eşiniz hiç bir arkadaşı için sizinle tartıştımı

tuana berrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
81
1
42
evet çok basit gibi görünsede benim ve benim gibi bunu yaşayanlar için çok zor bir durum.
en azından ben kabullenemiyorum.eşim yani 3 yıllık kocam benimle işyerindeki bir arkadaşı yüzünden tartıştı.bana bağırdı çağırdı ve 1 haftadır benimle konuşmuyor .sizce de bu bir tercihmidir.yani onu bana tercimi ettiii klava:

hayır bayan değil ama benim pek görüşmesini istemediğim ve eşimin arkadaş sevgisini kötüye kullanan biri diyelim

yaa bnm eşim diil ama 3 yıllık sevgilimin bi ark.ı sürekli aşkımın iyi niyetini suistimal ediyordu..
bunu ona anlatmaya çalışıyordum anlamıyordu
ama en son ona askere giderken öyle bir kazık attı ki şimdi kendiside konuşmuyor
illa bi yerden çıkıyor kokuları arkadaşım üzülme...

Benim başıma tam tersi bir olay geldi, eşim bir arkadaşım hakkında beni uyardı. Çok kızmıştım eşime. Benim beynim yokmu kafam basmıyormu, senden önce tanıdığım bir arkadaşımı sen sonradan benden daha mı iyi tanıyacaksın demiştim. Bırak arkadaşlarımla ilişkilerimi ben düzenliyeyim, eğer kazık yersem ben yerim ve ceremesinide çekerim dedim. Eşim çok sinirlenmiş ve hayal kırıklığı yaşarsan sakın bana gelip dertleşmeye falan kalkma demişti.
Sonuçta eşim yanıldı.
Şimdi siz olayı tam anlatmamışsınız onun için tam bir şey söyleyemem ama ben eşimin benim arkadaşlarıma karışmasına ve yorum yapmasına gıcık oluyorum, o benim bende onun arkadaşlarına karışmamalıyız.
Ama somut olarak bildiğim, gördüğüm veya eşimin bildiği gördüğü bir şey varsa ortaya koyulur onu kabul ederim. Fakat tahminlerle veya önsezilerle yapılan yorumlar benim canımı sıkar.
Tabi bu benim fikrim ama sizin olayınızada saygı duyuyorum. Bence bir arkadaş yüzünden eşinizle tartışmayın.

burbuk benim de aynı olay başıma geldi eşime çok kızdım ama onu kırdığım için çok üzüldüm çünkü arkadaşım konusun da haklıydı arkadaşım beni büyük hayal kırıklığına uğrattı saolsunn

hem başkası için size bağırıyor hemde konuşmuyor..
böylelerine sopa lazım:mymeka:
yok benim eşim kimse için bana kızmaz..
olayı biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz canım.

benimde başıma böyle bi olay geldi eşimin çocukluktan beri arkadaşı geçen sene evlendi erkekler çok iyi arkadaşya bizide kanka yapmaya çalışıyolar bize yemeğe geldiler 1 kere bizde onlara gittik1 kere...
sonra eşim bi pazar kahvaltıya cagırmıs banada c.tesi soluyo bende sınırlendım...
tanımadığım ınsanlarla beni durmadan muhatap etme dedım ısınamadım kıza...
ay eşim söylenmeye başladı yok ben arkadaslarımı cagıramazmıyım da benım hakkım yokmuda bılmemne bağırdı çagırdı yırttı kendini sonuç geldiler kahvaltıya ben sonra bıdaha görmedim kızı ama tabi kocasıyla benımkı sureklı beraber...ortak iş yapmaya karar verdiler ..dükkanın malzemelerini hazırladılar sonra eşimin arkadaşı ben işi tek başıma yapıcam karım seninle iş yapmamı istemiyo demiş...
eşimde o gün sildi onu .. ben zaten o karının baştan ne mok olduğunu anlamıstım yuzlerce kez soyledım dınlemedı kazığıda kendı yedı sonunda sen haklısın dedı ama iş işten geçti...

