Eşiniz muhasebeci gibi 3size gittin 2 bize diye hesap yapıyor mu?

Bi kere kavga esnasında benim kaynanam da aynısını bana dedi “Haftada üç kere kendi ailene gidiyorsun “dedi Sonuç ne oldu kendisine şimdi ayda bir gidiyorum

O ne saçma birşeydir ya? Kayınvalideye neymiş sizin gidip gitmemenize karışmak.?! Ya ben anlamıyorum burda okuduklarıma rağmen çoğunuz annelerinden eziyet görmüşsünüz eşleriniz çocuklarınız için susmuşsunuz, üstüne zeytinyağı gibi çıkmak neyin egosu neyin gerizekalılığıdır. Abla yüz vermeyin böyle kadınlara madem gelip onlarla sohbet etsinler çaylarını kahvelerini içsinler istiyorlar o zaman nezaketi bilecekler bi zahmet

Eşiniz büyük şamarı istiyor kusura bakmayın bence o loğusa sinirini atın da üstünde bi yerini yurdunu bilsin. O kadar şey etmiş burnundan getirmiş üstüne ne çocuğunuzu ne kocanızı sakınır olmuşsunuz otursun dua etsin arada gidip geldiğinize.
Söyleyin ona bana yaptıklarını unutup gidemem ne anneme gidişime karışabilirsin ne de ona gidip gitmek istemediğime diyip ağzını kapattırın. Yemin ederim çoğunlukla kayınvalidelerin ama oğlum onun iyiliği için yaptımıyla akıllarını çeliyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…