Yani onu izlemesinden iyidir bence deÇok yaptık farklı bir fantezi.
Deneyebilirsiniz ee adama izleme demişsinz bari bunları beraber yapın hem siz hem o tatmin olsun
Ben izlemesine de karşı değilim aslında ama siz karşıysanz birşey diyemem. Bunu deneyin yapa yapa geliştirirsnz de kendinizi zaten kolay Zaten telefonu karşınıza alın eşinizle görüntülü istekler doğrultusunda ilerlersinizYani onu izlemesinden iyidir bence de
Ben farklı bir deneyim olacağını düşünüyorum. Sizin için de heyecanlı olacaktır bence. Deneyimler, farklı fanteziler iyidir benceHay sağ olun ya yargılayacaksanız bana yarar cevap yazmayacaksanız neden giriyorsunuz bu posta değil mi yani ben buraya konuyu açmayacağım da nereye açacağım neçe Özel konulara açanlar var buna mı taktınız kafayı
Sağ ol canım fikrini söylediğin için öbür türlüsünden iyidir bence deBen farklı bir deneyim olacağını düşünüyorum. Sizin için de heyecanlı olacaktır bence. Deneyimler, farklı fanteziler iyidir bence
Bi kere denemişliğimiz var o zamanda memelektte idim hamile idim sanırım pek beceremedimBen izlemesine de karşı değilim aslında ama siz karşıysanz birşey diyemem. Bunu deneyin yapa yapa geliştirirsnz de kendinizi zaten kolay Zaten telefonu karşınıza alın eşinizle görüntülü istekler doğrultusunda ilerlersiniz
Eşler birbirlerine güvenir. Böyle şüpheci olursanız, çok daha farklı şeyler de düşünebilirsiniz. Emin olmak, güvenmek en güzeli. Bu arada video izlemek kötü mü bilmiyorum.Bir şey sorcam adamın video izlemediğine nasıl emin olacaksın?
Güvenlik amaçlı demiştir bence.İnandırıcı gelmediniz. Yüz göstermemek ne alaka eşiniz değil mi, normalde sevişirken de yüzünüze kese kağıdı mı takıyorsunuz?
Merhaba ben yeniyim aslında yorumumdan sonra cvp nasıl gelicek nasıl bakıcam hiç bir fikrim yokEşim ile bi kaç haftadır ayrı şehirlerdecyiz. JNjHOna ahlak dışı videolar izlememsi için kızdım yapmıyordda zaten o da online yapalım yüzümüzü göstermwden görüntülü konuşalım diye öneri de bulundu. Bende garipsedim yani daha önce online böyle bişe yapmadım ama o yüzden bilemedim. Siz yaptınız mı daha önce.
Çok farklı bi post oldu bence
Bunun bir ismi vardı sanki, hatırlayamadımGoruntulu degil de yazisarak yaptığımız oldu esim memleketine yalnız gittiğinde.
İzleyince direk diyor sordummu. Yalan söylediğini anlıyorum zaten. Artık yalan söylerse de yapacak bişey yokBir şey sorcam adamın video izlemediğine nasıl emin olacaksın?
Tekrar denersinizBi kere denemişliğimiz var o zamanda memelektte idim hamile idim sanırım pek beceremedim
Ya telefon bazen hacker'ların eline geçiyor ya yüzümüzü kullanırlar diye o şekil düşündük yüzümüz görünmese kime ait olduğu belli olmazMerhaba ben yeniyim aslında yorumumdan sonra cvp nasıl gelicek nasıl bakıcam hiç bir fikrim yokfikrimi söyleyim sonuçta kocanız ben olsam yapardım ama yüzünüzü göstermeden kısmı biraz tuhaf geldi
Sosyal medya platformlarına guven olmadigi icin muhtemelen. Bence de daha mantikli.İnandırıcı gelmediniz. Yüz göstermemek ne alaka eşiniz değil mi, normalde sevişirken de yüzünüze kese kağıdı mı takıyorsunuz?
Dayım operatör ve yengem anlatır bu şekilde yaptıklarını siz de bu konuyu onaylarsanız bence olmucak birsey değil. Yüz göstermeme konusunda o şekilde düşünmemiştim gostermemeek daha mantıklıYa telefon bazen hacker'ların eline geçiyor ya yüzümüzü kullanırlar diye o şekil düşündük yüzümüz görünmese kime ait olduğu belli olmaz
Okumak zorundayım ya ben maalesef, affet.Şu başlıkların altına inandırıcı gelmediniz, mantıklı gelmedi, bunu öğrenip ne yapacaksınız diyenler muhabbeti baltalıyor gerçekten. Lütfen her konuya yazmak zorunsa değilsiniz. Her konuyu okumak zorunda da değilsiniz ona göre yazın.
Video izlemeyi kötü bulmadığım için bu anlamda kısıtlamak saçma geliyor. Diğer konular neyse de bu konuda birinden söz beklemek çok saçma.Eşler birbirlerine güvenir. Böyle şüpheci olursanız, çok daha farklı şeyler de düşünebilirsiniz. Emin olmak, güvenmek en güzeli. Bu arada video izlemek kötü mü bilmiyorum.