Benim başıma da tam tersi geldi.
Okuldan samimi olduğum ( yada ben öyle sanıyordum) bir arkadaşım vardı.
Geceleri bile zor ayrılırdık. Ben ondan önce evlendim. Nişanımda düğünümde her zaman yanımdaydı tabii. Eşimde bu kız iyi niyetli değil diyordu, ama ben aksini ispatlamaya çalışıyordum. Nitekim evlendikten sonra evime geldi ve yatak odamda yatak çarşafımı keserken yakaladım. O durumda yakalanınca gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı büyü yaptıracakmış o kestiği parça ile. Böylelikle eşim haklı çıktı.

cnm bence tartıştığım konuda haklıysam ve bu onu anlamak istemeyip hala arkadaşını savunuyorsa tabiki tercih edilmişimdir bir başkasına.ama haksızsam sakin kafayla düşündüğümde birşeyleri abartıysam onu haklı görebilirim. çok göze batan bir durum olmadığı sürece arkadaşlarıyla arasına girmem.şimdiye kadarda böyle birşey olmadı.ama o benimkilere biraz önyargıyla yaklaşır.çokda muhatap etmem zaten.bir hafta küslük de çok olmuş.arada başka laflarda ettiniz sanırım.sırf arkadaş eleştirisi yüzünden bir haftalık küslük çok normal gelmedi bana

:1shok::1shok::1shok::1shok:yani ben senin yeride olmak istenmesdim evden çıkmak için onun dewrmanı kalmasdı heralde:mymeka:kötükedihüso

başkası için sesini yükseltsin ağzını yırtarım :1closedeyes:
ben nasıl onunla güzel dil ile anlatıyorsam o da bana öyle anlatmalı
yüksek sesle anlatılan lafları hiç dinlemem :dilcikar: aksini yaparım

ya canım arkadaşım ben eşimin arkadaşlarına tabiki müdahale etmiyorum.belki 100 tane arkadaşı var ama bu adamın onu suistimal ettiğini düşünüyorum ve uyarmaya çalışıyorum.ama her defasında arkadaşı kazanıyor ve ben kaybedip oturuyorum.yani senin eşin gibi kabul etmiyor bu konudaki yorumlarımı

hem arkadasları yüzünden bana kızar...
hemde benım arkadaslarıma da müdahale eder...
ben ne yapayım yaaa.....artık alıştım ...

Hayır arkadaşıyla sizin aranızda tercih yapmıyor elbette...
Sadece kendi düşüncesi ile sizin düşünceniz aranızda tercih yapıyor...
Siz sevmesenizde eşiniz seviyor demek ki arkadaşını...
Kendimden örnek vereyim...
Eşim arkadaşım hakkında yorum yapsa sinirlenirim, yani sormadığım halde..
Bende yapmam o nedenle sorulmadığı takdirde..

asla... eşim asla arkadaşı ya da arkadaşları yüzünden beni kırmaz...

Benim yazdıklarımı okuyanlar bilir evet biz ben bunu en acı şekilde yaşayanlardan
biriyim. Hemde yeni girdiği işte 2 aylık tanıdığı bir kadın yüzünden bana çok hakaretler
etti, evden gitmemi istedi, sen kim oluyorsun da ona laf söylüyorsun dedi, onun dörtdörtlük olduğunu söyledi,o kadın yüzünden işyerine gitmemi yasakladı, o kadının modern benim geri kafalı olduğumu söyledi (kocasını ve çocuğunu evde bırakıp erkeklerle bara gitmek modernlikse), ona güvendiği için kredi kartını ona verdiğini ama bana güvenmediğini söyledi, ......... daha hangisini sayayım bilmem ki. Eeee şimdi ne oldu sonunda kadını işten çıkardılar hala görüşüyorlar mı derseniz bence kocaman EVET
Evliliğimde ne oldu bana göre bitti. Eskisi gibi olmak çok zor hele ki bütün bunlar yaşanmışken unutmak zor. Aralarında birşey olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylüyor ama ben bırak arkadaşım için kendi ailem için bile olsun onu kırmadım ama o beni çooook kırdı. Bu yüzden boşanmalara kadar geldik. Peki o kadının ruhu duydu mu hayır hiçbirşey unutulmuyor heleki ciğeri beş para etmeyen biri için

japon_kız Allah korumus senı okudumda yazını.. allahım ne insanlar varyaa... klava:
konuyu acan arkdasa hitaben bende sizin benzeriniz bir olay yasadım ozaman nişanlıydık ve esımın kankası(bayan) benı deli ediyordu çok kavgalarımız oldu o kızda biz ayrılcak die beklerken tam tersi olmustu ohh canıma degsın artık eşim onla konusmuyor gorusme vs hepsi bitti çokta iyi oldu !!!
hmm son olarak kazık yemeden bu erkekler anlamıyorlar neyın nolcanı ve bizler suclu oluyoruzzz , sende taviz verme konusmazsa konusmasın AAA sunlara bakın yaaa... şimdi nası sınır oldum ama.. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…