- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Samimi olduğum bir üyeye söylediğim şeyden size neNe alaka?
Samimi olduğunuzu bilmiyordum, kusura bakmayın.Samimi olduğum bir üyeye söylediğim şeyden size ne
Ordan bakınca sapık gibi mi duruyorumSamimi olduğunuzu bilmiyordum, kusura bakmayın.
Aksine çok tatlı duruyorsunuzOrdan bakınca sapık gibi mi duruyorum
Şimdi bana siz diyince bi tuhaf hissettimAksine çok tatlı duruyorsunuz
Yok kız resmiyet anlamında değil aaaŞimdi bana siz diyince bi tuhaf hissettim
Gerçekten attınız mı yoksa şaka mıydıSen yeter ki iste bebeyim
Şaka şaka, kocama atarken bile çekiniyordumGerçekten attınız mı yoksa şaka mıydı
Farkli bı fantezi tabi her yiğidin bı yogurt yiyişi var arada farklı odalara da geçip görüntülü yapın ilişkinize farklı bı boyut kazandırın ha bu arada maske takın gizemli olunEşim ile bi kaç haftadır ayrı şehirlerdecyiz. JNjHOna ahlak dışı videolar izlememsi için kızdım yapmıyordda zaten o da online yapalım yüzümüzü göstermwden görüntülü konuşalım diye öneri de bulundu. Bende garipsedim yani daha önce online böyle bişe yapmadım ama o yüzden bilemedim. Siz yaptınız mı daha önce.
Çok farklı bi post oldu bence
İnandırıcı gelmediniz. Yüz göstermemek ne alaka eşiniz değil mi, normalde sevişirken de yüzünüze kese kağıdı mı takıyorsunuz?
Aynen o açıdanGüvenlik amaçlı demiştir bence.
Hiç sevmem öyle yazismali görüntülü seksEşim ile bi kaç haftadır ayrı şehirlerdecyiz. JNjHOna ahlak dışı videolar izlememsi için kızdım yapmıyordda zaten o da online yapalım yüzümüzü göstermwden görüntülü konuşalım diye öneri de bulundu. Bende garipsedim yani daha önce online böyle bişe yapmadım ama o yüzden bilemedim. Siz yaptınız mı daha önce.
Çok farklı bi post oldu bence
Maske de mantıklıFarkli bı fantezi tabi her yiğidin bı yogurt yiyişi var arada farklı odalara da geçip görüntülü yapın ilişkinize farklı bı boyut kazandırın ha bu arada maske takın gizemli olun
Aynen ya sanki onlara mantıklı mı değil mi diye soran oldu daha önce siz de yaptınız mı ne düşünüyorsunuz dedik işe yarar cevap vermeyecekseniz niye giriyorsunuzŞu başlıkların altına inandırıcı gelmediniz, mantıklı gelmedi, bunu öğrenip ne yapacaksınız diyenler muhabbeti baltalıyor gerçekten. Lütfen her konuya yazmak zorunsa değilsiniz. Her konuyu okumak zorunda da değilsiniz ona göre yazın.
Birbirimizi çok iyi tanıdığımız için ve yalan söylediğimizde hemen anladığımız için eminimYani siz eminsiniz eşinizin videoları izlemediğine shskdödöf
Müneccim olmanıza gerek yok. Okuduğunuzu anlamanız yeterdi.Kastettiğiniz şeyi ne bileyim müneccim miyim? Anlaşılmak istiyorsanız açık konuşması gereken sizsiniz kimse sizin ne kastettiğinizi düşünmek zorunda değil. Nitekim onu kastetmiş olmanız da durumun vehametini azaltmadı forumun geneli soru sormak ve danışmak için var. Yanılmak rutininiz belli ki
Gereksiz agresyonunuzu benden uzak tutunMüneccim olmanıza gerek yok. Okuduğunuzu anlamanız yeterdi.
TamamGereksiz agresyonunuzu benden uzak tutun