Eşiniz muhasebeci gibi 3size gittin 2 bize diye hesap yapıyor mu?

Ben boşandınız sandım kusura bakmayın :) Sorunlarınızı çözüp aile birliğinizi devam ettirmenize çok sevindim tabi...
Biz henüz 3yıllık evliyiz ve şimdi bile ilk yılımıza bakınca ne saçma kavgalarımız varmış diyoruz,şimdi daha sakiniz,kavgalardan hemen sonra gelen “boşanalım” lafını söylemiyoruz,hoş eşim hiç demezdi hep ben derdim ve de kavgayı uzatmıyoruz ama bazı değişmeyecek şeyler de var galiba.
Eşim tek çocuk malesef,annesinin anne ve babası vefat etmiş,miras yüzünden kardeşleriyle yiğenleriyle küs,eşinin ailesiylede resmi,kayınvalidesiyle zaten küs,yani kimseleri yok.Bu yüzden bana kendilerini mecbur kılıyolar.Devamlı bir olalım devamlı görüşelim,biz bize olalım bizden başka kimse olmasın,istekleri bu.
Yemek yiyip kalkma konusuda herkes diyo aslında kullan onları keyfine bak diye ama yapamıyorum.Kv bana iş yükleme derdinde olmadı hiçbir zaman,kendi bana bırakmadan yapar ama bende bunu kullanamadım ahlaklıca değil çok riyakarca değil mi? Kendime saygımı yitiririm galiba...

İlk başta bizde de oldu. Ki ben annemle hayatta anlaşamam. Kaynanamı da çok severim. Ona rağmen kendi anneme daha fazla giderim. O benim annem, onu görmeye ihtiyacım var. Bunun hesabını kimseye verecek değilim dedim eşime. İster haftada bir giderim ister her Allah'ın günü giderim. Kaynanamı aradım dedim ki; annem seni çok seviyorum ama bu oğlun aramızı bozacak. Kime ne kadar gidildinin çetelesini tutuyor, sen benim annemsin anayla kız arasına kimse giremez dedim gülüştük. Sonra da eşime de seni anneme şikayet ettim dedim gülerek. Gerginlik falan kalmadı. Ayda 1 en fazla 2 defa giderim anasına ama haftada 1 arar hal hatır sorarım. Belki sen de espiriye vursan işe yarar mı acaba diye anlattım.

Ne güzel.Senin şansın kv ile aranın iyi olması.Bizim değil.yaşanmışlıklarınız var.O espriyi yapsam “biz malmıyız kimi yiyon sen” derler :)

Ne güzel.Senin şansın kv ile aranın iyi olması.Bizim değil.yaşanmışlıklarınız var.O espriyi yapsam “biz malmıyız kimi yiyon sen” derler :)
E bunu diyecek birinin suratını niye görücen! O zaman kocana tamam de kavga çıkmasın bildiğini oku. Zaten konuşunca olmamış. Kavga da işe yaramamış. Tamam aşkım tabii ki ben de zaten gitmeyi istiyorum de ama gitme. Bi de böyle dene

Diyeceksiniz ki ben anamin evladiyim ve istedigim kadar gorurum ama seni illa annemi hergun goreceksin diye zorlayamam. Sen de annenin evladisin sen de istedigin kadar anneni babani gorebilirsin ama beni asla annemi gor diye zorlayamazsin. Bizim birbirimizin ailesiyle bir kan bagimiz yok ve ortak noktalar sadece biziz. Onun icin ben yokken senin benim ailemle gorusmene sen yokken de benim senin ailenle gorusmeme gerek yok diyeceksin.

Gidin istediginiz kadar ,sende annene gidebilirsin istedigin kadar deyin .Konu kapansın .Ona gel de demeyin.

Ben olsam eşime annesi bu şu yüzden pek sevmiyorum bir arada çok zaman geçirmek istemiyorum ama kendi annem benim annem canım onunla daha çok görüşüp zaman geçirmek hakkım anneme gittiğim kadar annene gitmek zorunda değilim sende aynısı yapabilirsin annene istediğin kadar git bende kendi anneme istediğim kadar gideyim olsun bitsin bu konuda anlayış göstereceğinden eminim derdim

Bence asla taviz vermeyin ne demek esit gidilecek yaa! anneniz ne diye biz gelmeyelim diyor olur mu oyle sey?
Ben anneme istedigim zaman giderim her gun gittigim de olur bazen. kayinvalideye haftada bir gun aksam gideriz esimle.
Esim anneme gittigime karismaz ama ailesi aileme yakin oturmamizdan ve benim sık gidip gelmemden hoslanmasalar da yapacak bir sey yok.
Cok bir sey diyemezler esimden yuz bulamadiklari icin arada laf soylerler duymazdan gelirim yine bildigimi yapmaya devam ederim.siz de oyle yapin esiniz de ailesi de ne derse desin isinize bakin.taviz tavizi getirir sonra.

