• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/sevgiliniz ne sıklıkta hediye alır ?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
Hanımlar çok merak ettiğim bi durum var şuanki ilişkimle ilgili sormadan edemedim sizlere,

7 aylık uzaktan yürüttüğüm bir ilişkim var. Ayda 1 o gelir 1 ben giderim 2 kere görüşürüz. Bu zamana kadar onun doğum günü haricinde ona hediye almadım, yılbaşı - sevgililer günü geçirdik fakat bu tür günlerde alınan hediyeleri sahici görmediğimden hediye olayına sıcak bakmadığımı belirttim o da almadı normal olarak.
Öğretmenler gününde malum bir hediye sitesinden çiçek hediyesi gönderdi beğendim mi hayır ama tabiki çok mutlu ettiğini hissettirdim.
Onun harici bir çöp bile yok hediye ettiği, hani olur yanıma gelirken bak bu çok tatlıydı sana da yakışıcağını düşündüm aldım yok, bak bu odana güzel giderdi tarzına da uygun gördüm aldım yok. İster istemez kıyas yapıyorum geçmişimden ve etrafımdaki ilişkilerden. 7 8 ay az bir süre de değil, böyle olunca içten içe dolduruyorum kendimi. Bu tür şeyler ister istemez önemlidir ve mutlu eder insanı inşallah kimse '' bi hediye almadı diye...... '' cümleleri kurmaz benim için.
Yanıma gelince bir ev alışverişi yaparım yemekler hazırlarım misafir oluyor memnun kalsın diye ama ben onun bulunduğu şehre gidince ( memleketim oluyor ) bir yemeğe zor çıkarız anca malum kahvecide bi latte içeriz ve beni otogara bırakır. Ben büyük boy bile almam hatta o ödeyecek diye.
Normalde düşünceli ince ruhlu bi adam ama insanın hiç mi aklına gelmez bi hediye almak mutlu etmek. Kendi paramı kazanıp isteklerimi alıyorum çok şükür ama ileriyi düşününce bu adam şık restaurantlara götürmez hediye de almaz diyorum kendi kendime.
Haksızlık mı ediyorum sizce ?

Benim sevgilimde 2 kez heidye aldı 10 aydır
Ama asla önemi yok
Ufak tefek şeyler yapıyor ki alacağı pahalı birşeyden çok daha güzel
Sen seversin diye sevdiğin cipsten aldım
Evinde şu eksikti bunu aldım gibi
Beni önemsiyor gibi hissediyorum
Ben ona daha çok alırım özel gün beklemem karşılık bekler gibi yapmadığım için beni üzen birşey olmadı
Ama sizinki fazla cümri gibi yanjna gidip yemek yememek falan olmaz uzun yol

Evet çünkü hediye almayı sevmediğinizi düşünmesine sebep olmuşsunuz.
Siz alın bikaç kere. O da alışır belki.
Kastım yılbaşı ve sevgililer günü gibi günlerdi oysa ki.
Bunu düşündüm online dan alıyordum hatta arkadaşıma gösterdim yanındaki yakışır mı benimkine diye dediği şu oldu '' O sana bi kere bile hediye almayı akıl etmemişken neden alıyorsun ki?'' tamamen haklı veya haksız diyemedim kaldı öyle ortada.

Benim sevgilimde 2 kez heidye aldı 10 aydır
Ama asla önemi yok
Ufak tefek şeyler yapıyor ki alacağı pahalı birşeyden çok daha güzel
Sen seversin diye sevdiğin cipsten aldım
Evinde şu eksikti bunu aldım gibi
Beni önemsiyor gibi hissediyorum
Ben ona daha çok alırım özel gün beklemem karşılık bekler gibi yapmadığım için beni üzen birşey olmadı
Ama sizinki fazla cümri gibi yanjna gidip yemek yememek falan olmaz uzun yol
Beni mutlu eden cümleler kuruyor ama icraat olarak hiç bişey yapmıyor. Üzecek hiç bişey yapmadı ama çok mutlu edecek bişey de yapmadı :)

Çoğu erkek hediye falan almaz kadın aldırtır.kendi hediye alan erkek çok nadirdir çoook.ama bi yemek de yiyemiyosanız orası sıkıntı herzaman gitmiyorsunuz ki hoş herzamanda gitseniz yedirip içirmeli.çünkü erkekler romantiklikden hediye den böcek den anlamasada sevdiği kadını yedirmeye içirmye bayılır yani sizle ciddi düşündüğüne eminmisiniz yada pinti olmadığına:)

Hanımlar çok merak ettiğim bi durum var şuanki ilişkimle ilgili sormadan edemedim sizlere,

