• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/sevgiliniz ne sıklıkta hediye alır ?

Ah ah adam gibi bir sevenim olsaydı mert olsaydı da hediye almasaydı.

Ismi lazin degilin biri bi cay ismarlardii acimdan olurdum ailemin haberi yok fazla harclikta alamazdim yol mesafesi lazim cok uzun o zamanlar tabi tospembe hersey 😂 ama bu normal degil tabi

O kadar basit bir çiçek almıştı ki beğenmem mümkün değil. Ne türde bi çiçeği beğeneceğimi biliyor üstelik. Ve aralarda lafını bile yaptı bana çiçek de çok güzeldi dimi vs. diye hoşuma gitmedi bu.
Evet bunu söylüyor bana da sen ailenlesin bi kahve içmelik vaktimiz oluyor diye ama bana dese şuraya gidicez bak çok beğeneceksin ben her türlü zaman yaratırım bunu bilmesi lazım.

bunu bilemez söyleyin

ben sana her an zaman ayırırım deyin

annemle gece sabaha kadar birlikteyim ama seninle birlikte geçireceğim zaman belli deyin

bir de cidden çiçek ile ilgili beklentin neydi o ne göndermişti de beğenmedin

çiçek işte basiti nasıl oluyor

ben çevrenizin bayağı gazına geldiğinizi düşündüm

bir anı anlatayım bir iş yerinde çalışıyordum benim patronun ve bir başka çalışanın doğum günü aynı idi

eşim ( o zaman sevgilim) bizimle çalışan birisi ile yolda karşılaşmış bu abla eşime demiş ki bak bugün bizim ofiste herkesin doğumgünü sen de çiçek gönder

neyse eşim ve onun ofis arkadaşı bana birer çiçek göndermişler

çalışıyorum beni çağırdı sekreter ne var vs dedim çiçek gelmiş dedi ben şok oldum bana kim çiçek gönderecek diye

akşam oldu eve geldim eşi,m dedi ki X hanım ile karşılaştık çiçek gönder dedi gönderdim yani ben gönderdiğine şaşırmıştım adam da açıkça X dedi de gönderdim dedi

Hanımlar çok merak ettiğim bi durum var şuanki ilişkimle ilgili sormadan edemedim sizlere,

7 aylık uzaktan yürüttüğüm bir ilişkim var. Ayda 1 o gelir 1 ben giderim 2 kere görüşürüz. Bu zamana kadar onun doğum günü haricinde ona hediye almadım, yılbaşı - sevgililer günü geçirdik fakat bu tür günlerde alınan hediyeleri sahici görmediğimden hediye olayına sıcak bakmadığımı belirttim o da almadı normal olarak.
Öğretmenler gününde malum bir hediye sitesinden çiçek hediyesi gönderdi beğendim mi hayır ama tabiki çok mutlu ettiğini hissettirdim.
Onun harici bir çöp bile yok hediye ettiği, hani olur yanıma gelirken bak bu çok tatlıydı sana da yakışıcağını düşündüm aldım yok, bak bu odana güzel giderdi tarzına da uygun gördüm aldım yok. İster istemez kıyas yapıyorum geçmişimden ve etrafımdaki ilişkilerden. 7 8 ay az bir süre de değil, böyle olunca içten içe dolduruyorum kendimi. Bu tür şeyler ister istemez önemlidir ve mutlu eder insanı inşallah kimse '' bi hediye almadı diye...... '' cümleleri kurmaz benim için.
Yanıma gelince bir ev alışverişi yaparım yemekler hazırlarım misafir oluyor memnun kalsın diye ama ben onun bulunduğu şehre gidince ( memleketim oluyor ) bir yemeğe zor çıkarız anca malum kahvecide bi latte içeriz ve beni otogara bırakır. Ben büyük boy bile almam hatta o ödeyecek diye.
Normalde düşünceli ince ruhlu bi adam ama insanın hiç mi aklına gelmez bi hediye almak mutlu etmek. Kendi paramı kazanıp isteklerimi alıyorum çok şükür ama ileriyi düşününce bu adam şık restaurantlara götürmez hediye de almaz diyorum kendi kendime.
Haksızlık mı ediyorum sizce ?

Kötü niyetli gelmedi bana ; şu var ki erkekler bizim kadar becerikli olmayabiliyor, ben eşime her türlü giyim eşyası alırım, ayak numarasını, pantalon bedenini, paça kısaltmak için bacak boyunu bile bilirim ama o onun göz izanı pek yok, bir kaç kez denedi almayı ama baktı olmuyor şimdi sorarak alıyor, onunda pek hediye heyecanı olmuyor. Bizim için özel olan günlerde çiçeğini alır gelir. Bana en büyük hediyesi ortak defterimizdir, bazı geceler ben uyurken kalkıp bir kaç sayfa duygularını yazar, ben defteri ne zaman karıştırırsam o zaman görürüm. Hediyeye çok anlam yüklemek de doğru değil bence. Ama birlikte olduğunuz zaman gezmeye alıştırın, şuraya gidelim, burayı görmek istiyorum vs.. yönlendirin, sonradan alışmaz çünkü =)

Erkeklerin genelini bilmem ancak benim eşimde hediye konusunda pek düşünceli değil, çünkü biz kadınlar gibi bu duruma bakmıyor. Sevgililer günü, doğumgünü,yeniyıl vs özel günlerde alır çünkü benim için önemli olduğunu söylerim. Ancak durup dururken bin incelik yapıp hediye almaz, özel gün olması lazım onun gözünde:) Bence rahatsız olduğunuzu dile getirin, tepkisini ölçün. Ha ben ekstra bir incelik beklediğimi ilettim, olumlu geri dönüş aldım mı? Hayır:) Ama denemekten zarar gelmez:)

Siz de sadece doğum gününde hediye almışsınız. Yapmadığınız bir şeyi karşıdan beklemeniz haksızlık bence.
Doğum gününüz geçmiş olsa ve bir şey yapmamış olsa haklı bulurdum sizi.

