- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
canım bana da iş yerınde ustelık ben hıcbır sey yapmadığım halde tersledi ve ben kalkıp gıttım , patronları bıle nasıl baktılar ona o anda ama ınsanlıktan nasıbını almadıgı ıcın anlamadı bile. bence de ıyıce pısman olana kadar gıtme, nasıl hıssettıgını emın ol o kadar ıyı anlıyorum kıama bı daha asla gıtmem işyerıne..
bi haftadır iftara beklıyor ama gıtmıyecem..
eski sevgilim, benı ınsanların yanında suruklemıstı , canımı acayıp yakıp kufur etmıstı, ustelık butun bunları bı yemek yuzunden yapmıstı, oturdugumuz yer dıpdıbe masalardı ve kolumu kırmakla tehdıt ettıgı anı herkes duymustu, o anda ıplerı kopardıgımda arkamdan gelıp benı surukledı, dısarısı kalabalıktı , rezil olmuştum ve canım cok acımıstı,ona hakkımı helal etmıyorum, hıcbır kadın erkege bole davrancak fırsatı verdıgını dusunmuyorum, eger bı erkek bunları yapıyorsa bundan utanmıyorsa o onun rezıllıgıdır, kadının sucu değilo anı ustelık cokta samımı olmadıgım bır arkadasım aylar sonra karsılastıgımızda utana sıkıla ıtıraf etmıstı gordugunu , Allah bana yaptıklarını cıkartısın ınsallah, ona hakkımı helal etmıyorum, ona herkesın annesının babasının arkasını dondugu zaman ben vardım , odulumse dayak , hakaret , kufur , tehdıt oldu
böyle adamlardan iğreniyorum..
yolda kavga eden..
uluorta küfür eden..
dışarda kadını itip kakan..
elbette evde de çirkin böyle şeyler ama ne kadar rencide edici düşünsenize..
Allah kahretsin böyle adamları...
asla ve asla tahammül edemeyeceğim birşey..
suratının ortasına patlattım mı görür,kim rezil oluyormuş o zaman görürüz..
canım böyleleri akılllanmaz iyiki bırakmışsın sonradan pişman olmaktansa allah sana onun gerçek yüzünü göstermiş yerimseniben