Aminnnnnn. Allah bozmaz kullarına fırsat vermesin yeter
maşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnnn. Allah bozmaz kullarına fırsat vermesin yeter
Hemde nasıl.10 yillik sevgililigin uzerine evlendik.cocukluk aski bizimki.Hem babam hem annem hem esim hem cocugum herseyim o.Cok anlayisli nazik.Herkesten herseyden ustun tutar.Evlenmeden once de böyleydi.simdi de boleNe güzel çok memnunsun anlaşılan :)
Demekki artik herkes bikti şikayet ten et et duzelende yok emannnnn ne halleri varsa görsün hodukler dediler bende silayetciyim de sikayerten biktim bacım
Konu sahibi bekarsınız sanırımmm
Sevgiliyken aramizda sinirlar vardir, evlendik ve simdi bir bütün olduk.
Evlilik daha da yakinlastirdi bizi birbirimize, her gün sarilip öpmek kadar güzel birsey var mi
Esimi baz alarak konusursam bana karsi zaten iyiydi daha da iyi oldu, birbirinin esi olmak büyük deger cünkü
Evlenince daha iyi oldu
Görücü usulü evlendik 6 ay nışanlı kaldık alışma süreci çok bişe anlamadk
Ama evlendikten sonra elhamdülillah ❤
Biraz odun olsada kıymet bilir sever ❤
He yaaaa birde kusuyo bagiriyo 1 saat sonrada hic bir şey yokmuş gibi canım cicimYanlız kalıyorum diye korktum ben burda :) aman erkek değil mi işte çok nadirdir karısını mutlu eden
yok sonradan olanlardan hakkını yemiyim şimdi :). annesi sağolsun
Ben derdimlen mutlu olmayı ogrenenlerdenimYani bukadar mutlu insnların burada olduğunu görmek sevindirdi beni. Oysa ben burada genellikle dertli insanların olduğunu sanıyordum :))
Hemde nasıl.10 yillik sevgililigin uzerine evlendik.cocukluk aski bizimki.Hem babam hem annem hem esim hem cocugum herseyim o.Cok anlayisli nazik.Herkesten herseyden ustun tutar.Evlenmeden once de böyleydi.simdi de bole
Bnde onun yaşadığı zorluğu bildiğinden zaten idare ediyorum ya
Önemli olan da idare edebilmek değil mi zaten
Onunda işi zor 3 çocuk var vr asgari ücretle geçinmeye çalışıyor aileler destek değil
Sadece köstek oluyor oda hırsını bnden çıkarıyor onun açısından bakınca onada uzuluyorum
evlemeden önce 2 yıl çok bakımlı , kibar , titiz , hergün çiçekler böcekler , özel günlerde inanılmaz sürrprizler yapan adam evlendikten sonra gitti yerine tamtersi biri geldi
Yanlız kalıyorum diye korktum ben burda :) aman erkek değil mi işte çok nadirdir karısını mutlu eden
Bi kere ailesi konusunda cok degisik. Bekarken veya nisanliyken hic bi konuda izin almayan adam simdi benle sinemaya giderken bile soruyo. Annesinden babasindan ayri hic bir plan yapamiyo. Nasilsa sen yanimdasin onlar uzagimda modunda. Uzak dedigi de karsi apartmanNe gibi sorunlar yaşıyorsun mesela en beğenmediğiniz sonradan olma davranışları neler
Ben derdimlen mutlu olmayı ogrenenlerdenim
Yoksa kafaya taksam ohiiiooo keseridum hodugu
HahaSanmıyorum.Ben mutlu evlilikleri duyunca daha da mutlu oluyorum.Rabbim herkese hayırlı es yuva versin insallahBirazdaha anlatırsan forumdakiler kıskanacak sizi :))
hayır hiç karışmam , evlendi diye bütün hayatın benden ibaret demem , kimse kimseyi aynı evin içinde yaşamaya başlamadan tam anlamı ile tanıyamıyor, gerçekte ne olduğu ozaman ortaya çıkıyorözeline çok karışıyor musunuz?
Eeeeee ne demişler gözünde namaz yokki kulağında ezan olsunsizin de eşinizi anlayabilmeniz çok güzel birşey. Aslında hep sonuca bakarız hiç nedene bakmayız. eşlerimiz bize hep ilgi göstersin isteriz ama onunda meşguliyetleri olduğunu onlarında anlaşılmaya ihtiyaçları olduğunu unuturuz. Öfkeyle çıkıştığında altında yatan nedenleri aramadan hemen küser nasıl böyle yapabildi diye söyleniriz.
Bi kere ailesi konusunda cok degisik. Bekarken veya nisanliyken hic bi konuda izin almayan adam simdi benle sinemaya giderken bile soruyo. Annesinden babasindan ayri hic bir plan yapamiyo. Nasilsa sen yanimdasin onlar uzagimda modunda. Uzak dedigi de karsi apartman
hayır hiç karışmam , evlendi diye bütün hayatın benden ibaret demem , kimse kimseyi aynı evin içinde yaşamaya başlamadan tam anlamı ile tanıyamıyor, gerçekte ne olduğu ozaman ortaya çıkıyor