esiniz sizi aldatsa aldatirmiydiniz

Aldatmışsa kadının bileceği iş siz hiç karışmayın bence,
Aile içi meselelere,
İster aldatsın ister boşansın onların kararı ,

Daha neler !!! Böyle birşey yapsam kimi cezalandırıcam ki kendimden başka ?
O şerefsiz diye bende mi olmalıyım ? Asla yapmam böyle birşey...

aldatan kadinlar hangi siteye yaziyor bi ogrenebilsem
bakalim onlar ne diyecek

güneş gazetesi sanırım aldatan kadınlar anlatıyor adlı yazı köşesi var.. okuyanınız varmı bilmiyorum ama ben bir an şunu demeye başladım.. bunlar TÜRK KADINLARIMIZMI????

şahsen yapmam.. ama malesefff ki malesefff
günümüzde erkeklere eş değerde bayanlarda aldatıyor...

büyük konuşmak istemem ama asla affetmem.cezasını verip hayatımdanda çıkarırım.aynı şeyi ona yapamazdım çünkü kötü bişey.allah kimsenin başına vermesin..benimde...........

eee napalım? ne yani sende aynı şeyi yaparak ahlaksızlııa ortak mı olacaksın?
amma ne mantık haa

bilmem farkındamısın ama ben orda yazan kadının erkegin yatagına girmesi kolay degil sözüne cevap verdim istersen yazıyı vede benim yazımı dikkatlice oku nedemek istedigimi anlarsın anlamıyorsanda kısaca anlatayım degil yatagına girmek esiyle sevgilisini tanıstıranlar var yani insanlar bukadar ahlaksızlastı demeyi kastettim iyce okuyup öyle yorum yapılsın ben yapacagım kelimesini kullanmadım..hayatta en katı oldugum seylerden birisidir aldatma olayı ki degilki yazımı tam okumadan nedemek istedigimi anlamadan bide üstüne aynı seyimi yapacaksın demişsin gözünü ac iyi oku ve algıla yazılanı

kendime duyduğum saygıyı yitirmedikçe ki çok zor asla aldatmam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLAHım korusun bende yapmam heralde ........
çünkü bende çocugum için ......
kendim için......
ALLAHım için....
pislige pislikle karsılık.......
ALLAHım korusun hepimizi....

o kendine saygısızlık yaptı diye ben kendime saygısızlık edemem ...
çok çirkin birşey Allah kimseye yaşatmasın.. en kötü boşanır giderim..

çok ince bir konu aslında...kısasa kısas yapılmaz hele bu aldatmaksa asla...insanın kendine olan saygısı,almış olduğu aile terbiyesi,allaha inancından dolayı aldatma konu bile olmamalı bence...yapanlar yokmu tabiki var ve onlar vicdanlarıyla başbaşa zaten...allah kimseyi şaşırtmasın...
sevgiler...

boşar giderim hayatımdan çıkarırım ama asla öyle bi rezilliği yapamam.allah korusun

aldatmak çok yakışıksız bişey..
ban göre adilik...ben adi bir insan olamam..

Gayet normal bir şey,
ALMANYA GİBİ BİR YERDE;
çünkü onların kültürüyle büyüyor birçok vatandaşımız,
kendi örf ve adetimizi, dinimizi bilmiyorlar

bende aldatmazdım ona acı çektirecek bişeyler yapardım ...................
ve onu terk eder boşanırdım...........
ömür boyunca acı çektirirdim..

eşim beni aldatsaydı değil Aldattı ne mi oldu bende,,,asla asla aldatmam,aldatmadım,bir saniye bile düşünmedim aldatmayı.neden aldatayım ,kendi küçük düşürmek içinmi ,öteki alemde sorguma sorgu kaltmak için mi,allah demezmi "kulum kocan aldattı ,sen niye aldattın,kocanın yaptığı iğrençlüğe ortak oldun.Ona der mi verdin,yoksa günahlarına günah mı kattın,"demezmi ?ha bir erkek beni aldatıyor,kandırılıyorum,üzülüp,ağlıyorum neden bunu yapan bir erkekse ki erkek ,başka bir erkeğin kollarına kendimi atayım.O benim kocamdan çok mu iyi,o aynısını başkasına yapmadımı,bana yapmayacakmı?ben kendi kabuğuma çekilip Yücelerin yücesi Rabbimin adaletinin nasıl tecelli edeceğini seyrediyorum ,yaptığım bu

aldatmak ALDANMAKTIRRRR.kendıne yaparsın.ortaya cıktıgı zaman bır anlık zevk ıcın sevgını saygını herseyını kaybedersın.ben severken asla baskasına bakmam.bana yapılırsa bıter.aynı saygısızlıkla cevap vermem.nıye kuculeyımkı?

ben asla böyle bişey yapmam.........
ama yapana şahit oldum işyerimde çalışan 29 yaşında 2 çocuğu var eşiyle çok küçük yaşta evlenmiş bi bayan.........
biraz sohbet ettik bana eşinin onu aldattığından bahsetti....
ben onunda böyle bişey yaptığından şüpheleniyordum ''peki sen eşin seni aldatıyo diye sende onu aldattınmı '' dedim...
o da bana ''sen olsan neyaparsın bende kadınım sonuçta ihtiyaçlarım var ve kocam bunları karşılamıyo ayrılamıyorumda 2 çocuğum var '' dedi .söylemek istediğini anlamıştım.... zaten anlamıştımda......
tekrar söylüyorum ben böyle bişeyi asla asla yapmam yapamam.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…