eşiniz eve geç geldiğinde ne yapıyor sunuz ya da nasıl davranıyorsunuz..?

eşim her zaman yapmasada arada arkadaşlarıyla okey oynar o zamanda abartır zırt pırt ararım ne zaman gelcen bak kapıyı açmam diye o da son el kaldı der..bu son el oyunda 2 saat sonra biter:) geldiğinde konuşurum surat asarım,beni düşünmüyosan oğlumuzuda mı düşünmüyon ne kadar bencilsin zaten akşama kadar çalışıyoruz bizi görmüyo yazık değilmi derim.tamam der .uzun süre arkadaşlarıyla görüşmez..bende bazen istersen çık derim çok sevinir .ama vakitli gel derim....hatta birinde eşimin işyerine gittiğimde arkadaşlarıda orda çalışıyo dedim valla görüşün iyi hoşta biraz vakitli gidin evinize yoksa hanımlarınız dırdırcı olacak ..eşim bozuldu bişey diyemedi tabi...onlarda hak verdi..o zamandan beri arada çıkar..bazen sınırsız özgürlük veririm işstediğin saatte gel ,bazende sınır koyarım..yani dengeyi kurmak önemli...tabi bu sadece sizde bitmiyo.eşinizin anlayışıda önemli

kendi anahtarını kapının arkasına koy içeri giremesin. kapıyı çalmak zorunda kalsın. git aç ama kapıya doğru giderken telefonla konuşuyormuş gibi tamam canım söz söz yarın geliyorum bak ama şimdi kapatmam gerek diye konuş. onun duyucağı şekilde. sorarsa kim diye bi bayan arkadaşının adını uydur. sormazsa bişey deme. ertesi gün sor ona kocacım sen dışarı çıkıyorsun dimi bu gece de. evet derse iyi iyi eğlen de. sonra telefonunu al mesaj çeker gibi yap. bak bakalım o adam o kıskançlık krizinden sonra bir yere gidiyor mu. ha bu konuşmadan önce de sen beni çok boş bırakıyorsun gibi laflar et.

Son düzenleme:
cnm bence sen fazla rahat davranıyorsun bugün 1-2de gelen yarın hiç gelmez.Erkek milletine fazla yüz vermiceksin. Bnm çok samimi bi arkadaşımda ilk zamanlar ses etmedi eşine son zamanlarda artk küslükler tartışmalarda fayda etmiyordu. Ve arkadaşım evi terk etmek zorunda kaldı bızde tabi az akıl verdik ona.Eşi geri dönmesini isteyince tek şartı artk dışarı cıkmamasıydı ve mecbur kabul etti.Tabi bu yapılcak en son şey.Bence eve bağlamaya çalış ilgi alanına ne giriyorsa eşinin onları yapmaya çalışın.nedemek evde kalsam neyapıcam cocuğunla ilgilensin senle muabbet sohbet bundan daha gzl şey varmı.

Sıkılıyorsa adabıyla sıkılsın. Arkadaşlarıyla elbette belirli zamanlarda gitsin fakat evine vaktinde gelsin, gelmek zorunda olduğunu bilsin.
O sıkılıyorsa sizde sıkılıyorsunuz, o değişiklik istiyorsa sizde istiyorsunuz.
Eğer bu şekilde devam ederse sizin artık onu evde beklemeyeceğinizi, sizinde program yapacağınızı bilsin.

Bir yanlışınız var, onu eve almamak. Bunu yapmayın, alışkanlık haline gelir ve geç geldiğinde artık eve hiç uğramaz.
Kontrolden çıkmayacakl şekilde halletmeye çalışın.

Ha birde eşiniz idrakı az genişse mektup yazın ona.
Kendinizi yalnız hissettiğinizi, belli bir saatten sonra bunu yapmasının size karşı özensizlik olduğunu anlatın, belki daha çok anlar sizi.
.....
Eşiniz alkol alıyor mu ? Gittiği arkadaşları tanıyor musunuz ?
Eşleri varsa sizde onlarla tanışıp birlikte vakit geçirebilirsiniz. Onlarda sohbetleri bittiğinde sizleri olduğunuz yerden alır beraber eve gidersiniz.

İlk başta zor olur ama sonra denge kurulur gibi geliyor böyle yapılırsa.

kendi anahtarını kapının arkasına koy içeri giremesin. kapıyı çalmak zorunda kalsın. git aç ama kapıya doğru giderken telefonla konuşuyormuş gibi tamam canım söz söz yarın geliyorum bak ama şimdi kapatmam gerek diye konuş. onun duyucağı şekilde. sorarsa kim diye bi bayan arkadaşının adını uydur. sormazsa bişey deme. ertesi gün sor ona kocacım sen dışarı çıkıyorsun dimi bu gece de. evet derse iyi iyi eğlen de. sonra telefonunu al mesaj çeker gibi yap. bak bakalım o adam o kıskançlık krizinden sonra bir yere gidiyor mu. ha ha bu konuşmadan önce de sen beni çok boş bırakıyorsun gibi laflar et.

