Anket eşiniz kk'dan haberdar mı ve tepkisi ne

eşiniz kk dan haberdar mı ? tepkisi nedir.

• evet biliyor.ama içi rahat değil.

OY: 11 7,3%
  • evet biliyor. bu konu hakkında bana karışmıyor.

OY: 111 74,0%
  • hayır bilmiyor. duysa çok kızar.

OY: 9 6,0%
  • hayır bilmiyor. bilse bile birşey demez

OY: 19 12,7%

• Ankete Katılan
    150
Biliyor, tek sıkıntı fırsat bulduğum her an siteye koşmamdan biraz rahatsız.
Arada laflar geliyor ,ben şunu yapıyım hadi sende kulübüne koş.
Yada yolda gidiyoruz ben çocuk olduğundan arkadayım. Konuşuyoruz mesela ben bir süre tepkisiz,sessiz kalırsam hemen kk damısın yine diye

evet biliyor ama ici rahat degilerkekler de vardir orda falan diyocok takilinca aksamlari ne yaziyosun sen oraya diye soruyoben de bu gun hangi ev islerini yaptigimi yazdim diyorum kadin milleti iste diye trip atiyobi de bana sen modern kakilmishsin diyo
bi de iste gomlegi falan utulu olmayinca ee kkdan zaman bulamiyorsundur diye laf sokuyobenim de tek sosyal hayatim kk ona da karisma diyorumbi de aksam yemek yerken ee yeni ne haberlerin var diyone haberi canim evde ne duyacam diyorum kk da yok mu yeni haberler diyo

bende eşimden Ban aldım pc gelmiyor eve

modern kakılmış mı
ama bazı tepkilerimiz ortakmış

benüm herüf de biliyo ama o evdeyken uzun süre burda takılırsam bozuk atıyo

gözü götürmüyo gördüğü zaman

ayy benim kociş çok pozitif bu konuda
Hamilelikle ilgili bi sıkıntım olduğunda bir şeyi merak ettiğimizde sorsana kızlara falan diyor

Biliyor bazen konuları okurken o da görüyor ve benimle dalga geçiyor. bunlarımı okuyorsun kafayı yemişin sen canm. Yaaa deyip kahkahalar atıyor

Benim esimde onceden izin vermiyordu erkek falan vardir diye zamanla akisti artik karismiyor bi sey oldugunda kizlara sor diyor ama bazen bi seyi yapmayi unuttugimda laf sokuyo tabi diyo kadinlar kulubunde gezinmekten herseyi unutuyorsun diyor

benim eşimin de kk'dan haberi var. olumsuz tepkisi yok. ne yazdın, sana ne cevap veriler diyor, merak da ediyor olanları.

Evet biliyor...Bazen erkekler kulübü açmakla tehdit ediyor.

Buradaki başlıklara alternatif erkekler kulübü başlıkları söyleyip dalga geçiyor arada:)

benim erkek arkadşımda biliyor.
o kadar çok söyleniyor ki anlatamam.
Allaha şükür aynı evde değiliz offff çekilmez valla.
bazen kk da olanları anlatıyorum işte tartışma çıktı falan diye diyor ki ben de merak ediyordum bu kadar kadının toplaştığı bir yerde neden tartışma, kavga yok demek ki zamanla oluyormuş.
onların da erkekler kulübü var.
bizim hakkımızda konuşuyorlar uyuz oluyorum.
çok dalga geçiyor çokkkkkkk

Esim biliyo ozelliklede gebelikle ilgili bisey olunca sor bakalim onlarda aynisini yasamisti diyo bak oraya bi neler yasiyolar neler yasayacaksin yada oku hazirlikli ol bu donemde diyo

Evlenmeden once üye olmuştum halada sürekli takıpteyim kk dan cok şey ogrendım valla nişandan düğüne kpss den lazere ne aradıysam buldum burdan editorlere seslenıyorum sizden Allah razı olsun

Eşim biliyor birsey demez bazen sor bakalım sızın kızlara bır fıkrı olan varmı dıyor bırsey olunca ben kk dan arastırma yaptım arkadaslara danıstım dıyorum onunda işine geliyor o kıme danıscak benı çekiştirmeyeceğine söz ver demişti söz verdım pek cekiştirmiyorum

Son düzenleme:
"evet biliyor. bu konu hakkında bana karışmıyor." dedim
Biliyor çünkü tam adresini bilmese de
Hatta aa ne kadar güzel, yardımcı bir site diyor
Çünkü buradan bir sürü şey öğreniyorum yemek tarifleri, pratik, ilginç bilgiler falan :)
Hoş oluyor, anlatıyorum bazen şöyle oldu böyle oldu diyorum
Konuları anlatıyorum
Ceza yedim diyorum
Hadi ya şöyle şöyle deseydin bak falan diyor
Bazen bak bunu da yaz şunu da yaz diyor
Mesela rezillik sayfası için anı soruyorum
Adam baya kk hayatımın bilincinde yani

Son düzenleme:
sözlüm bilmiyor bilse de çok bir şey değişmez kızmazdı herhalde onun için fark etmez kız kızayız sonuçta erkek yok

evet biliyor hattta bazen dalga geçiyor...kızlaaaaaaaaaaaaaar 32 gündür temizlik yapıorum yine de kaynanama yaranamadım filan diye

ama en ufak bir şeyi kk dan araştırmamdan biraz rahatsız oluyor kendisi de hekim çünkü...

fakat siteyi güvenli bulduğu için takılmamdan rahatsız olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…