Öğretmenler gününde de çiçek yollamış. Neredeyse her mesleğin özel bir günü var. Sevgilinizin mesleği ne bilmiyorum ama siz onunkinde bir şey yolladınız mı?
Ben bu beklentiyi bir tek öğretmenlerde görüyorum nedense.
Düşünmüş çiçek yollamış. Beğenmediyseniz bile zaman içinde öğrenir zaten neyi nasıl sevdiğinizi.

Normalde iletişiminiz iyiyse dert edecek bir şey yok bence. Siz ufak bir şeyler yapın, o da zamanla alışır belki.

Eşim 10 yıldır toplasan 10 hediye almamıştır 😅😅😅 ben gidip kendimi çatıdan atayım madem 😁😁😁

Bi erkek arkadasım vardı abartısız her hafta hediyeler alırdı sürekli cep telefonundan tut takısına cikolatasından tut ayakkabısına
O kadar cok alırdı ve ben tabiki hızına yetişemezdim ki en sonunda beni ona onun kadar hediye almıyorum diye cimrilikle suclayıp ayrıldı :D
Eşimle hediye olayımız özel günlerde cicek ve benim istedigim seyleri alması seklinde geciyor kendi kendine gidipte ay aklıma sen geldinde aldım süpriz diye bişey yapmaz zaten alısverişede hep birlikte cıkarız hic düşünmedim hic takılmadım hediye işine
Sevdiginizden eminmisiniz peki ?

Hanımlar çok merak ettiğim bi durum var şuanki ilişkimle ilgili sormadan edemedim sizlere,

7 aylık uzaktan yürüttüğüm bir ilişkim var. Ayda 1 o gelir 1 ben giderim 2 kere görüşürüz. Bu zamana kadar onun doğum günü haricinde ona hediye almadım, yılbaşı - sevgililer günü geçirdik fakat bu tür günlerde alınan hediyeleri sahici görmediğimden hediye olayına sıcak bakmadığımı belirttim o da almadı normal olarak.
Öğretmenler gününde malum bir hediye sitesinden çiçek hediyesi gönderdi beğendim mi hayır ama tabiki çok mutlu ettiğini hissettirdim.
Onun harici bir çöp bile yok hediye ettiği, hani olur yanıma gelirken bak bu çok tatlıydı sana da yakışıcağını düşündüm aldım yok, bak bu odana güzel giderdi tarzına da uygun gördüm aldım yok. İster istemez kıyas yapıyorum geçmişimden ve etrafımdaki ilişkilerden. 7 8 ay az bir süre de değil, böyle olunca içten içe dolduruyorum kendimi. Bu tür şeyler ister istemez önemlidir ve mutlu eder insanı inşallah kimse '' bi hediye almadı diye...... '' cümleleri kurmaz benim için.
Yanıma gelince bir ev alışverişi yaparım yemekler hazırlarım misafir oluyor memnun kalsın diye ama ben onun bulunduğu şehre gidince ( memleketim oluyor ) bir yemeğe zor çıkarız anca malum kahvecide bi latte içeriz ve beni otogara bırakır. Ben büyük boy bile almam hatta o ödeyecek diye.
Normalde düşünceli ince ruhlu bi adam ama insanın hiç mi aklına gelmez bi hediye almak mutlu etmek. Kendi paramı kazanıp isteklerimi alıyorum çok şükür ama ileriyi düşününce bu adam şık restaurantlara götürmez hediye de almaz diyorum kendi kendime.
Hic almaz anca ben bisey istersem alir. Begenmessin basima.kakarsin der almaz belki de bahane :KK51:

Ozel gunleri unutmayiz ama kucuk seyler de mutlu eder bizi ornegin istemedigim halde marketten sevdigim bir sey alması ve heyecanla onu gostermesi beni mutlu ediyor. Ya da onun sevdigi yiyecegi surpriz olarak ona yapip getirsem gulumsemesinden mutlu oluyorum. Yani insan bir bakis bir tebessum minik bir jestten bile mutlu oluyor.🙏💕

Eger baska sorununuz yoksa bununla kendini mutsuz etme belki dusunemiyordur ya da oyle gorerek buyumustur karakter meselesi.

Al

Allah tek derdin bu olsun kız belki biraz odundur enisde bnm kocamda öyle :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Özel günlerde özel hediyeler alır asla es geçip geçiştirmez
Ama normalde almıyor ben de şimdi farkına vardım :)

Hediyeleşmek de bir kültürdür.
Sizden öğrenebilir.
Siz yapsanız böyle incelikler mesela.
Zamanla seviyor böyle şeyleri demek ben de yapayım diye düşünmeye başlayacaktır.

2 yıllık evliyim,5 yıllık iliskim var kendiliginden asla bisey almadi şimdiye kadar 😂 ama mesela markete gider elleri kollari dolu bir bakiyorum hepsini ben seviyorum diye almış :) beni düşünmesi beni yeterince mutlu ediyor. Ve hiç şık restoranta da götürmedi şimdiye kadar,rahat edemem diyor bizde kebapçıya gidiyoruz :)

Back