esiniz sizi aldatsa aldatirmiydiniz

Aldatılan kişi aldatsa nolur ki içi dahamı rahatlar hiç sanmıyorum çünkü erkek gerçekten istediği için ve şehvetten yapmıştır bunu kadınsa kinden ve intikam için aynı şey değil. bana göre bin kere bin kişiyle aldatsa bile intikamdan olacağı için yine anlam ifade etmez.

böyle bişey akla ve mantığa sığmaz.kadın dediğin namusuna,iffetine sahip çıkandır.erkeklerin yapısında vardır aldatmak.%70 i filan aldatıyodur eşini.kadına yakışan gider mahkemeye boşanır.eşini aldatan kadınları kınıyorum.kısasa kısas sonrada ortaya çıkınca rezilliğide cabası.allah herkese akıl fikir versin.kimseyede böyle bişey yaşatmasın.

Aldatma denilen eylemi yapmam eşimin beni aldatmasına değil benim kendime olan saygıma bağlıdır,
Onun yoksa kendine saygısı benim var,
Yolu açık olsun..

ne guzel butun arkadaslarimda boyle
bir igrencligi kendine yakistiramayacagini soylemiz
bunu esine intikam alarak yaptim diyen
biri varsa karsinizda tepkiniz ne olur
esi onu sanalda o ise gercek hayatta aldatti
ve bunun uc cocugu var
sizde benim gibi esine yada cocuklarina kiyipta soyleyemiyorsaniz
ben ortada kaldim sanki ben aldatmis gibi hissediyorum
bu sirrini sakladigim icin
offf akil verin

allah korusun ama beni eşim aldatsa hemen ayrılırımm intikam almak ne beni asla göremezz ama senin çocukların var ve ekonomik özgürlüğün yok sanırım zoe bi durum bilemiyorumm ama her şeyi göze alabilirsen ayrılman mantıklıı bencee

canim rabbim saklasin canim benim basima gelmedi kimseninde gelmesini istemem
benim aile icinden birisinin basina geldi esi onu sanalda chatte aldatti oda ona kizarak gercek hayatta aldatti ben boyle birsey dusunemezdim oyuzden boyle bir konu actim bide esine soyleyip soyleme arasinda kaldim vicdan azabida duyuyorum onun yaptigi cirkinlikten dolayi

aldatılmışsam asla bende onu aldatmam onun yaptığı adiliğe aynı adilikle cevap vermem yüzüne tükürür ve onu terkederim :1closedeyes:

biz kadınlar anne oluyoruz ve onun kutsallığını taşıyoruz
bence bir anne (kadın) yapmamalı
ve ben olsam çok kırılır hatta belki ayrılırdım ama aldatmazdım
çok zararlı ve yıpracıcı bişey bu
tepki yada öç diyoruz ama yine kendimize yapıyoruz

etrafimda en yakinlarimdan biri boyle birsey yapti guya esine tepkiymis bu davranisi oylebi uzduku ben burda bu konuyu acmak istedim cunku kendinci hakli goruyor kendini.bende esine bile soyleyemiyorum yaptigi cirkinligi

ayyy gercekten mi????

klava:

ya hangi mantıkdır ki bu erkeğin aldatmasınıda onaylamıyorum çünkü ben erkek yapar elinin kınası kadın yapar alnının karası sözüne karsıyımdır ama
ama kısasda olmaz yani

şahsen ben kısasdı ayıpdı pek anlamam
sadece allah tan korkarım aldatamam zina sonuçta
haksızmıyım?????

haklısın canım ama erkeklerde aldatmamalı

hiç bir kadın aldatılmayı hak etmiyor bence

yani aldatacaksa ya hiç evlenmeyecek yada boşanacak ne yapacaksa o zaman yapacak...

allah korusun oyle bisey basima gelse asla aldatmam diye dusunuyorum. cunku ben bir anneyim benim bir yavrum var. oturmama, kalkmama, giyinmeme, konusmama onun icin daha fazla dikkat ediyorum. cunku beni ornek alacak.
allah kimsenin basina vermesin

asLa....!
Beni aldatsa yüzüne bile tükürmem ki
yüzüne tükürmek bile onun seviyesine düşmektir.Herkes kendi hatalarının cezasını çeker...!
asLa aLdatmazdım...!
Gitsin Allahından bulsun..

Kadını erkeği yok bu işin.
Aldatmak ahlaksızlıktır, kendini kandırmaktır.
Eşim (Allah korusun) beni aldatsa, ben de aldatıp onun seviyesine mi düşeyim.
O ahlaksızlar grubuna mı dahil olayım..
Boşanırım olur biter, benden uzak kimle ne yaparsa yapsın... :dilcikar:

asla:1no2:en kızdığım şeylerden biridir bu konu
çocuklarının yüzünü karamı çıkarayım
sizin anneniz filan filan diye
ay tövbe tövbe mevlam yazmasın

canim ben bu kisiyle alKAMI KESTIM AMA ESI SUREKLI SORUYO ESIMLE NIYE KONUSMUYORSUNUZ :ODA BOYLE OLAYDAN SONRA ESINE YALANLAR SOYLEMIS KONUSMAMAMIZIN UZERINE ::BENDE SUSMAK ZORUNDA KALDIM YAPILAN YALAN
LATI KABULLLENDIM
ADAMA NASIL DIYIMYA YA ESIN
BOYLE BOYLE YAPTIDA ONDAN ALAKAMI KESTIOM
SIMDI HAKKIMDA SOYLEDIGI YALANLARIODA KALDIRAMIYORUM

allah esirgesin de eşim beni aldatsa ben de onu aldatmazdım çünkü böyle bir kanun yok...sadece boşanırdık ama çocuklarımın velayetini de vermezdim sanırım oyun bozancılığı o yaptığı için...ama ara sıra görmesine izin verirdim...ve sanırım çocuklarım büyüdüğünde yuvamızın yıkılma sebebini saklamazdım gibime geliyor... onu aldatmamdansa çocuklarının herşeyi bildiğini bilmesi ona daha çok vicdan azabı verir gibime geliyor yine de allah ım kimsenin başına vermesin...yıkılmasın yuvalar..kimse kimseyi aldatmasın...her sebepten ayrılınabilir ama bu sebepten ayrınılmasın..hakikaten kötü bir durum çünkü...

kısasa kısas dedikleri bu olsa gerek. çok iğrenç bi durum bence eşin aldattıysa git boşan, yollarını ayır yapılırmı böyle bişey klava:

Ben kesinlikle onun seviyesine inip kendimi küçük düşürmem. Medeni şekilde boşanır bir daha da yüzüme hasret bırakırdım , onun hayatından silinir giderdim ve kendi hayatıma devam ederdim .( Allah korusun hepimizi yine de )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…