Kusura bakma tatlım ama bu verdiğin öneri çok yanlış.Evllikler güven,dürüstlük üzerine kurulu olması gerekmiyormu? yanlış davranışa yanlış davranışlarlamı cvp vericez.....

Kusura bakma tatlım ama bu verdiğin öneri çok yanlış.Evllikler güven,dürüstlük üzerine kurulu olması gerekmiyormu? yanlış davranışa yanlış davranışlarlamı cvp vericez.....

haklısınız ben de evlilikte güvenin olmasına katılıyorum. ancak bu dediğim olayda adam en azından karısına sahip çıkması gerektiğini anlayacak. ayrıca konu sahibi hanım da artık ne kapıyı açıyormuş ne de eve gelince yüzüne bakıyormuş. bu saatten sonra ağlamak zırlamak çok da bir işe yaramaz. size göre dediğim yanlış olabilir ki eminim pek çok kişiye göre öyledir. ben de sadece fikir belirttim sonuçta :)

eşim her zaman yapmasada arada arkadaşlarıyla okey oynar o zamanda abartır zırt pırt ararım ne zaman gelcen bak kapıyı açmam diye o da son el kaldı der..bu son el oyunda 2 saat sonra biter:) geldiğinde konuşurum surat asarım,beni düşünmüyosan oğlumuzuda mı düşünmüyon ne kadar bencilsin zaten akşama kadar çalışıyoruz bizi görmüyo yazık değilmi derim.tamam der .uzun süre arkadaşlarıyla görüşmez..bende bazen istersen çık derim çok sevinir .ama vakitli gel derim....hatta birinde eşimin işyerine gittiğimde arkadaşlarıda orda çalışıyo dedim valla görüşün iyi hoşta biraz vakitli gidin evinize yoksa hanımlarınız dırdırcı olacak ..eşim bozuldu bişey diyemedi tabi...onlarda hak verdi..o zamandan beri arada çıkar..bazen sınırsız özgürlük veririm işstediğin saatte gel ,bazende sınır koyarım..yani dengeyi kurmak önemli...tabi bu sadece sizde bitmiyo.eşinizin anlayışıda önemli

Bana eşiniz hayat arkadaşınız gib değil de istediğiniz gibi yönetebileceğiniz bir oyuncak gibi geldi.uzun vadede böyle oyunların ters tepeceğini düşünürüm hep.ben yapamam şahsen.utanırım

Hiç başka tanımadığınız kişilerle konuştuğunu, gezdiğini gördünüz mü tanımadığınız ama yeni arkadaş edinmiştir belki o arkadaşlarının yanında.

Yada kafasında başka sorunlar vardır atmak için yapıyordur ama bu kadar olumlu olma yinede

Bana gelince;
Eşim eve geç gelemiyecek kadar erken çıkıyor en fazla iş yerinden 7 de o yüzden nereye gittin ne yaptın diye sorarım önce aramasını isterim böyle bir şeyde sorarım ne yaptınız diye sürekli olmasını istemem başka şeyler düşünebilirim :KK43:
Arkadaşlarının numaralarıda var.

Eşim eve geç geldiğinde kıyamet kopuyor 2 dakıka sürüyor sonra eski halimize dönüyoruz tabi bizim gecıkmeler en fazla saat 10 :)) 10u gecerse o ıkı dakıkalık süre nasıl uzar bilemem :p

kendi anahtarını kapının arkasına koy içeri giremesin. kapıyı çalmak zorunda kalsın. git aç ama kapıya doğru giderken telefonla konuşuyormuş gibi tamam canım söz söz yarın geliyorum bak ama şimdi kapatmam gerek diye konuş. onun duyucağı şekilde. sorarsa kim diye bi bayan arkadaşının adını uydur. sormazsa bişey deme. ertesi gün sor ona kocacım sen dışarı çıkıyorsun dimi bu gece de. evet derse iyi iyi eğlen de. sonra telefonunu al mesaj çeker gibi yap. bak bakalım o adam o kıskançlık krizinden sonra bir yere gidiyor mu. ha bu konuşmadan önce de sen beni çok boş bırakıyorsun gibi laflar et.

yok artık.yapılan yanlış bir davranışa başka bir yanlışla cevap vermek ne kadar dürüstçe olabilir? adamdan dürüstlük bekliyorsunuz,ama kendiniz de o yönde değilsiniz.enteresan gerçekten:KK53:

yaa konuş onunla rahatsız olduğunu söyle ,böyle devam ederse seninle ilişkisinin zora giriceğini sorumlulukları olduğunu anlat, anlamazsa kavga çıkart, ilk evlendiğimde eşimde bana öyle davranmak istemişti pazar günleri abimle arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diyip çıkıyordu, evlendiği için eve kapanamıyacağını söylüyordu, hatta evlendiğim için sosyal hayatım azaldı , ticaret için sosyal hayat şartmış gibi ekonomik durumumuzla ilgili beni suçluyordu, bende hep olay çıkartıyordum, hiç sakin kalamadım, sabah sekizden akşam 10'a kadar zaten evde olmadığını o saatlerde zaten karışmadığımı ama o saatten sonrasına ve pazar günlerine müdahele edebileceğimi söyledim,surat astım,kavga ettim ,ağladım, sonra çocuk olunca düzeldi şimdi nadiren gider ve bana haber verir. sinir bozucu bir durum