7 aylık uzaktan yürüttüğüm bir ilişkim var. Ayda 1 o gelir 1 ben giderim 2 kere görüşürüz. Bu zamana kadar onun doğum günü haricinde ona hediye almadım, yılbaşı - sevgililer günü geçirdik fakat bu tür günlerde alınan hediyeleri sahici görmediğimden hediye olayına sıcak bakmadığımı belirttim o da almadı normal olarak.
Öğretmenler gününde malum bir hediye sitesinden çiçek hediyesi gönderdi beğendim mi hayır ama tabiki çok mutlu ettiğini hissettirdim.
Onun harici bir çöp bile yok hediye ettiği, hani olur yanıma gelirken bak bu çok tatlıydı sana da yakışıcağını düşündüm aldım yok, bak bu odana güzel giderdi tarzına da uygun gördüm aldım yok. İster istemez kıyas yapıyorum geçmişimden ve etrafımdaki ilişkilerden. 7 8 ay az bir süre de değil, böyle olunca içten içe dolduruyorum kendimi. Bu tür şeyler ister istemez önemlidir ve mutlu eder insanı inşallah kimse '' bi hediye almadı diye...... '' cümleleri kurmaz benim için.
Yanıma gelince bir ev alışverişi yaparım yemekler hazırlarım misafir oluyor memnun kalsın diye ama ben onun bulunduğu şehre gidince ( memleketim oluyor ) bir yemeğe zor çıkarız anca malum kahvecide bi latte içeriz ve beni otogara bırakır. Ben büyük boy bile almam hatta o ödeyecek diye.
Normalde düşünceli ince ruhlu bi adam ama insanın hiç mi aklına gelmez bi hediye almak mutlu etmek. Kendi paramı kazanıp isteklerimi alıyorum çok şükür ama ileriyi düşününce bu adam şık restaurantlara götürmez hediye de almaz diyorum kendi kendime.
Haksızlık mı ediyorum sizce ?
Ben bir yıl görüşüp evlendik. Ben de eşim de daha emek verilen şeyleri seviyoruz görüşmemizden sonra önce onun doğum günü vardı ben özel bi kutu aldım ve kendi özel tarifim olan bi kurabiye yapıp güzel bir notla vermiştim çok benmis evlendikten sonra da söylemişti her şeyi pek hatırlamaz ama onu unutmamis sonra benim doğum günüm geldi altı ay sonra ve benim saate ihtiyacım olduğu için onu almış onun dışında hediyelesmemis olmadı dışarı çıktığımızda yemek yeriz biz daha çok doğa yürüyüşleri yapardık ben evde biseyler hazırlardim genelde piknik havasında olurdu Yağmur vs varsa dürüm tarzı şeyler alırdık ama o genelde öğle yemeği olurdu dönerken de bi yerde yemek yer öyle eve donerdik çünkü çok uzun saatler yanyana olurduk . Bir buçuk yıllık da evliyim iki kere çiçek aldı bi kere yurtdışındaydı gondertmis diğerinde evlilik yıldönümümüzde almıştı ama hediye eksikliğini hiç hissetmedim bana çok güzel ve özel hissettiriyor benim için önemli olan bu o yüzden somut şeyler dikkatimi çekmiyo

Çoğu erkek hediye falan almaz kadın aldırtır.kendi hediye alan erkek çok nadirdir çoook.ama bi yemek de yiyemiyosanız orası sıkıntı herzaman gitmiyorsunuz ki hoş herzamanda gitseniz yedirip içirmeli.çünkü erkekler romantiklikden hediye den böcek den anlamasada sevdiği kadını yedirmeye içirmye bayılır yani sizle ciddi düşündüğüne eminmisiniz yada pinti olmadığına:)
Pinti değil de çok iyi kazanmıyor bunu biliyorum yine de bişeylerden kısması gerek ayda 1 yanına gidiyorum çünkü.
Benim evet diyeceğimi bilse yarın teklif eder ama bende soru işaretleri olduğundan şuan evlilik düşünmüyorum.

Bence beynine mesajlar gönder
1.yılımızı nasıl kutlayacağız plan yapalım de
Ben geçen sevglime hadi seni sınav yapıcam ne zaman 1. Yıl kutluyoruz dedim
Ne zaman dedi
Net tarih veriyorum untulmayacak haberin olsun dedim 🤣

Kastım yılbaşı ve sevgililer günü gibi günlerdi oysa ki.
Bunu düşündüm online dan alıyordum hatta arkadaşıma gösterdim yanındaki yakışır mı benimkine diye dediği şu oldu '' O sana bi kere bile hediye almayı akıl etmemişken neden alıyorsun ki?'' tamamen haklı veya haksız diyemedim kaldı öyle ortada.

iyi de siz gerek yok hediyeye demişsiniz

aldığı yani gönderdiğini de esasen beğenmemişsiniz

bunu hissettirdiğiniz hatta söylediğiniz birinden neden hediye bekliyorsunuz hatta neden çevrenin gazına geliyorsunuz

