• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşiniz kk'dan haberdar mı ve tepkisi ne

eşiniz kk dan haberdar mı ? tepkisi nedir.

• evet biliyor.ama içi rahat değil.

OY: 11 7,3%
  • evet biliyor. bu konu hakkında bana karışmıyor.

OY: 111 74,0%
  • hayır bilmiyor. duysa çok kızar.

OY: 9 6,0%
  • hayır bilmiyor. bilse bile birşey demez

OY: 19 12,7%

• Ankete Katılan
    150
benim eşimde biliyor ama hiç karışmıyor. nikimi ve şifremi de biliyor. gizleyecek ne var :9: hatta burada görüşüp arkadaş olduğum birisi ile ailecek görüşüyoruzzzz:34:

benim eşimde biliyor ve karışmıyor..rumuzumu,şifremi herşeyi bilio..hatta onun mailini kullandım üye olurken :)
geçende sayfayı acık bırakmışım oda okumuş..
bana döndü eğer yaazdıkları doğruysa adam haksız kadın çok çekmiş çok haklı dedi :) şaşırdım valla:)
sen kadınlara hak verirmiydin dedim :) adam haksız ama baksana dio :)

benim eşimde biliyor ve karışmıyor..rumuzumu,şifremi herşeyi bilio..hatta onun mailini kullandım üye olurken :)
geçende sayfayı acık bırakmışım oda okumuş..
bana döndü eğer yaazdıkları doğruysa adam haksız kadın çok çekmiş çok haklı dedi :) şaşırdım valla:)
sen kadınlara hak verirmiydin dedim :) adam haksız ama baksana dio :)

bide mesaj yazaydı:60::60:

Evet biliyor ve bu konu hakkinda karismiyor neden karissin ki, o derece müdahele etmesine izin vermem..
Bayan moderetör diye dalga geciyor ara sira :ssz:
:15:

Son düzenleme:
biliyor biliyor bişicik demiyor :1:
hatta bazen birbirimizi sinir edince git beni kkya anlat diyor :1::1:
aslında site işlerinden çok anlar,adminliği de vardı Kazen e söylücem seni de alsın yanına diyorum gülüyor bana:16::16:

arkadaşlar merak ettim. eşiniz bu sitede takıldığınızı biliyoru mu ? biliyorsa tepkisi ne ? bilmiyorsa neden söylemediniz?:44:

cnm eşim biliyo cokta meemnun gecelerı calışıyo önceden ofuldanırdım onun yanında gayet rahat giriyorum sorun yok zaten onun onaylamayacağı bişeyı ben yapmam oda yapmaz içi rahat anlıyacağın

benım eşim de biliyo hatta burdan o kadar cok arkadasım var kı

eve gidiyorum muhabbet ederken ee naptın bugun neler oldu kk da diyo :9:

Back