• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşiniz kk'dan haberdar mı ve tepkisi ne

eşiniz kk dan haberdar mı ? tepkisi nedir.

• evet biliyor.ama içi rahat değil.

OY: 11 7,3%
  • evet biliyor. bu konu hakkında bana karışmıyor.

OY: 111 74,0%
  • hayır bilmiyor. duysa çok kızar.

OY: 9 6,0%
  • hayır bilmiyor. bilse bile birşey demez

OY: 19 12,7%

• Ankete Katılan
    150
haberdar........

yaburaya gırdıgım zamn moralımın bozulup cok arastırma yaptıgımı bıldıgı ıcın aradaa bır kızıyor
cunku bebek olayına cok takıldıgım ıcın uzulmemı ıstemıor
yoksa ne işin var o sıtede tarzından tavırlar deıl

bilmiyo ama şıklardan hiç birisine uymuyoruz oy kullanamadım
çok kızar? hayır hiç kızmaz
ama hiç bişey demeden de durmaz gnde 10 saat blgsyr başındaym cnkü elbet der bişe =)
muhtemelen bu kadar cok girme der

bilmiyo ama şıklardan hiç birisine uymuyoruz oy kullanamadım
çok kızar? Hayır hiç kızmaz
ama hiç bişey demeden de durmaz gnde 10 saat blgsyr başındaym cnkü elbet der bişe =)
muhtemelen bu kadar cok girme der

nen bu kadar bilgisayar başındasın bari bi menemen yapmayı öğren , diyebilir:1:

Biliyor, bir şey demiyor ama bazen takılıp kaldığımda kıskanıyorum bırak artık yanıma gel diyor :90:

biliyo ama bazı durumlarda etkilendiğim için kızabiliyor :S

yurt dışında yaşıyorum sürekli evdeyim ve yanlızım onun için burda vakit geçirmeme bir şey demiyor.hatta sohbetlere katıldığımı söylüyorum.rahatsız değil bu durumdan.

bir tek çayı için'dur bekle şunu gönderiim öyle doldurcam' dediğim zaman homurdanıyo.o çay 15 dakka sonna geliyo genelde....

eşlerinizin yanında fazla girmeyin arkadaşlar. kıskançlıktan, çayın geç gelmesnde felan gözleri döner sabotaccc mabotaccc yaparlar allah korusun.:111:

biliyo bazen çok sıkıntılı şeyleri onada okuyorum birlikte üzülüyoruz
birlikte flocke nin topiğini okuyup okuyup gülüyoruz
çay konusu bizdede problem (çoğu zaman kendi doldurmak zorunda kaılıyo:27:)

benimki de biliyor. bazen derdim var köşesinde eşle olan sorunları okuyorum sonra ona gidip aayy kocacıığıım sen ne iyiymişsin valla ne kocalar var ben çok şanslıyım falan diyince hemen şımarıveriyor hoşuna gidiyor o zaman :)))

biliyor..
banlandığım zaman falan hayret ediyor nasıl tartışıyorsun netten insanlarla diyerek gülüyor.
anlayamıyor adam :)
kızmaz neden kızsın,kızılacak nesi var buranın anlamadım ki?

benim eşimde biliyor hatta bir konuda tartışığımızda kk dakilermi bu aklı verdi falan die sitem ediyo
birde genelde eşi ve ailesi bölümnü okurum o da göz ucuyla bakr birde eşlerini dinlemek lazım der hiç objektif değil

Benim eşim bilir bir şeyde demez aksine mutlu oluyor burda dostlar edinip sıkıntılarımı paylaştığım için :69:

benim eşimde biliyo ve hoşunada gidiyo şöyle hoşuna gidiyo hamıle oldugum için genellikle hep gebelik topiğini takip ediyorum ve bi yerim ağrısa eşim diyo hemen yaz bakalım ne dıyecekler onlarında başına gelmişmi anlıcanız doktora sormuyoruz burada soruyoruz ii oluyo karışmaz yanı oyle

bnmki üye oldugumu biliyor ama nickimi söylemedim.
burasi benim özel alanim burasida olmasa kocami nerde cekistircem ben :27:

Cadum,

benim eşimde biliyor,ancak bende nickimi söylemedim.

arkadaşın dediğine katılıyorum.Burası benım özelim ve bu özelimin detaylarını bılmesını ıstemem.

Kız kardeşi ,annesi ve hatta kendisi hakkındaki söylemlerimi bilse hiç hoş olmaz:1::kkk:

Back