esiniz sizi aldatsa aldatirmiydiniz

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
43

kizlar etrafimda bir cok ornek var aldatilan kadinlarin
tepkileri gibi ...herkez kendine gore tepki sunuyor
bende evliyim ama sanirim bu soruyu once ben yanitlayayim
ben esim beni aldatsa aldatmazdim sanirim
cunku oncelikle kendime saygimdan aynaya baktigim yuzden igrenmemek icin
ikincisi yavrularim icin
anneleriyle ilerde kotu animsamamalari icin
kapalari onlerine eyilmemesi icin ve ---------------en onemlisi ben onlara bakarken kendimden utanmamam icin

ve oncelikle insan namusunu kendi icin tasir esi yada baslari icin hele cevre icin deyilll
ben
boyle bir kotulugu kendime yapamazdim
aldatan yol alir aldatilan kendiyle olmayi ayakta durmayi ogrenir
oldugumde rabbime nasil hesap veririm sonra
ama millet ne dusunur icin deyil

eşim beni aldatsa onu aldatmazdım.
çünkü zaten yanlış gördüğüm birşeyi
kendim yapmam.hukuki yollarla
işimi hallederim.doğrusuda budur.

etrafimda en yakinlarimdan biri boyle birsey yapti guya esine tepkiymis bu davranisi oylebi uzduku ben burda bu konuyu acmak istedim cunku kendinci hakli goruyor kendini.bende esine bile soyleyemiyorum yaptigi cirkinligi

büyük knşmim ama öle bişey yapmazdım ben sessizce çekip gitmeyi ve allaha havale etmeyi seven tiplerdenim diyim onun acısı ona yeter unutulmasınki herkez bigün vicdan hesabına düşer ne demişler taş bile yosun tutuo

yok ben aldatmam...ikisini de oldururum herhalde :roflol:

burnundan getire getire bosar, herkese bi guzel rezil eder, aci cektiririm..sonra da hayatima bakarim :mymeka:

Yanlış olduğunu bildiğin birşey yapıyor karşındaki ve sende sırf onun inadına bunu yapıyorsun.Asla böyle birşey yapmam afedersin ama o bi şahsiyetsizlik yapmış ben niye öyle birşey yapıyım ki onu kendi adiliği ile başbaşa bırakırım

kısasa kısas yapılcak bir durum mu bu!..
benim o saatten sonra ona olan bütün sevgim saygım biter ama ne olursa
olsun ilk önce kendime saygım var benim

etrafimda en yakinlarimdan biri boyle birsey yapti guya esine tepkiymis bu davranisi oylebi uzduku ben burda bu konuyu acmak istedim cunku kendinci hakli goruyor kendini.bende esine bile soyleyemiyorum yaptigi cirkinligi

Yanlışa yanlış ile cevap verilmez..yasakkelime
Adam ahlaksızsa ben de mi onun gibi olayım..:tomato:
Boşanırım olur biter. Niye aldatayım ki?:dilcikar:

Ben ne aldatirim nede ikisini oldururum.Esi kendisini aldatti diye sirf o beni aldatti bende onu aldatacagim demek o insanla ayni sevyeye dusmek demektir.Ayrica bir arkadasimiz ben oldururum demis ben onuda hayatta yapmamam bana ihanet etmis bir insan ile beni aldattigi kadinin kaniyla ne ellerimi kirletecegim ve gidip cezaevinde onlar yuzunden SURUNECEGIM;BENDE BOSANIRIM VE BITER TABI SONRADAN INSANA VEREBILECEGI ACILARI SORACAK OLURSAN ALDATILDIGIM ICIN COK ACI CEKERIM HERHALDEa.s.

Asla kendime böle birşey yapmam
allah göstermesin ama farz edelim ki öle bişeyini yakaladımKötü Kazen ilk anladığımda bir güzel onu paralarım sonrada kapı önüne koyarım ne yüzümü gösteririmne sesimi duyururum allahımdan bulur nasıl olsa

diyelim ki aldatildim ve ben de aldatmaya karar verdim
kadının aldatması için bi kere sevmesi de lazım bence diğer kişiyi de
sevmek oyle kolay mi bi kadin icin, bi birikim olmasi lazim, duygusal manada yasanmisliklar lazim
hadi ben sunla aldatayim desem biranda midem kaldirmaz mesela
ama masallah erkeklerin midesi bu pisligi rahatca hazmedebiliyor, sevmesine falan da gerek yok
ben sevmedigim biriyle birlikte olsam herhalde bulanimlara falan girerim
bu iskenceyi de kendime yapamam acikcasi sirf intikam ugruna

yani hale bak, aldatmayi bile iskence olarak goruyorum kendime
ne aldatmasi gidip....

kadınların başkasının yatağına girmesi öyle kolay bişey değil. bende yapmam öyle bişey...

herkesin ahlak ve deger yargısı kendisine ama neyazıkki bazı cahil kendisini yetiştirememiş kişiler öc almak için bende aynısını ona yapacagım diyip aynı hatayı kendileride yapıyor oysaki bu davranıs kendi kişiligini zedeliyor farkında degil.. ben olsam asla yapmazdım Allah kimseyi şaşırtmasın

kadınların başkasının yatağına girmesi öyle kolay bişey değil. bende yapmam öyle bişey...

kolay degilmi güzelim sen öyle sanmaya devam et neler biliyoruz kocasıyla sevgilisini tanıstıran oturup beraber yiyip içen ahlaksız kaynıyor heryer

hayır tabii ki...
iyi kötü hala devam eden bir evliliğim varken gidip başkasıyla birlikte olmak çok adice değil mi...
illa bir şey yapacaksam bu boşanma olur.

aynı şeyi düşündüm.
açıkcası kadının telefonla konuşarak bile aldatması, ya da birine göz süzmesi bile zorken
gidip biriyle yatacak...
bu çok çok zor.
en basiti kadınlık onuru var, o yüzden yapılmaz.

aldatmayı kimseye yakıştıramazken, kendime yakıştırıp da aldatmam.
önce kendime saygımdan,sonra çocuğum varsa onlara saygımdan yapmam.
yaparsam, aldatandan farkım ne olur?
boşanırım, ne halt yiyecekse benden uzakken yapsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…