esimin neden gec geldigine ve kimlerle olduguna bagli...
gereksiz yere abartili sekilde eve gec geldiginde soguk davranirim, sirtimi döner yatarim ve ertesi sabah kahvalti hazirlamam, hata yaptigini anlar...
eger önemli ve ciddi bir mevzu icin gec gelirse o zaman bisey demem, kizmam, hatta kizmadim rahat ol derim ve buna cok sevinir "seni seviyorum" der...
evliligimizin basinda cok fazla görüsürdü arkadaslarinla ben de evde yalniz kalirdim bunalirdim ya da annesigile birakirdi beni moralim bozulurdu...
zamanla soguk davraninca anladi ve sonra belirli günleri "arkadas günü" diye ilan ettik mesela benim de dizi izledigim günlerdi...
zamanla da tam tersi oldu artik nerdeyse hic görüsmüyor arkadaslarinla, ben zorluyorum artik git görüssene diye,
bazen de evden kovmaya calisiyorum bugün dizim var diye (cünkü benim izlediklerimi esim hic izlemek istemiyor)
esim ayrica evini ve evde olmayi cok seviyor, ona sevdigi ortami hazirlamaya calisiyorum her zaman...
ben de cogu zaman aklimdan kapiyi acmayim disarda kalsin diye gecti ama sonra kimin evini kimden esirgiyorsun dedim?
ve kilitledigim kapiyi her zaman o gelmeden önce yine actim...
bu ters tepki de yapabilir...inada baglar, evden uzaklasir, eve giremeyince baska istemedigin yerlere gider, baska kabul gördügü sevildigi yerlere takilir...