Şu anne baba ziyaret sorunlari hep ayni.
Koca hafta bir annesine gidelim dediği zaman ana yavrusu oluyor aile düşkünü oluyor .
Kadinlar hergün annesine gidiyor,aa ne var bunda canim onlar senin annen baban.
Bizimde gelin annesinin evinden çikmaz hatta artik yemeklerini bile orda yerler
Ama bizlere anneme anca bir özel günlerde uğrarlar,yani bizi gelin sevmiyor(uzaklik 30dak)
Oysaki aramizda hiç bir sorun olmadi ,hiç birşeylerinede karişmayiz.
Fakat ama bizde üzülüyoruz yeğenimizi özlüyoruz .
Bencede arada sorun yoksa iki tarafi hoş tutmak gerek .

Ama bende kullniliyrum yeri geliyor ve dışarıya göstermek istediklerini su
Bak bak bizim cocuklar geliyor havasi vermek içimiz kan ağlayan ağlaya gitmemizi o gosteris olarak kullanıyor

Bu zamanda böyle anne babndn kardeşlerinden gerisi yalan

Benim böyle en azından 10 senedir hizmet ettim 2 sene kullandım çok değil emin ol
Kendi kedileriji yaktılar şimdi hiç gitmiyoruz
Yuvam huzurlu çocuklarim mutlu şükür

Eğer ki annesiyle görüşmemek uzecekse eşimi görüşürüm yine ama her direttiklrini yaptiramazlar artık

Anlatılacak çok şey varda ifşa olmamak adına anlatamıyorum :/
B

Ilımlı falan konuşma annene tadında git kv ye de eşinle git sadece ben 6 senelik evli bir kere bile yalnız gitmedim ne işim var davul gibi gersin beni sonra
İşte çözüm bu
Bende yalnız gibi gidiyordum hal hareket degsyor herşeyi Sana yıkıyor laf sokuyor

Birde oğlu gelince tüm işi o yapmış gibi ayilip bayılıyor
Artık bende yalnız gitmiyorum eşimin yanında mecbur iyi oluyorlar :)

kv ayni yerdeyiz aramizda 20 dk mesafe var 3 haftada yada ayda bir giderim.annemde 1 saatlik uzakta onada 3 haftada bir giderim
kv fazla gitmeyiz cunku onlarda bi hastalik yada onemli bi durum olmazsa gelmezler.sizde annenize gidin esiniz istiyosa o gitsin tek basina.her hafta gidiyomussunuz zaten

Annenizle görüşmek için izin mi alıyorsunuz. Annesiniz ve ne zorluklarla büyüttü sizi. Eşiniz kim ki.daha yeni teyzem öldü. DAMadı görüştürmedi kızıyla. Kanserden hastanede damadı ne geldi aradı. Şimdi toprakta yatıyor ve Kızı deli gibi pişman. Başka birşey değil bu anne. Şuandaki yerinizde olmak isteyen kaç kişi var bilemezsiniz. Sırf anne babamı üzdü diye nişanımı attım bu arada. Anne baba dışında herşey yalan. Eşiniz de vicdan olsa bunu yapmaz. Rabbim annenizi eşinize muhtaç etmesin. Sen anneme gelmedin bende annene bakmam diyecek biri

İzin almak değil aslında ya da o da demiyor ki ailenle görüşme fakat kıyaslama içinde devamlı ve bu durumu senle ben yani kadınla erkek bir değil diyerek anlatmak istediğimde sinirleniyo.Anneme gündüz gidip oturuyorum akşam eşim gelmeden eve dönüyorum ki yemeği falanda hazırlıyım onu da düşünmemezlik etmiyim diye fakat ilk dediği laf annemede git gündüz.Yahu normal şartlarda gidilir belki fakat biz annesiyle birbirimize bilenmiş,her türlü hakareti etmiş insanlarız,ilişkimiz formalitenin daniskası şeklinde,haftada 1 akşam yemeklerine gideriz torunu severler geliriz böyledir yani en fazla yapabileceğimde bu onca yaşanmışlıktan sonra.Daha ne diye bu zorlama,annem bana iyi geliyo motive oluyorum rahatlıyorum tabi ki annemle görüşürüm 3te görüşürüm 5te ama annemle görüşme sayım annesiyle görüşme sayımı belirleyemez bunu kabul edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…