Güldüm.Gidebilirsin.muhasebeciler gidip gelenin hesabını mı yapıyor
Allah Allah siz annenizle görüsün, o da kendi annesiyle görüssün. Ayy bu erkeklerin sacma sapan huylari nedir ya biktirdilar bizi.. Dip dibe olmak zorunda degilsiniz. Her yere birlikte gitmek zorunda degilsiniz. O annesini her gün görmek istiyorsa gitsin görsün. Siz de onunla gitmek zorunda degilsiniz. Annenizle iliskinize de karismasin bir zahmet..Arkadaşlar ben çocukları alıp defalarca anneme gidemiyorum,ayda 1 belki gidiyorum çünkü eşim annemgilede git demeye başlıyo hemen.Daha önce ki konularımdan bilirsiniz belki annesini hiç sevmiyorum ve haftada bir eşimle beraber akşam gidip gelmek dışında ekstra görüşmüyorum(çok nadir günlerine katılıyorum) görüşmekte istemiyorum.Bende ona gitmemek için annemede gidemiyorum sırf hep oraya gidiyo buraya gelmiyo demesinler diye ama etrafıma bakıyorum herkes hergün annesinde,benim gibi sıkıntılı değil kimsenin annesine gitmesi.Kv ile aram iyi bile olsa annemle sık görüşmem doğal değil mi?
Tabi aynı şekilde annemin bana gelip gitmeside sorun,eskiden dile getirildi bu eşim tarafındanda annesi tarafındanda,şu an dile getirilmiyo ama malınızı bilirsinizse yüz ifadesinden anlarsınız ya,ben anlıyorum annem geliyo ya da ben anneme gidiyorumda onlarla görüşmüyorum diye sinir oluyolar.
Ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı,sesimi çıkarmıyım kavga etmeyelim diye olmuyo,annemgil boşver biz gelmeyiz gitmeyiz deselerde olmuyo neden böyle bi hayat sürüyüm ki,kendimi kasarak yaşamak istemiyorum ve bu konuyu çözmek istiyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım eşime,fevri mi çıkıyım artık yoksa ılımlı mı konuşayım?
Keşke kocalarınıza bu kadar gider yapsanız ozaman heeeç problemınız kalmaz.Güldüm.Gidebilirsin.
Yani evet,ben ona babamla her gün görüş diye bi baskı yapıyo muyum? Kendi ailesi o kendi görüşsün,çocukların kıskançlığını yapıyolar,onlar çok görecekte biz az görücez diye çatlıyolar.Allah Allah siz annenizle görüsün, o da kendi annesiyle görüssün. Ayy bu erkeklerin sacma sapan huylari nedir ya biktirdilar bizi.. Dip dibe olmak zorunda degilsiniz. Her yere birlikte gitmek zorunda degilsiniz. O annesini her gün görmek istiyorsa gitsin görsün. Siz de onunla gitmek zorunda degilsiniz. Annenizle iliskinize de karismasin bir zahmet..
KoymadıkÇocuğun adını koydunuz mu?
Yahu amma abarttınız.Teşbih sanatını bilir misiniz? Geldi gitti diye hesap yapıyo demek istediğimi bilerek daha dur lafı oturtuyumda rezil olsun diye düşünüyosanız tamam rezil oldum.Ben muhasebecıyım genellıkle para işleri olur bizde giden gelenın değil.
Valla durum vahim .
Bian önce eşine karşı cephe al nedemek annene gidince laf etme . Yok daha neler.
Aslında ona da cevap yazdım ama işte isteyen istediğini anlıyor.Yahu amma abarttınız.Teşbih sanatını bilir misiniz? Geldi gitti diye hesap yapıyo demek istediğimi bilerek daha dur lafı oturtuyumda rezil olsun diye düşünüyosanız tamam rezil oldum.
Başlığın anotomisini incelemek yerine konumun içeriğine odaklansanız insanlığa faydanız olur
Haklısın.Beni kendime getirici yorumlara ihtiyacın vardıSen kocana ve onun ailesinin ağızına mı bakıyorsun ? Anamızın babamızın ne kadar yaşayacağı belli mi ? O böyle demesin gitmim bu böyle söylemesin gelmesin.. Bu nedir böyle ? Anan baban sağ iken dosyasıya gelin gidiş görüşün sonra vicdan azabı çekersin.Onun ailesi ile de görüşmeme kararını kendi kafana göre almadın onun ailesinin yaptıklarının neticesi bu.Kaderlerine küssünler.
Haklısın.Beni kendime getirici yorumlara ihtiyacın vardı
Evet farkında fakat kendi annesinin bana yaptığı ağır şeyler var zamanında,ben onlara rağmen görüşüyorum bunun da farkında,gönül alınacak durumumuz yok malesef.Eşin kvnden hoşlanmadığının farkında galiba.
O yüzden daha çok gözüne batıyordur
Kvyle görüşmek istemeyip kendi annene gittiğin.
Sana bi zararı yoksa eşinin ailesinin de gönlünü yap derim.
Cocugu görmek icin de herkes sizin evinize gelir görürler. Biraz da büyükler fedakarlik yapar. Yani insan olsalarmis da onlara da kosa kosa gidebilseymissinizYani evet,ben ona babamla her gün görüş diye bi baskı yapıyo muyum? Kendi ailesi o kendi görüşsün,çocukların kıskançlığını yapıyolar,onlar çok görecekte biz az görücez diye çatlıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?