eşiniz sizi başkalarının yanında takdir eder mi?

Pardon,eşimin beni başkalarının yanında takdir etmesi mi?Dünyanın sonu geldi sanırım.....

benım eşımde benı faslasıyla taktır eder helekı ben yoksam daha çok konuşur ALLAH razı olsun der her zaman bende eşimı aynı ama başkalarının yanında takdır edılmek çok hoşuma gıtmıyor açıkcası ama yınede guzel bı duygu takdır edılmek:asigim::asigim:

benide eşim nedense başkalarının yaında övmez ama eğer ben yoksam yanlarında hep beni övermiş bir kaç seferdir bunu akrabalarından duyuyorum ama istiyorumki benii başkalarının yanında tamam övmesin ama yermesinde şaka yapıyo biliyorum ama onun akrabalarıya herkeste tabi eğleniyo beni kötüleyince benim çok zoruma gidiyo geçen konuştum bir daha yapma istemiyorum dedim bakalım nolcak

yok görmedim hiç.ben yanında değilken yaparmış,eş dost anlatır eşin sana hayran diye.ama ben başkalarının yanındayken hiç duymadım.nedeni beni şımartmamak içinmiş

över diyenler çok hoşuma gitti benim zavallı annem asla övülmedi hayatında hatta herşeyi mükemmel yapmaya çalıştığı halde maalesef babam benden üstün olmasın diye hep başkalarının yanında aşağılar inş bütün kocalar eşlerini övse...

Esim baskalarin yaninda eder bazen, her zaman olmasada, Esimden Allaah razi olsun, o benim elim ayagam, pek romantik olmasada buda bana yeter:1hug:

Benimde aklima komik bir olay geldi...bu övmeyle ilgili...yillar önce su an oturdugmuz evi yeni satin almistik...tam yerlesme telasi sirasinda esim yeni eve ille telsiz ( o zamanlar yeni yeni cikmisti bu telsiz telefonlar) alalim diye tuturmustu...bende o zamnlar bunlar cok pahalli oldugu icin ne gerek var dedim... ev tripleks oldugu icin bir cok eksigim vardi...onun yerine baska bir sey alalim dedim...birde bir arkadasimda vardi...kücük cocuklari oldugu icin ...telefon evin icinde kayboluyordu...(büyük ev olunca) ...

ay benimki tabii kudurdu...dünya laf söyledi...

bende o zaman tutturdum iste kansorojen etkisi var falan filan...ufak cocuk var ne gadarsin diye söylendim bende...baya bir atistik o bana ben ona baya söylendik...neyse almadik o gün ...gidip hemen alacakti yoksa benimki...

bu atismanin ertesi günü yeni komsular ugradi bizim eve ...komsumuzun kocasi demezmi...ne o eski kablolu telefon mu kullanacaksiniz???...bende o an mutfaga yürüdüm erkekler konusuyor bende icecek ikrami yapayim diye...icimdende tamam dedim bu simdi yine söylencek bana...

ay benimki adama demezmi...benim esim istemiyor...cocugumuzun gelisimini cok cidiye aliyor bu konuda cok titiz...o telsiz telefonlar daha tam arastirilmamis...kanser yaparmis ...falan filan ...sonra basladimi beni övmeye:1shok:KK43: halbuki bir gün önce bana dünya laf söylemisti ...yok cok biliyormusum ...her dedigini itriraz etmesem olmazmiymis... ama daha neler):roflol:

baya bir sok olmustum...eskiden beni ben yokken megersem cok övermis...ben yanindayken yapmazdi...megersem kiskancligindan övmezmis...simartmasin diye :roflol:

Takdir eder. Bir süre önce kk dan bir tarifi denemiştim , kayınpederim bir ısırık aldı ve beğenmedim dedi bıraktı, gülüştük. Akşam oldu görümcem kek yaptı benim yaptığımın yanına, çay koydu hep birlikte oturduk, eşim " ellerine sağlık çok güzel olmuş" dedi görümcem de kendi kekine söylüyor sandı, eşim de "kek için demedim, ........ yaptığı poaça güzel olmuş " dedi :asigim: En son bu olayı hatırlıyorum. Yeri gelince takdir eder başkalarının yanında. :1rolleyes: Arkamdan takdir ediyor mu bilemiyorum kimseye sormadım . Hoşuna giden şeyi mutlaka söyler yüzüme karşı :1hug:.

18 senelik evliyim eşim beni hiç övmezdi heleki ailesinin yanında CADIARZU övmezdi diyorum çünkü adama son 2 aydır kafasına bişeymi düştü needir bilinmez bir haller oldu bana karşı çokkkkkk değişti başkasının yanında övmeler beni herkeze karşı savunmalar daha 43 yaşında ama bilmiyorum bunadımı ne:roflol: bazen yaptıklarına çok gülüyorum
çaktırmıyorum ama:jeyyar: :roflol::roflol:

Benimde aklima komik bir olay geldi...bu övmeyle ilgili...yillar önce su an oturdugmuz evi yeni satin almistik...tam yerlesme telasi sirasinda esim yeni eve ille telsiz ( o zamanlar yeni yeni cikmisti bu telsiz telefonlar) alalim diye tuturmustu...bende o zamnlar bunlar cok pahalli oldugu icin ne gerek var dedim... ev tripleks oldugu icin bir cok eksigim vardi...onun yerine baska bir sey alalim dedim...birde bir arkadasimda vardi...kücük cocuklari oldugu icin ...telefon evin icinde kayboluyordu...(büyük ev olunca) ...

ay benimki tabii kudurdu...dünya laf söyledi...

bende o zaman tutturdum iste kansorojen etkisi var falan filan...ufak cocuk var ne gadarsin diye söylendim bende...baya bir atistik o bana ben ona baya söylendik...neyse almadik o gün ...gidip hemen alacakti yoksa benimki...

bu atismanin ertesi günü yeni komsular ugradi bizim eve ...komsumuzun kocasi demezmi...ne o eski kablolu telefon mu kullanacaksiniz???...bende o an mutfaga yürüdüm erkekler konusuyor bende icecek ikrami yapayim diye...icimdende tamam dedim bu simdi yine söylencek bana...

ay benimki adama demezmi...benim esim istemiyor...cocugumuzun gelisimini cok cidiye aliyor bu konuda cok titiz...o telsiz telefonlar daha tam arastirilmamis...kanser yaparmis ...falan filan ...sonra basladimi beni övmeye:1shok:KK43: halbuki bir gün önce bana dünya laf söylemisti ...yok cok biliyormusum ...her dedigini itriraz etmesem olmazmiymis... ama daha neler):roflol:

baya bir sok olmustum...eskiden beni ben yokken megersem cok övermis...ben yanindayken yapmazdi...megersem kiskancligindan övmezmis...simartmasin diye :roflol:

Pek mütevazi geldin bana.....

X