Eşiniz muhasebeci gibi 3size gittin 2 bize diye hesap yapıyor mu?

Kv ben hamileyken çok ağır şeyler yaşattı bana ve bunun üzerine 29 haftalıkken kızımı erken dünyaya getirdim,o çocuk 2 ay boyunca küvözde yaşam mücadelesi verdi,ben desen hastanelerde süründüm.Sonra kapattılar olayı,bir şey olmamış gibi hareket etmemi istediler.O yüzden kadınla vakşt geçirmeye tahammül edemiyorum,bunları eşim biliyo ne nasıl oldu neden oldu hepsini biliyo,bunlara rağmen bu istek haksızca geliyo bana

valla ben lafı koydum rezil ettim gibi düşünmedim ama ilk andan itibaren siz ne yazıkkı böyle tavırdasınız...

hepsini salla, canın nasıl istiyorsa öyle yap.
annem tabii ki elin kadınından daha değerli olacak, eşinin bunu anlaması gerekir.
zaten formalite gidiyormuşsunuz kvye, neyine yetmiyor kadının, hiç eve sokmayan gitmeyenler de var..
eşine de dişini göster biraz, kavgasına kavga dövüşüne dövüş..
sırf o istiyor diye annemle de mi görüşemeyeceğim yaa...
yok öyle bir dünya..
herkes haddini bilsin..
annem vefat etti o yüzden bu kadar hiddetli yazdım..
anneciğime doyamadım, pişman olursunuz dinlemeyin hiç kimseyi..

Siz eşinizin başına kakıyor musunuz benim aileme gitmiyorsun diye? Eşiniz ve kv saçmalamış. Benim Doğum yaptığım da eşim bana annen gelebilirse gelsin onunla rahat edersin dedi.
Kavga etmeyin. Siz ailenize gidin. Eşiniz bişi derse tamam onlarada giderim diyin gitmeyin. Herkes, doğurup emek verip büyüten annesine gitsin :)
Bu ne saçmalık. Erkek bebeği olan anneler ilerde bu konulara dikkat lütfen

Bence biraz insanları özellikle kocanızı idare etmeyi bilmelisiniz. Yani tartışmadan onun da gönlünü hoş tutup kendi bildiğinizi yapmaya devam edin. Madem kocanızın huyu böyle.

Anneize gitmeye devam edin. Rahatsız mı oluyorlar, kötü kötü bakıyorlar mı görmezden gelin. Bu kadar zor değil.

Eşiniz kendi annesine gitmek istediğinde gitsin. Siz de arada gidiyorsunuz zaten. Fazlasını isterse bahaneler uydurun.

Ya aslında ufak ayrıntıları veriyoruz burda o yüzden evliliğimizi tam manasıyla yansıtamıyoruz fakat ipleri eline vermişlik veya ezilmişlik gibi bir durumda yok.Yaşımın ve karakter yapımın verdiği bir sinirlilik ve haksızlığa başkaldırma gibi yanlarım var ilişkide bu zamana kadar sesi yükselen hep ben olsamda,annesine yaptığı her şeyin karşılığı olarak ağzıma geleni saymış olsamda bazen yoruluyosun lanet olsun susunda yeter ki diyosun

O zaman baştan yanlış yapıyorsunuz. Kimse kimsenin annesine karışmasın. Hakaret etmesin. Güzel güzel geçinin.

Geleni de gidene eşitlemek lazım Tabiki.

Artık saçma geliyor zorla,emrivaki ile eşi kendi ailesine göndermek.Ne kv gelini çok görmek ister ne de gelin kv yi.Yani hizmet ettirmek için gönderildiği belli.

Eşine deger veren insan bu gibi isteklerde bulunmaz.Ama ailesi tarafından dolduruluyorsa ister istemez eşe bu şekilde yansıtır tabi.

Şahsen ben gitmiyorum eşim olmadan,gitmek de istemem,eşim de izin vermez zaten.

Annene ödünçle mi gideceksin? O senin annen. Kayınvalidenle iyi olsan bile annenle ilişkin farklıdır. Çok tepenize çıkarıyorsunuz adamları. Benim eşim bana böyle bir şey söyleyemeyeceğini bilir. Kendi anasına kendisi gitsin. Kayınvalidene hele b.k yemek düşer, ne münasebet karışması. Kendi oğluyla görüşsün. Ne bu ya hayatınızı da satın almıyorlar ya? Bu kadar basit mi hayata bakışınız? Siz de bir insansınız. Tüm haklarınızı devrediyorsunuz evlendik diye.

Annem yakinimda degil baska sehirde ama annemle haftanin 3-4 gunu telde konusurum kv ile hic telefonda konusmam gerekli bir durum yoksa.
Kvye ayda 1-2 kez gideriz. Annem burada olsa hergun gitmem ama anneme kayinvalideden daha fazla giderdim.
Esimin ailesi, annesi benim hicbiseyim degiller. Kendi annemle bir tutamaz kimse.

Esim beni zorlamaz annemi ara, annemle konus, anneme git diyen biri degil zaten.

Esin ne karisiyor senin gidip geldigin yerlere ? Bu hakki kendinde nasil goruyor? O cok merakliysa kendi annesine gitsin sen de kendi annene. O seninle gelmek zorunda degil sen de onunla.
Gerekirse gerginlikle, kavga ile soyleyin ama soyleyin ona.

sorun sizin gidip gelmeniz değilde çocukların görülme sıklığı olduğunu düşünerek hareket ediyor eşiniz
Yoksa kv de size sizde ona meraklı değilsiniz sonuçta farkında o da
Yinede hakkı buldum sizi
Annem yakınlarda olsa sık sık gider kimseye hesap vermezdim

aman istedikleri kadar konuşsunlar siz kulak asmayın niye annenizle gorusmenizden kisiyorsunuz ki. hayatta umrumda olmaz annemle iliskime esim karışamaz . esim annesine bensiz gitmek istemiyor ben gitmek istemediğim zaman sen git illa ben gelmek zorunda değilim annemle ben nasil tek vakit geciriyorsam sende bazen annenle ailenle istediği zaman vakit gecirebilirsin diyorum yine yok illa beni de alır yanina yada gitmez. ama ayda 1 gidiyor bizimki. 10 dakikalık mesafe olmasına rağmen sorun etmiyorum ben oyuzden. kayinvalidem bazen laf sokuyor annemle haftada 1 görüştüğüm icin ama umrumda degil gülüp geçiyorum. o bana kendi kızına davrandığı gibi davranmıyor benimde ona kendi annem gibi davranmami beklemesin bir zahmet. saygısızlık yapmam ama annemmis gibi surekli de gorusemem

Erkeklerin eşlerini analarına gönderme sevdasının olayı nedir? Hiç anlamıyorum. Çok istiyosan kendin git niye eşini zorluyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…