Anket eşiniz harçlık veriyormu

eşiniz harçlık veriyomu

• evet hergün harçlı veriyor

OY: 10 35,7%
  • hayır vermez

OY: 6 21,4%
  • ara sıra verir

OY: 11 39,3%
  • hep kendi alış veriş yapar

OY: 1 3,6%

• Ankete Katılan
    28
Zaten banka kartından bi tanede bana çıkarmış adam...:)daha ne yapsın....
Her gün olmasada ihtiyacım oldukca verir tabiki.............

harcklik vermesine gerek yok zaten
kart bende alisverisi beraber yapariz hepkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

harçlık?:uhm:hayır tabiki harçlık vermez eşim.zaten maaş kartı bende ve ihtiyacım olduğunda ne istersem gider alırım.hem şahsi hem ev ihtiyacını.sonuçta bir eve ne gerektiğini herzaman için en iyi kadın bilir diye düşünüyorum.acil bir misafirim geldi ve eşim evde yok bana parada bırakmadıysa evde de ikramlık birşey yoksa ne yapıcam onumu bekleyeceğim:uhm:o nedenle para işlerine ben bakarım evde.ayrıca harçlığı ben ona veririm:jeyyar:bunun böyle olmasının en mantıklı yöntem olduğunu düşünüyorum ayrıca.hihoyyyt

ne harçlığı işim olmaz benim harçlıkla :dance: eşim maaşını aldığı zaman direk bana verir beraber giderlerimizi hesaplarız...
ihtiyacı olduğu kadar kendi alır kalanı bende kalır...
yüklü alışverişlerimizi beraber yaparız ufak tefek şeyleri de ben ya karttan yada kalan maaşımızdan yaparım...
böyle geçinir gideriz...

harçlık farklı bırdeydır ev ıhtıyacı ıcın verılen para ayrı
benımm esım bana vermıyor özel olarak rarclık flan

bence harçlık denildiği zaman herşey içine girer özel olarak harçlık almak bence çok çocukça.ama ayrıca özel birşey beğenirsiniz almak istersiniz bunun için harçlık almak zorunda değilsinizdir.para sizdeyse yani otokontrol(maddi kontrol)ne zaman alma imkanınız olduğunuda bilirsiniz.ve istediğiniz zaman alırsınız.özel olarak al sana harçlık ne istiyorsan al devri en son lise yıllarımda yaşadım.evlendikten sonra ne istersem aldım eğer harçlık şahsi harcamak için verilecek bir paraysa zaten maaş bende.harçlık almam gibi birşey söz konusu olmadı hiç.

maaş günü eşim eve gelmeden kirayı ve faturaları halleder..kalan parayla alışverişimiz yaparız..cebine biraz para alır..kalanı eve bırakır..ben ordan bütün ihtiyaçlarımızı karşılarım...

evin ihtiyaçlarını genelde eşim alır.işyerini kapatıp eve gelmeden arar bişey lazımmı diye.gelirken getirir.
bende sadece ihtiyacım olduğunda para isterim zaten.
harçlık bana saçma geliyo ya zaten acil ihtiyaç olduğunda ekkartımdan kullanıyorum

esim bana aylik para verir duzenli.maas gibi yani.gunluk ihtiyaclarida zaten kendisi alir

esım maasını alınca getırıp bana verır evın alısverısını ben yaparım.esım kendısıne para lazım olunca benden alır

vemesine gerek kalmıyo alışverişi beraber yaparız yada eşimle kaynanam yapar bayanssulusmile
evin ihtiyaçlarınıda söylemek yetiyo alıp getirir herşeyi boshayallersmile

banka kartı genelde bende olur zaten,kredi kartımda var....normal parada verir .........yazık hiç parasız bırakmaz beni düşünür........bende çok harcamam zaten ihtiyaçları alırım...giyim alışverişine beraber çıkarız eşim tam tersi alışverişe çıkmayı çok sever.....
evin eksiklerini de kim müsaitse almaya o alır değişir güne göre ..........zaten aylık toplu alışveriş yapılır ...sorun olmaz yani aramızda para

aylık belli bi rakam alıırm şahsıma.evin ihtiyaçlarını da o alır kalan parasını sormam ne yaptıgını...

bende kocamdan maaş alıyorum:))ama o ay ekstra harcamam olursa yine veriyor,canım yaa opuyorumnanaktan onun zaten sigaradan başka harcaması yok..kıyafetlerini bile ben alıyorum:))

Back