özetle içinizden gelirse siz alın ama adama hem hediye gereksiz deyip hem de hediye almadı diye trip yapmayın

bir de memlekete gidince adam ailenize zaman ayıracağınızı ona az zamanınız olduğunu düşünüyor olabilir

yarın akşamımı sana ayırdım yemek yiyelim mi diye sorun mesela

konuşmadan ikiniz de karşı tarafın düşüncelerinden haberdar olamazsınız ki

Bence beynine mesajlar gönder
1.yılımızı nasıl kutlayacağız plan yapalım de
Ben geçen sevglime hadi seni sınav yapıcam ne zaman 1. Yıl kutluyoruz dedim
Ne zaman dedi
Net tarih veriyorum untulmayacak haberin olsun dedim 🤣
Günleri unutmaz da kutlamak için kesin şu cümleyi kurar '' sen seç hayatım ne yapacağımızı ben karar veremem ya beğenmezsen'' :D

Pinti değil de çok iyi kazanmıyor bunu biliyorum yine de bişeylerden kısması gerek ayda 1 yanına gidiyorum çünkü.
Benim evet diyeceğimi bilse yarın teklif eder ama bende soru işaretleri olduğundan şuan evlilik düşünmüyorum.
Benim eşimde çok iyi kazanmıyordu ama farklı sehirlerdeydik gelirdi sabah önce kahvaltı sonra kahve çay sonra yemek yerdik parasını mutlaka ayarlardı.hatta ben onu düşünüp kısmaya ödemeye çalısırdım

iyi de siz gerek yok hediyeye demişsiniz

aldığı yani gönderdiğini de esasen beğenmemişsiniz

bunu hissettirdiğiniz hatta söylediğiniz birinden neden hediye bekliyorsunuz hatta neden çevrenin gazına geliyorsunuz

özetle içinizden gelirse siz alın ama adama hem hediye gereksiz deyip hem de hediye almadı diye trip yapmayın

bir de memlekete gidince adam ailenize zaman ayıracağınızı ona az zamanınız olduğunu düşünüyor olabilir

yarın akşamımı sana ayırdım yemek yiyelim mi diye sorun mesela

konuşmadan ikiniz de karşı tarafın düşüncelerinden haberdar olamazsınız ki
O kadar basit bir çiçek almıştı ki beğenmem mümkün değil. Ne türde bi çiçeği beğeneceğimi biliyor üstelik. Ve aralarda lafını bile yaptı bana çiçek de çok güzeldi dimi vs. diye hoşuma gitmedi bu.
Evet bunu söylüyor bana da sen ailenlesin bi kahve içmelik vaktimiz oluyor diye ama bana dese şuraya gidicez bak çok beğeneceksin ben her türlü zaman yaratırım bunu bilmesi lazım.

Her sevgilime her ay hediye alsam batardim heralde. :D yok çok yakıştı aldim, bu odana iyi gider aldım filan beklentileriniz çok bence.
Sevgiliyle zırt pırt hediyeler alınmasını gereksiz buluyorum ben. Ayrılınca çöpe gidiyor genelde :D

Kendim de devamlı hediye kabul eden biri olmadım, kıyafet hediyelerini de hiç sevmem. İlk sefer için kabul ederdim ama sonrası için istemediğimi kibarca söylerdim.

Eşim doğum günüm ve yildonumunde değişik hediyeler alır. Normal zamanlarda daha çok çiçek böcek gibi şeyler alır.
Kıyafet, kozmetik, çanta ayakkabı gibi şeyleri ben kendim secerim daha çok.

Benim eşimde çok iyi kazanmıyordu ama farklı sehirlerdeydik gelirdi sabah önce kahvaltı sonra kahve çay sonra yemek yerdik parasını mutlaka ayarlardı.hatta ben onu düşünüp kısmaya ödemeye çalısırdım
o geldiğinde dışarıda yemekleri ben öderim, tatlı kahve yersek o öder. ben mi çok düşünceliyim acaba

Günleri unutmaz da kutlamak için kesin şu cümleyi kurar '' sen seç hayatım ne yapacağımızı ben karar veremem ya beğenmezsen'' :KK70:
Ben senin alduğını beğenirim sen seçersin benim için de ben nasıl beğenmem senin zevkini de az emek versin düşünsün seçsin

Her sevgilime her ay hediye alsam batardim heralde. :KK70: yok çok yakıştı aldim, bu odana iyi gider aldım filan beklentileriniz çok bence.
Sevgiliyle zırt pırt hediyeler alınmasını gereksiz buluyorum ben. Ayrılınca çöpe gidiyor genelde :KK70:

Kendim de devamlı hediye kabul eden biri olmadım, kıyafet hediyelerini de hiç sevmem. İlk sefer için kabul ederdim ama sonrası için istemediğimi kibarca söylerdim.

Eşim doğum günüm ve yildonumunde değişik hediyeler alır. Normal zamanlarda daha çok çiçek böcek gibi şeyler alır.
Kıyafet, kozmetik, çanta ayakkabı gibi şeyleri ben kendim secerim daha çok.
her ay almasın 7 ayda 1 kez almış olsaydı bu konuyu açmazdım :KK45:Beklentilerim çok olabilir, minimize etmeye çalışıyorum ben de, elimden geldiğinde :)

Back