü bir durum ve böyle evlilik yürütülmez ama yinede boşanmak çözümmü?Bundan ayrılıp başkasıyla evlense o adam dahamı iyi olacak?Karışık işler bunlar..

Daha iyi olamayacağını nerden biliyorsun? Bütün erkekler küfür edip tokat atar mı sanıyorsun? Evlenmeden önce daha iyi tanımalı sadece karşısındaki insanı.

Bağırsa falan boşamam adamı ama tokat atarsa Boşamasam Bile süründürürüm kapımda ağlaya ağlaya yalvarana kadar affetmem.. ama ilk tokatında Boşanmam GiBi geliyor..gerisi gelirse, eli Bi daha kalkarsa Veririm mahkemeye.. Bi kerelik affedebilirim Böyle Bişeyi.. ama sevgilim evlenince yapmaz Böyle Bişey.. o kadar sinirlendirdim hatta 2 tane okkalı tokat attım adama sadece ellerimi tuttu.. o kadar SaBırlıdır allah Bu akılda koysun..

X