Eşiniz Size Ne Kadar Güveniyor????

Şimdiye kadar hiç güven konusunda eşimi test etme gereği duymadım,aklıma gelmedi açıkçası..:uhm:
Güveniyordur herhalde ne bileyim,güvenmiyorsa da keyfi bilir..:dilcikar:

sonuna kadar hatta birkere dedimki sana birisi gelse deseki eşin seni aldatıyor dese ne dersin dedim
oda dediki karşımdakine s... git derim ve anasından dogduguna pişman ederim sana kendimden fazla güvenirim der

Esim bana güvenir bundan emin
Bende esime güvenirim hic test ediyim diye düsünmedim aklima gelmedi
Evli bi kadin olarak nasil hareket edecegimi biliyorum sonucta

sonuna kadar hatta birkere dedimki sana birisi gelse deseki eşin seni aldatıyor dese ne dersin dedim
oda dediki karşımdakine s... git derim ve anasından dogduguna pişman ederim sana kendimden fazla güvenirim der
aynen bi kere sormuştum ve aynı cevabı almıştım

Hic boyle birsey soz konusu olmadi ama eminim cok guveniyordur,hareketlerinden bilirim cunki:1hug:8 yillik beraberliktede hic bir guvencsizlik bir hareketim olmadi sukkur....:1hug:

eşim bana güvenmese ,evliligimiz mahkeme salonunda son bulurdu.hemde tek celsede boşardı....

evliliklerde eğer güven denen unsur masaya yatırılmışsa (((yani sen bana nekadar güveniyorsun?? sana ne kadar güveniyorum))) bence önemli bir sorun vardır o evlilikte.....insanlar birbirlerini sevmiş ve her konuda güven duymuşki evlenmişler...
güven test edilmez ..hissettirilir...

Güveniyorsa da güvenmiyorsa da kendi bileceği iş, ben çok güveniyorum kendime o nedenle de kendimi sınamak gibi bir düşüncem olmadı hiç..

eşim bana çok fazla güvenir
bugüne kadar da hiç test etmedim etme gereği duymadım da
çünkü kendisinden bunu hissedebiliyorum

hic bu konu gecmedi acikcasi aramizda..
güvenmese gece kiz arkadaslarimla cikmama
belki izin vermezdi..hos izin almam hic
ben cikicam derim ama,nebilim belki tepki filan verirdi..

zaten güvenip güvenmediğini bir şekilde hareketleriyle yada sözleriyle belli eder ....
eşimin bana sonsuz güveni vardır,benimde ona karşı şu ana kadar güvenimi rencide edecek bir durum söz konusu olmadıa.s.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR SİZCE EŞİNİZ SİZE NE KADAR GÜVENİYOR
BUNU TEST ETMEK İÇİN NELER YAPIYOSUNUZ??fisfisfisfisfisfisfisfisfis
Eşler birbirinden duygularını gizlememeli bence zaten gizleyemezde bir şekilde anlarsın ki sende sana karşı bir güvensizlik hissetmişsin demekki..bence açık bir şekilde konuşulmalı '' senin şu sözünden ben böyle anladım doğrumu hissettim yada şu hareketinden '' diye konuşulur çözülür. bu arada eşim bana bende eşime çok güvenirim Allaha şükür

test sınavda olur:)

Bende hic test etmedim gerek de duymadimda

hem nasil test yapilir ki ...

BEN DE TEST ETMEK İÇİN BİŞEY YAPMADIM AÇIKÇASI VE BANA GÜVENDİĞİNDEN EMİNİM AMA BİZ ÇIKARKEN O BANA BİLMEDİĞİM Bİ NUMARADAN Bİ MESAJ ATMIŞTI VE BENİM DOĞRU TEPKİMLE KARŞILAŞMIŞTI.ONUN BU HAREKETİNE ÇOK KIZMIŞTIM O ZAMAN AMA DÜŞÜNÜNCE ONA HAK VERMEDİM DEĞİL.ÇÜNKÜ O ZAMANLAR BİRBİRİMİZİ İYİ TANIMIYODUK VE CİDDİ ADIMLARA DOĞRU İLERLEYEBİLMEK İÇİN GÜVEN ŞART DİYE DÜŞÜNDÜM...
a.sa.sa.sa.sa.s

yiğitse güvenmesin ,yav ben bunca sene sacımı süpürke yapmışım.hele bi çaksam güvenmediğini bak görür o dünyanın kacbucak olduğunu.yerim valla adamı.
ay çok sinirlendim nedense yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…