Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim eşim mesleğimle gurur duyar ve her fırsatta söyler... ''benim eşim de iç mimar'' şeklinde araya sokuşturur..bazen derim ki söyleme herkesin yanında sonra müşteri oluyolar bıkkınlık geliyo :)
Evet eder. Benim yaptığım bazı şeyleri anlatırken, ne kadar düşünceli, akıllı falan olduğumu söyler beni onure eder genelde sağolsun. Ama abartamaz sadece konuyla ilgisi olan yerlerde bahseder.
başkalarının yanında taktir etmeyiz ama severiz... yani başkalarının yanında çekinmeden yanağımızı falan sıkarız sarılırız.. ancak ailelerimizin yanındaysak farklı. mesela o annesinin yanında beni itsemde gelir gülerek benimle uğraşır utandırır. bende kendi annemin yanında o nun utanacağı şeklide severim onu. yani utanma derken edepsiz şeyler değil. yanağını sıkarım"aferin çocuğuma"falan derim.....
Beni hiç bir konuda takdir etmediğini düşünüyorum en azından ne yanlızken , ne de başkalarının yanında iltifat duymadım . Belki dile getirmiyordur ama bir bayan bazen bazı ortamlarda onure edilmek ister o yüzden üzülüyorum ama yapısı böyle ve kabul etmiş durumdayım...
Sağ olsun hep takdir eder. Evlilikle ilgi konu geçince hep der Allah razı olsun eşimden hep bana destek oldu, zor zamanımda der. Sonra pasta konusunda herkese över, ama yemek konusunda hep yerer. Ne yapayım yemek yapmayı sevmiyorum...
Benimkini takdir etmenin ne olduğunu bile bilmezÇok üzgünüm çoook Ne yapayım nasibimde bunu gibi bir odunla evlenmek varmışklava: Bak uyuz etti gene beni:dilcikar:
takdir ettiği yanlarımı başkasının yanında dile getirmekten çekinmez söyler , birisi yanında beni övdüğünde evet öyledir der öyle konuşmaları sevmediği için mevzusu geçmedikçe kendisi pek anlatmaz
benim kocişimde över genelde kendi ailesinin yanında kibarlığımdan filan bahseder ( kendi ailesi biraz odundur da ) bide benim karın çok güzel der beni utandırır :teytey: tabiki o sırada ailesinin yüz ifadesini hiç sormayın tatlicadiarzu
Ben bizimkinin hiç takdir ettiğini duymadım. Daha çok yerer. Güzel yaptığım bir kurabiyeyi bile herkes çok beğendiği ve kendiside çok beğendiği halde kendi ailesinin yanında baba keski varmı minick bir kurabiye yapmış onu yemek için lazım diye dalga geçer. Herkesde ciddiye alıp güler. Tabi millete de eğlence lazım zaten.(hmmm hakkını yemeyeyim bir keresinde minick dün çok güzel kurufasülye yapmış demişti CADIARZU)
eşim benim başkalarının yanında takdir edilmekten hoşlanmadığımı bilir... aslında bunun dile getirilmesinede gerek yok çünkü en yakınımızdan en uzağımıza kadar bilirlerki biz her konuda birbirimize hep destek olduk,yardımcı olduk,sevdik,saydık....takdir edilen kişinin sözle değilde takdir edildiğini hareketlerle,davranışlarla gösterilmesi taraftarıyım....
offf sormayınnn eşim saolsunn bana nasıl davranacağını bilirr nerde övüp nerde yereceğinii ama bazen övmenin dozunu kaçırıyor :) ama mest oluyor beni anlatırkenn bende onun yüzündeki mutluluğu görünce çok mutu oluyorum ama o arada da yüzüm kızarıyorr:))) utanıyorumm.....