Eşiniz ile hiç online sex yaptınız mı

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
Eşim ile bi kaç haftadır ayrı şehirlerdecyiz. JNjHOna ahlak dışı videolar izlememsi için kızdım yapmıyordda zaten o da online yapalım yüzümüzü göstermwden görüntülü konuşalım diye öneri de bulundu. Bende garipsedim yani daha önce online böyle bişe yapmadım ama o yüzden bilemedim. Siz yaptınız mı daha önce.
Çok farklı bi post oldu bence

Kocaniz degil mi yapin gitsin hem video izleme diyorsun hemde bu teklifi kabul etmiyorsun ne yapmasini bekliyorsun ki

Yine kendi kararımı vericem ama hiç yoktan genel insan kitlesini öğrenmek istiyorum

Ne yapacaksınız benim özel hayatımı. Yapan varsa siz de mi yapacaksınız?
Böyle şeylerin kamuoyu yoklaması olmaz. içinizden geliyorsa yaparsınız gelmiyorsa yapmazsınız

Yine kendi kararımı vericem ama hiç yoktan genel insan kitlesini öğrenmek istiyorum
Bu kitleyi öğrenmek size ne katacak?

Toplumun onayladiklarini yapip onaylamadiklarini yapmayarak mutlu bir cinsel hayatiniz olacağını sanmanız üzücü.
Fikir amaçlı. Diğer saçma konulara göre bana göre de mantıklı
Bana mantıklı gelmedi, teşekkürler.

Ne yapacaksınız benim özel hayatımı. Yapan varsa siz de mi yapacaksınız?
Böyle şeylerin kamuoyu yoklaması olmaz. içinizden geliyorsa yaparsınız gelmiyorsa yapmazsınız
Şaka mı yapıyorsunuz, bu bölüm bunlar için var zaten. İstemezseniz okumazsınız. Şikayet et butonuna basarsınız. Zorla kimse okutmuyor.
Ben hiç denemedim. Çünkü ayrı düşmedik öyle uzun zaman. Ama yapılabilir sanki.

İşime yarar cevap vermeyeceksenz niye girdiniz bu posta insanları yargılamak size mi düştü
Benim anlattığınız tarzda bir tecrübem olmadı açıkçası o yüzden işe yarar bi fikir sunmam zor ama eşinizle açıkça konuşun, iletişimle her şey hallolur. Nasıl yapacağınızı bilmediğinizi söyleyince sizi yönlendirecektir.

Burası cinsellik bölümü nerde açacaktı? Ayrıca yapanlar var mı diye fikir soruyor kadın. Tuhaf bir tepki vermişsiniz
Hay sağ olun ya yargılayacaksanız bana yarar cevap yazmayacaksanız neden giriyorsunuz bu posta değil mi yani ben buraya konuyu açmayacağım da nereye açacağım neçe Özel konulara çanlar var buna mı taktınız kafayı

Sağ ol canım yararlı ve fikir amaçlı yorum yaptığın için eleştirmediğin için

Hay sağ olun ya yargılayacaksanız bana yarar cevap yazmayacaksanız neden giriyorsunuz bu posta değil mi yani ben buraya konuyu açmayacağım da nereye açacağım neçe Özel konulara açanlar var buna mı taktınız kafayı

Çok yaptık farklı bir fantezi.
Deneyebilirsiniz ee adama izleme demişsinz bari bunları beraber yapın hem siz hem o tatmin olsun

Sağol ca
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…