Amaaaaaaaaan aldatırsa yol ver gitsin..boşanırım olur biter..
İntikam için de adımı karalamam..ama hayat da devam ediyor bu arada..:içelim:
Yas tutmam yaniiiiiiiii..
asla onun düştügü şerefsizlige düşmem.o beni aldattı diye, ondan intikam alacak halim yok.herkes yoluna gider.hayat benim için tekrar yeni dogmuşum gibi, yeniden başlar, onsuz.....
en çok korktuğum şey böle bişi başıma gelirse(allah korusun) naparım bilimiyorum çok üzülürüm kahrolurum ama asla ne aldatırım ne de kendimi öldürmeye kalkarım..
ne olursa olsun aldatmaya karşıyım.. dünyanın çirkin yüzü bence.. insan ne olursa olsun aldatmak için bahane üretemez. yok başka zevkmiş oymuş buymuş bence hikaye yaptıkları hatayı örtmenin bi yolu olmamalı bahaneler.. yazık ki reel dünyanın vazgeçilmez bi yarası bu.. insanlar aldatmayı bi halt sanıyorlar hele hemcinslerim yazık ki kadınlarımızda artık bu yolda baya ilerdeler.. dünyanın çivisi çıktı.. bazen düşünüyorum da.
allah korusun eşim boyle bişey yaptı diye bende yapımmı diyecegim asla buyuk konuşmuyorum ama bu kötülugu kendıme yapmam intikam almanın tek yolu kısasa kısasmı yok oyle intıkam ceşitleri yaparım ono beni öldur diye yalvarır valla yaşayan oluye ceviririm ondansonra kapı dışarı yok oyle evimi bırakim gidim hata yapan gider ooh bide evimi bırakıp gıdecegim velhasıl posasını cıkarırım adamın ondansonra boşarım kim napıyosa yapsın posasını derim