• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz Size Süpriz yapar mı?

MeLoDi

LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
16.067
9
206
İzmir
Benim eşim süpriz yapmayı bir türlü beceremiyor. kaydirigubbakcemileÖzel bir gün olduğunda ondan hep süpriz beklerim ama çok nadir yapar. onu da önceden ben söylemişimdir 40 defa.mafoldumben
mesela dün doğum günümdü. akşam biryere gideceğimizi söylemediğinden akşam eve geldiğinde hazırlanmamıştım. neyse hazılandım biraz geç çıktık. nereye götürceksin dedim. söyledi bende başka bir yer var oraya gidelim mi dedim sen bilirsin dedi.
neyse onun söylediği yere gittik. hediyemi alamamış akşam müşterisi varmış.
sabah bana bir kart almıştı kahvaltı hazırlayıp masaya bırakmış. ama kartı biliyorum.
geçen gün agoraya gittik. toy's a girdik oyuncaklara bakıyordum ki bir kart gördüm kedi resmi var. aşkım çok beğendim dedim yerine koydum. ama öylesine söyledim ve başka tarafa gittim. orada 3-4 dk. oyalandım. aşkım kartı almış bende beğendiğim oyuncağı ona göstercektim. kasada durmuş kartı poşete koymuşlar. ne aldın dedim söylemem dedi. ama poşette zarf görünüyordu anladım tabi. :dilcikar:
dün azcık kızdım bana hiç süpriz yapmayı beceremiyosun diye. :kızgın:

neyse tabi bu çok sorun olacak birşey değil. sadece merak ettim sevgiliniz nişanlınız size süpriz yapar mı?
unutamadığınız süpriz nedir? süprizzzzz

yapar tabıkı evlı degılım ama nısanlım çıktgmz zamanlarda bana cok suprız yapmıstır
hıc unutamadgm ıse askerdeydı donmesıne 15gun var dı aradı dedı bıletımı aldım 15gun snra yanndayım tamam askım senı cok ozledım dedım kapadık cok konusamıyoduk ertesı gun oldu saat sabahn 5i aradı benı cama cık bakalım orda hava nasıl nasıl gıyınım dedı ayy bı baktımkı camdan askım gelmıs hıc aklıma gelmezdı elım ayagım tıtredı cok korkmustu bana bısey oldu dıe ama çok mutlu olmustum ya sımdı aklıma geldıdde ayy ben askımı cok sevyrm
daha cok var yazarım bıara

evlenince eşşek öldü ortaklık bitti hesabı bişe yapmıyorr.. :gitme:
o duyguları cımbızla alındı heraldeesenağlama:a015:

yapamıyor sürpriz çünkü sürpriz kokusu aldığım anda sürprizin ne olduğunu öğrenene kadar deli ediyorum .olay anınd a zaten bildiğim için sürprizi kalmıyor kaydirigubbakcemile

bnde evli deilim ama gecen senelerde erkek arkadasım doum gnümde okula (o zmn lisedeydim tabe) cicek yollamıştı dersin ortasında nöbetci ögrenci kocaman bi demet kırmızı gülle sınıfa girince şok olmuştum..
baska süprzleri de oldu tabe ama en cok beni şaşırtan bu olmuştu..

gerci ondan önceki sene doum gnmde isimsiz bi cicek daha gelmişti hala bilmiorum kmn yolladıgnı o zmn erkek ark. yoktu zaten...
o yüzden sınftakiler yine mi yaa fln demişlerdi okulda baya ses getrmişti bu olay ehueheuhedelikafaduldendelikafadulden

En sevdigim hediyesi bana dogum gunum icin bilasik makinesi idi 2007 de , ama aslinda hediye almaz benim kocacigim, almazsada fark etmez, bizim iki onemli hediyemiz var, oglum ile kizim, tabi isterim cicek falan filan alip surprizler yapsin ama fark etmez yani, dogum gunun kutlu olsun bi tatli soz bir de opucuk benim icin yeter vallaha, yai onu herseyiyle seviyorum .

ay benim kocam özel günlerde para verir ,git kendine bişey al der :roflol:

aslında işime geliyor,abidik gubidik bişeydense böylesi daha güzel ...bazen çiçek almak ister yolda filan

engellerim ,ayy aşkım 10 tl verilirmi bi güle sen ver onu bana ben onla yarım kilo kıyma alırım derim

kaydirigubbakcemile3 tutumluyumdur azıcık ..

mesela şöyle süprizler hoşuma gider ,hadi hanım kalk şuraya gidelim ,arar hazırlan bilmem nereye

gidelim tarzında şeyleri daha çok severim ,göbeği dışarda kesilmiş biri olarak zemuszemus

babamda şehir dışındaydı.anneme parfüm almış.

annem sevinmeye kalmadan kardeşim saldırdı parfüme.o kaptı::D

Süpriz olmaktan çıktı artık alıştım bazı şeylere çok şaşırmıyorum... Haber vermeden işyerine gelir çıkış saatinde yemeğe çıkarır, gittiğimz yerde rezerve edilmiş masada bir demet çiçek beni bekliyor olur...
Ama onun dışında hediye gibi süprizleri yoktur.. Yani vardı da adamı bezdirdim, ilk çıkarken ne aldıysa bezdirdim ya bedeni yanlıştı, ya sevmediğim bir renkti, ya boğazlıydı(tiroidim olduğu için boğazlı giyemiyorum daral gelyor) o yüzden genelde bana hediye alacağı özel günlerde beraber çıkıp beğeniyoruz...
Eski işyerimde eve benden önce geliyordu, bazan yemek hazırlayıp sofrayı kurarar bana süpriz yapardı falan filan...

benim kide yapar bizde sevgigiyken hacıbektaşı gezmeye gittik babamlarla.
ona sabah yola çıkarken söledim gezmeye gidiyoruz die gece otobüsüne binmiş oda gelmiş.orda açılış zamanı kalabalık oldugu için oteller falan doluyo hemen arabada uyuduk sabah arabanın yan tarafında simit yiyip çay içiyoruz... babamlarla mesaj geldi benimkinden..
ohh götürüyosun miss gibi simitleri die...bende evet yazdım ama tahminetti zannettim gelebilecegi hiç aklıma bile gelmedi..tekrar mesaj atmış..sana kırmızı çok yakışıo die üstümde kırmızı badi vardı ..etrafıma baktım yolun karşısında tam karşımıza geçmiş beni izlio...çok mutlu olmuştum o an onu gördügüme ve 12 saatlik bi yolu aşıp beni görmek için oraya geldigine...

benm eşimde yapar saolsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan......geçenlerde evlilik yıldönümüzdü 2 yıl oldu hiç beklemedğim bi anda cebinden bi kutu çıkardı canımıniçi herşeyim bana yüzük almış.çok sevindim hiç beklemiyordum çünkü bende ona bişey almamıştım:))...:asigim:

benim kocickde yapar....a.s
hakkini yemeyeyim yani...:1rolleyes:.mesela dogumdan sonra bi tektas almis bana....
bide benim altinla pek aram yoktur..niye aldin derim diye söylememisti bile...:sm_cool:ben kendim buldum posetin icinde....ilahi yaa poseti farketmesem atsam gittti tektass...:roflol:.

bu akşam bana bi süprizi varmış heyecanlan bekliyorum :asigim:

Back