- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.229
Ya izlerse de çok baskı yapmaya gerek yok bence o kadar öcü değil video izlemesiİzleyince direk diyor sordummu. Yalan söylediğini anlıyorum zaten. Artık yalan söylerse de yapacak bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya izlerse de çok baskı yapmaya gerek yok bence o kadar öcü değil video izlemesiİzleyince direk diyor sordummu. Yalan söylediğini anlıyorum zaten. Artık yalan söylerse de yapacak bişey yok
Burada diye kastettiğim şey Kadınlar Kulübü idi. O kadarını da anlarsınız diye düşündüm. Yanılmışım.Burası cinsellik bölümü nerde açacaktı? Ayrıca yapanlar var mı diye fikir soruyor kadın. Tuhaf bir tepki vermişsiniz
Sexting miBunun bir ismi vardı sanki, hatırlayamadım
Cinsellik konusunda soru sorup öğrenmek başka, "siz online seks yapıyor musunuz?" demek başka bir şey.O zaman neden giriyorsunuz bu bölüme+18özel herşeyi içeriyor
Bir ifşa durumunda yüz görünmesi daha güvenli değil mi?Güvenlik amaçlı demiştir bence.
Bir dahakine senden icazet alcam sözŞu başlıkların altına inandırıcı gelmediniz, mantıklı gelmedi, bunu öğrenip ne yapacaksınız diyenler muhabbeti baltalıyor gerçekten. Lütfen her konuya yazmak zorunsa değilsiniz. Her konuyu okumak zorunda da değilsiniz ona göre yazın.
Kadın ahlak dışı videolar izlememesi için adama kızmış o kadar, izlemiyordur benceYani siz eminsiniz eşinizin videoları izlemediğine shskdödöf
Eh tamam hadi inanalımKadın ahlak dışı videolar izlememesi için adama kızmış o kadar, izlemiyordur bence
Yengeniz dayınızla yaptığı sanal seksi size mi anlatıyor?Dayım operatör ve yengem anlatır bu şekilde yaptıklarını siz de bu konuyu onaylarsanız bence olmucak birsey değil. Yüz göstermeme konusunda o şekilde düşünmemiştim gostermemeek daha mantıklı
Kastettiğiniz şeyi ne bileyim müneccim miyim? Anlaşılmak istiyorsanız açık konuşması gereken sizsiniz kimse sizin ne kastettiğinizi düşünmek zorunda değil. Nitekim onu kastetmiş olmanız da durumun vehametini azaltmadı forumun geneli soru sormak ve danışmak için var. Yanılmak rutininiz belli kiBurada diye kastettiğim şey Kadınlar Kulübü idi. O kadarını da anlarsınız diye düşündüm. Yanılmışım.
Bende mantıklı buluyorum ama garipsediğim bi konu olduğu için küçümsemeden fikrinizi almak istedim
Bana da atsanaSanal olarak yapılan (görüntülü ya da mesajla) sexlerden hoşlanmıyorum. Karşımdakini hissetmem gerek ama eski eşim işteyken fotoğraf atardım bazen orası ayrı mesele
Ne alaka?Bana da atsana
Sen yeter ki iste bebeyimBana da atsana