• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket esiniz evde oldugu zaman internetin basina rahat bir sekilde oturabiliyormusunuz?

esiniz evde oldugu zaman internetin basina rahat bir sekilde oturabiliyormusunuz?

• Ankete Katılan
    77
  • Anket Kapalı .
evet giriyorum çok rahat bir şekilde
ama genelde onun dizisi olduğu zaman takılıyorum buraya
eğer birlikte izleyeceğimiz yada yapacağimiz başka bişey varsa girmiyorum

evli değilim ama olsaydım rahat giremezdim herhalde.çünkü net yüzünden erkek arkadaşımla çok sorunlar yaşadık.düşünüyorumda onunla evlensem evde net olmaması bile daha mantıklı:)

Bizim evde kesinlikle sorun olmaz.Oglumunda benimde esiminde ayridir.Herkesin kendine ait laptopu,lcd televizyonu,canak anteni,digital resiveri,dvd oynaticisi,müzik setine kadar ayri ayridir.Isteyen istedigi zaman sorun olmadan kullanabilir.Kücük bir nasa kurduk evde sırnaşık

Evet girerim hatta eşimle beraber gireriz neye bakıcaksak beraber bakarız işimiz bittiğinde bırakırız laptobu aynı evin içinde ayrı şeylerle vakit geçirmesini sevmiyoruz...

20 dakika geçtikten sonra neye bakıyorsun diye soruveriyoo aşkuummm, sonra yanıma geliyor bende gıcıklık olsun diye kapatıyorum laptopu:27:

Back