anlat konuş faydası yokki bende bıraktım kendi haline ne yaparsa yapsın bi zaman sonra yorulyo insan söylemekten kavga çıkart surat as küs hiç oralı olmazki hatta kızar bile erkekler için arkadaşlar daha önemli evlenince biz vazgeçiyoruz onlar geçemiyolar

söylenirim kızarım ama hiç 2 de 3 de geldiği olmamıştır o saatte eve gelirse ne olur bilmiyorum:KK19:kahvede arkadaşlarıyla okeye oyuna falan dalar ama 12 den önce gelir.bu erkek milletinin evine çocuğuna ayıracağı zamanı böyle boş işlere ayırmaları çok sinir bozucu:KK23:

anlat konuş faydası yokki bende bıraktım kendi haline ne yaparsa yapsın bi zaman sonra yorulyo insan söylemekten kavga çıkart surat as küs hiç oralı olmazki hatta kızar bile erkekler için arkadaşlar daha önemli evlenince biz vazgeçiyoruz onlar geçemiyolar

haklısın evlenince bizde etrafımızdaki arkadaşlarımızı, işimizi ,ailemizi bırakmayıp sosyal insanlar olmayı becerebilsek mutsuzda olmayacağız, ben daha yeni yeni anneme giderken bile yine annesine gidiyor çok meraklıydı niye evlendi gibi lafları umursamadan gidiyorum, özellikle 10 gün falan geçsin surat asmasınlar diye gün sayıyordum, ne oluyor yalnız kalıyoruz ,yalnız kalıncada ilgi ilgi diye vıdı vıdı yapıyoruz, inşallah onunda arkadaşlarıyla arası bozulur

Valla benimki çalıştığı icin geç geliyor
Keyfi olsa hoşuma gitmezdi
Konuşurdum rahatsız oldugumu uygun bı dille anlatırdım umarım anlar

Eşimin böyle sorumsuz davranacağını sanmam ama büyük konumamak lazım yaparsa sonuçları bir hayli ağır olur..Haber verir geç gelir amenna..

Eşinin anlayacağı dilden konuş..Kimi güzel güzel konusmaktan anlamaz..O geldiginde evde olma mesala..Bir kaç gün ailene yada kalabileceğin samimi bir arkadasına git kafanı dinle..Konusacagın zaman bir ailesinin olduğunu yeni mi hatırladığını sorarsın.

Ayrıca çok kırıcı bir durum..Arkadaşlar eşden daha kıymetli olmamalı..

bence sende dısarı at kendını ne zaman arasa dısardayım de ewe gelıp o senı beklesın
trıp yapma
napım canım cok sıkılıo cıkıyorum de o zaman sen tek cıkma dıye erken gelır bnce

asla müsamaa gösteremeyeceğim bi konu bu.... her ne sebeple olursa olsun çok masum bi durum bile olsa asla 12 den sonraya kalmamlı bi erkek...zarurui durumlar istisna tabiki ama fuzuli sırf arkadaş dost eğlence mantığıyla kabullenmem geç gelmesini...
allaha şükürler olsun ki 3 senedir hiç geç gelmişliği yoktur eşimin... aksine ben zorlarım gezelim çıkalım diye, veya bazen sıkılır hissederim kendim söylerim hadi çık bi dolaş gel falan diye, yok iyiyim böyle der :) sağolsun...

Benim için hava hoş,geç geldiği zaman haber verir eşim,hatta iyi bile olur haftanın bir iki günü bende dizilerimi filan izlerim,ama öyle gece 2,30 gibi geldiği hiç olmadı,madem rahatsızsın,konuş eşinle.

İlahi kızlar sizde ,adamlar neden evde dursun ki arkadaşlarıyla gezmek varken.Gece gelip çocuklarını uykudayken gayet de sevebilir.Gezsinler tozsunlar bekar hayatı yaşasınlar onlar evli değil ki kadınlar evli.
Kadınların duyguları yok kadınların ilgiye ihtiyacı yok kadınların nazlanılmaya ihtiyacı yok.Evlatların baba rolüne ihtiyacı yok tv ne güne duruyor,sokaklar ne için .Kadın anne olduktan sonra değersizdir, rengi gitmiştir.Kadın yaşamasın ölsün hatta.Erkekler bu tutumu genelde çocuk olduktan sonra sergiliyor.Çocuk gürültüsü istemiyorlar evde.Kimisi ailenin yanına git bir kaç gün kal diyor. Böyle adamların canına minnet olur.Gitseler de evde yalnız kalsam derler .
Kadın olmak neden bu kadar zor....

Son düzenleme:
X