Eşiniz ile hiç online sex yaptınız mı

Yani onu izlemesinden iyidir bence de
Ben izlemesine de karşı değilim aslında ama siz karşıysanz birşey diyemem. Bunu deneyin yapa yapa geliştirirsnz de kendinizi zaten kolay Zaten telefonu karşınıza alın eşinizle görüntülü istekler doğrultusunda ilerlersiniz

Ben farklı bir deneyim olacağını düşünüyorum. Sizin için de heyecanlı olacaktır bence. Deneyimler, farklı fanteziler iyidir bence

Bi kere denemişliğimiz var o zamanda memelektte idim hamile idim sanırım pek beceremedim

Bir şey sorcam adamın video izlemediğine nasıl emin olacaksın?
Eşler birbirlerine güvenir. Böyle şüpheci olursanız, çok daha farklı şeyler de düşünebilirsiniz. Emin olmak, güvenmek en güzeli. Bu arada video izlemek kötü mü bilmiyorum.

Merhaba ben yeniyim aslında yorumumdan sonra cvp nasıl gelicek nasıl bakıcam hiç bir fikrim yokfikrimi söyleyim sonuçta kocanız ben olsam yapardım ama yüzünüzü göstermeden kısmı biraz tuhaf geldi

Merhaba ben yeniyim aslında yorumumdan sonra cvp nasıl gelicek nasıl bakıcam hiç bir fikrim yokfikrimi söyleyim sonuçta kocanız ben olsam yapardım ama yüzünüzü göstermeden kısmı biraz tuhaf geldi
Ya telefon bazen hacker'ların eline geçiyor ya yüzümüzü kullanırlar diye o şekil düşündük yüzümüz görünmese kime ait olduğu belli olmaz

Ya telefon bazen hacker'ların eline geçiyor ya yüzümüzü kullanırlar diye o şekil düşündük yüzümüz görünmese kime ait olduğu belli olmaz
Dayım operatör ve yengem anlatır bu şekilde yaptıklarını siz de bu konuyu onaylarsanız bence olmucak birsey değil. Yüz göstermeme konusunda o şekilde düşünmemiştim gostermemeek daha mantıklı

Şu başlıkların altına inandırıcı gelmediniz, mantıklı gelmedi, bunu öğrenip ne yapacaksınız diyenler muhabbeti baltalıyor gerçekten. Lütfen her konuya yazmak zorunsa değilsiniz. Her konuyu okumak zorunda da değilsiniz ona göre yazın.

Okumak zorundayım ya ben maalesef, affet.

Eşler birbirlerine güvenir. Böyle şüpheci olursanız, çok daha farklı şeyler de düşünebilirsiniz. Emin olmak, güvenmek en güzeli. Bu arada video izlemek kötü mü bilmiyorum.
Video izlemeyi kötü bulmadığım için bu anlamda kısıtlamak saçma geliyor. Diğer konular neyse de bu konuda birinden söz beklemek çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…