Eşiniz muhasebeci gibi 3size gittin 2 bize diye hesap yapıyor mu?

rosinant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
272
331
33
Arkadaşlar ben çocukları alıp defalarca anneme gidemiyorum,ayda 1 belki gidiyorum çünkü eşim annemgilede git demeye başlıyo hemen.Daha önce ki konularımdan bilirsiniz belki annesini hiç sevmiyorum ve haftada bir eşimle beraber akşam gidip gelmek dışında ekstra görüşmüyorum(çok nadir günlerine katılıyorum) görüşmekte istemiyorum.Bende ona gitmemek için annemede gidemiyorum sırf hep oraya gidiyo buraya gelmiyo demesinler diye ama etrafıma bakıyorum herkes hergün annesinde,benim gibi sıkıntılı değil kimsenin annesine gitmesi.Kv ile aram iyi bile olsa annemle sık görüşmem doğal değil mi?

Tabi aynı şekilde annemin bana gelip gitmeside sorun,eskiden dile getirildi bu eşim tarafındanda annesi tarafındanda,şu an dile getirilmiyo ama malınızı bilirsinizse yüz ifadesinden anlarsınız ya,ben anlıyorum annem geliyo ya da ben anneme gidiyorumda onlarla görüşmüyorum diye sinir oluyolar.

Ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı,sesimi çıkarmıyım kavga etmeyelim diye olmuyo,annemgil boşver biz gelmeyiz gitmeyiz deselerde olmuyo neden böyle bi hayat sürüyüm ki,kendimi kasarak yaşamak istemiyorum ve bu konuyu çözmek istiyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım eşime,fevri mi çıkıyım artık yoksa ılımlı mı konuşayım?

Allah Allah siz annenizle görüsün, o da kendi annesiyle görüssün. Ayy bu erkeklerin sacma sapan huylari nedir ya biktirdilar bizi.. Dip dibe olmak zorunda degilsiniz. Her yere birlikte gitmek zorunda degilsiniz. O annesini her gün görmek istiyorsa gitsin görsün. Siz de onunla gitmek zorunda degilsiniz. Annenizle iliskinize de karismasin bir zahmet..

cumartesi tatil günüm ama eşim calışıyo. anneme ablama sırayla gidiyorum her hafta onlarda geliyo ama eşim bi kere de anneme git demez bana cünkü zaten sıkılıyorum orda biliyo bide tek göndermez.
sizinki hesapcı sanırım biraz yada annesinden etkileniyo o söyleniyosa demek ki

Yani evet,ben ona babamla her gün görüş diye bi baskı yapıyo muyum? Kendi ailesi o kendi görüşsün,çocukların kıskançlığını yapıyolar,onlar çok görecekte biz az görücez diye çatlıyolar.

Haftada belirli bi günüm vardir cuma yada cumartesi her hafta annemdeyim bastan beri böyle alistirdim.bide eşimin izinli günu gitmeye calisiriz.hic bi zaman seninki su kadar gidiyoruz benimkine bu kadar diye hesabini yapmadi.cok.sükür.dogrusuda bu bence yapmamali zaten.

Ben muhasebecıyım genellıkle para işleri olur bizde giden gelenın değil.

Valla durum vahim .
Bian önce eşine karşı cephe al nedemek annene gidince laf etme . Yok daha neler.
Yahu amma abarttınız.Teşbih sanatını bilir misiniz? Geldi gitti diye hesap yapıyo demek istediğimi bilerek daha dur lafı oturtuyumda rezil olsun diye düşünüyosanız tamam rezil oldum.
Başlığın anotomisini incelemek yerine konumun içeriğine odaklansanız insanlığa faydanız olur

Sen kocana ve onun ailesinin ağızına mı bakıyorsun ? Anamızın babamızın ne kadar yaşayacağı belli mi ? O böyle demesin gitmim bu böyle söylemesin gelmesin.. Bu nedir böyle ? Anan baban sağ iken dosyasıya gelin gidin görüşün sonra vicdan azabı çekersin.Onun ailesi ile de görüşmeme kararını kendi kafana göre almadın onun ailesinin yaptıklarının neticesi bu.Kaderlerine küssünler.

Aslında ona da cevap yazdım ama işte isteyen istediğini anlıyor.

Haklısın.Beni kendime getirici yorumlara ihtiyacın vardı

Eşin kvnden hoşlanmadığının farkında galiba.
O yüzden daha çok gözüne batıyordur
Kvyle görüşmek istemeyip kendi annene gittiğin.

Sana bi zararı yoksa eşinin ailesinin de gönlünü yap derim.

Kayınvalidenizi sevmiyorsunuz ama bir neden de söylemiyorsunuz. Eşinizde kendi annene gidersen benimkini de git ayrım olmasın diyor arada da gidebilirsiniz illa haftada bir eşinizle gitmenize gerek yok siz mesafeliyseniz onlarında mesafeli olmsı doğal ayrıca annen sana gelince nereden haberleri olacak ne derlerse desinler yüzleri düşüyor diye niye annen gelmesin ki ama kendi annenizi çağırıyorsanız arada kayınvalideyi de çağırmanız lazım orası sadece sizin değil eşinizin de evi omlarda gelmek isterler tabii ki

Haklısın.Beni kendime getirici yorumlara ihtiyacın vardı

Arkadaşım kimse kusura bakmasın.Kocan da olsa kayınvaliden de olsa bir anan etmez.Ağlarsa anan ağlıyor gerisi yalan ağlıyor diye boşuna dememişler.Sana bir şey olsa en çok kim üzülür annen mi kayınvaliden mi ? Annen dimi eeeee o zaman ne samimiyeti ne sevgisi bekliyorlar ? Onlar bize içten kızım demişte biz mi içten ana dememişiz ?

Evet farkında fakat kendi annesinin bana yaptığı ağır şeyler var zamanında,ben onlara rağmen görüşüyorum bunun da farkında,gönül alınacak durumumuz yok malesef.
Annesini sevmediğimi,onunla geçirdiğimiz zaman içinde gerildiğimi bilerek zaman geçirmemizi istemesi de tuhafıma gidiyo

Cocugu görmek icin de herkes sizin evinize gelir görürler. Biraz da büyükler fedakarlik yapar. Yani insan olsalarmis da onlara da kosa kosa gidebilseymissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…