Anket eşiniz kk'dan haberdar mı ve tepkisi ne

eşiniz kk dan haberdar mı ? tepkisi nedir.

• evet biliyor.ama içi rahat değil.

OY: 11 7,3%
  • evet biliyor. bu konu hakkında bana karışmıyor.

OY: 111 74,0%
  • hayır bilmiyor. duysa çok kızar.

OY: 9 6,0%
  • hayır bilmiyor. bilse bile birşey demez

OY: 19 12,7%

• Ankete Katılan
    150

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
arkadaşlar merak ettim. eşiniz bu sitede takıldığınızı biliyoru mu ? biliyorsa tepkisi ne ? bilmiyorsa neden söylemediniz?:44:

biliyor :)

kk bulusmasına kendı göturdu hatta :)

bazen yıne mı kk dıyor ama bazen de dıyor ne yazmıslar ,cevap geldı mı

hatta fıkır almak ıcın ona konuyu okuyorum ,(aldatma ,bosanma ,tartısma,kayınvalıde-görümce )
sen ne dıyorsun ne dusunuyorsun dıye soruyorum genelde aynı düşünüyoruz ama o benden farklı düşünüyorsa baslııyoruz tartısmaya ,bütün erkekler aynıya kadar gıdıyor konusma

biliyor ,bu konuda bana karısmıyor

Son düzenleme:
Evet biliyor..
Bazen bende konuları ona anlatıyorum birçoğuna inanmıyor "kimbilir napmmıştır adamcağıza " diye esprileri cevaplarıda oluyor...
bağımlısı olma diyor sadece.. pek karışmıyor...

çok hoş ya. benim eşim ikna olmak istemiyor bi türlü. sanal alem ne olduğu belli olurmu deyip tutturyor.

ewet haberdar :) mesela estetige karar verdigin dr burdan buldum.. yaptırmış bayanları gösterdim.. benim eglenmemden mutlu oluyo . erkekler kulubü kurucam dio :

Tabiki biliyor bunun dışında kızım,annem ve kızkardeşim ama kızkardeşimi ikna edemedim kk üye olmaya onun en büyük zevki çayı ,sigarası,tv"si kadınlarla uğraşamam diyor !

evet biliyor geçen hafta kk buluşmasına beni o götürdü yeni arkadaşlar bulmama sevindi hatta burada vakit geçirmem hoşuna gidiyor onu serbest bıraktığım içinmidir bilinmez o da çok meraklanıyo ne konuşuyosunuz şu konu hakkında kkda bilgi var mı ne güzelmiş erkekler içinde olsa falan diyo hatta böle bi sitenin eşimle ortak noktamız olabileceği aklıma gelmezdi doğrusu

evet biliyor hiç bişey de demezhatta bişey alacak olsak sor bakalım bayanlara kullanan varmı der?eşim bile sizlerin fikirlerine çok güveniyor geçende sende evimizin fotolarını koy bakalım beğeneceklermi demiştibu konuda bir sorunumuz yok vazgeçemem zaten burdan bağımlıyım resmen

Tabiki biliyor bunun dışında kızım,annem ve kızkardeşim ama kızkardeşimi ikna edemedim kk üye olmaya onun en büyük zevki çayı ,sigarası,tv"si kadınlarla uğraşamam diyor !

kazeni örnek göstereydin. o bile erkek başına uğraşıyorsa bizle kardeşinde pekala yapabilir

benim eşimde biliyor hatta burada yeni bilgiler öğrenip ona aktardığımda aferim böle güzel bilgiler almana mutlu oluyorum diyor araştırmayı çok sever eşim benimde araştırıp yeni bilgiler edinmeme çok seviniyor

şimdi müsadenizle ben bu linki eşime yollayacam hanımlar.
herkez senin gibi saf mı diyodu kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…