Fikir amaçlı. Diğer saçma konulara göre bana göre de mantıklıBu konu burada açılmaya değer mi sizce?
Ya da biz yaptik diye siz de mi yapacaksınız?
Yapmadık diye yapmayacak mısınız?
Yine kendi kararımı vericem ama hiç yoktan genel insan kitlesini öğrenmek istiyorumBu konu burada açılmaya değer mi sizce?
Yine kendi kararımı vericem ama hiç yoktan genel insan kitlesini öğrenmek istiyorum
Bende mantıklı buluyorum ama garipsediğim bi konu olduğu için küçümsemeden fikrinizi almak istedimKocaniz degil mi yapin gitsin hem video izleme diyorsun hemde bu teklifi kabul etmiyorsun ne yapmasini bekliyorsun ki
O zaman neden giriyorsunuz bu bölüme+18özel herşeyi içeriyorNe yapacaksınız benim özel hayatımı. Yapan varsa siz de mi yapacaksınız?
Böyle şeylerin kamuoyu yoklaması olmaz. içinizden geliyorsa yaparsınız gelmiyorsa yapmazsınız
Bu kitleyi öğrenmek size ne katacak?Yine kendi kararımı vericem ama hiç yoktan genel insan kitlesini öğrenmek istiyorum
Bana mantıklı gelmedi, teşekkürler.Fikir amaçlı. Diğer saçma konulara göre bana göre de mantıklı
Burası cinsellik bölümü nerde açacaktı? Ayrıca yapanlar var mı diye fikir soruyor kadın. Tuhaf bir tepki vermişsinizBu konu burada açılmaya değer mi sizce?
Şaka mı yapıyorsunuz, bu bölüm bunlar için var zaten. İstemezseniz okumazsınız. Şikayet et butonuna basarsınız. Zorla kimse okutmuyor.Ne yapacaksınız benim özel hayatımı. Yapan varsa siz de mi yapacaksınız?
Böyle şeylerin kamuoyu yoklaması olmaz. içinizden geliyorsa yaparsınız gelmiyorsa yapmazsınız
Ben hiç denemedim. Çünkü ayrı düşmedik öyle uzun zaman. Ama yapılabilir sanki.Eşim ile bi kaç haftadır ayrı şehirlerdecyiz. JNjHOna ahlak dışı videolar izlememsi için kızdım yapmıyordda zaten o da online yapalım yüzümüzü göstermwden görüntülü konuşalım diye öneri de bulundu. Bende garipsedim yani daha önce online böyle bişe yapmadım ama o yüzden bilemedim. Siz yaptınız mı daha önce.
Çok farklı bi post oldu bence
Benim anlattığınız tarzda bir tecrübem olmadı açıkçası o yüzden işe yarar bi fikir sunmam zor ama eşinizle açıkça konuşun, iletişimle her şey hallolur. Nasıl yapacağınızı bilmediğinizi söyleyince sizi yönlendirecektir.İşime yarar cevap vermeyeceksenz niye girdiniz bu posta insanları yargılamak size mi düştü
Hay sağ olun ya yargılayacaksanız bana yarar cevap yazmayacaksanız neden giriyorsunuz bu posta değil mi yani ben buraya konuyu açmayacağım da nereye açacağım neçe Özel konulara çanlar var buna mı taktınız kafayıBurası cinsellik bölümü nerde açacaktı? Ayrıca yapanlar var mı diye fikir soruyor kadın. Tuhaf bir tepki vermişsiniz
Sağ ol canım yararlı ve fikir amaçlı yorum yaptığın için eleştirmediğin içinBenim anlattığınız tarzda bir tecrübem olmadı açıkçası o yüzden işe yarar bi fikir sunmam zor ama eşinizle açıkça konuşun, iletişimle her şey hallolur. Nasıl yapacağınızı bilmediğinizi söyleyince sizi yönlendirecektir.
Hay sağ olun ya yargılayacaksanız bana yarar cevap yazmayacaksanız neden giriyorsunuz bu posta değil mi yani ben buraya konuyu açmayacağım da nereye açacağım neçe Özel konulara açanlar var buna mı taktınız kafayıŞaka mı yapıyorsunuz, bu bölüm bunlar için var zaten. İstemezseniz okumazsınız. Şikayet et butonuna basarsınız. Zorla kimse okutmuyor.
Ben hiç denemedim. Çünkü ayrı düşmedik öyle uzun zaman. Ama yapılabilir sanki.
Sağol canımBenim anlattığınız tarzda bir tecrübem olmadı açıkçası o yüzden işe yarar bi fikir sunmam zor ama eşinizle açıkça konuşun, iletişimle her şey hallolur. Nasıl yapacağınızı bilmediğinizi söyleyince sizi yönlendirecektir.
Hangi topikte gezeceğimin hesabını size verecek değilimO zaman neden giriyorsunuz bu bölüme+18özel herşeyi içeriyor