• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket esiniz evde oldugu zaman internetin basina rahat bir sekilde oturabiliyormusunuz?

esiniz evde oldugu zaman internetin basina rahat bir sekilde oturabiliyormusunuz?

• Ankete Katılan
    77
  • Anket Kapalı .
uy uy uy bazen ama her zaman degil cunku gene mi girdin kk ye der durur
kapat sunu der yada klavyeyi fareyi alip soker saklar cok giriyorsun diye cunku bazen
evi temizlemeyi unutuyorum buraya uye oldum olalim adam sinirli oldu
artik pek cok giremiyorum zati iki cocukla zor :D

hayır giremiyorum,alınıyor çünkü!''ben evdeyken benimle ilgilenmek yerine bilgisayarda vakit geçiriyorsun''diyor. :))

k.k ya girdğimi biliyor
pek sorun etmiyor ama bilgisayar çalışma odasında
dolayısla yalnız kalıyor.pek fazla bilgisayar başında kalmak istemiyorum.......
ama anneme geldiğim zaman annem yinemi k.k desin der ,durur=))

hayır yaa, futbol hastası olduğu için sürekli maç sonuçlarını takip ediyor.Avrupa liglerini de takip ettiğinden her akşam mutlaka maç oluyor.5-10 dakika da bir gelir skorlara bakar, bunaltır beni.

karişmaz ama dirdir başimin etini yer ay bikmadinmi yinemi o sityekarişip duruyo bide ayri odadayken yüzünü göremiyoz diye iğnelerde ohhh bende laptop aldirdim artik sorun çözüldü ayni odadayiz :d

eşim evde olduğu zaman benim işim varsa o oturur işim olmayınca ben yada sırayla......ama en çok benim pc başında..:lepi:

pek rahat ettiğim söylenemez gelir dikelir başıma ne yapıyosun nereye
yazıyosun meraklı köfteci oturucam birgün yanına ne yazıyosun bakıcam
diyor bende otur benim saklım gizlim yok diyorum gülüp geçiyor :dilcikar:

hayır...çünkü gün içinde zaten ayrıyız...akşamları bir kaç saat oturuyor sonra da yatıyor ve çok haklı olarak internetle değil kendisiyle ilgilenmemi istiyor...kocamı ilgisiz bırakmak onu dışarı itmek olacağı için onu uyuttuktan sonra nete giriyorum...eşim internette olmama değil onunla ilgilenmeme karşı

çok komiksin ya onu uyttktan sonra deyince gülmekten koptum ya

kesinlikle karışmaz..zaten onun kendi bilgisayarı var..yerimsenibenama....istersede karışsın...:oklava:kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
yok valla oturamıyorum:delphin:
Allah tna maçlar oluyorda kahveye gidiyor,anca pc bana o zaman kalıyor...
:jeyyar:

eşim evdeyken başından kalkmıyorki ben geçiyim .girdiğim yerlere hiç karışmıyor o konuda sıkıntım yok.zaten bende sadece kadınlar kulübüne giriyorum bağımlılık yaptı:enbuyukkk:a.s.

eşim internetten pek anlamadığı için ben rahatım. ama o evde olunca pek pc ye girme taraftarı olmuyorum. resmen huzursuz oluyorum. ancak maç filan izlerse rahatça oturabiliyorum.

bazen evde degilde internet cafede gibi hissediyorum kendimi:)
her zaman kesinlikle karsiyim ama aksamlari isi varsa bilgisayarla bende kendiminkini acarim öyle karsilikli baska alemlerde gezeriz kocisimle:))

nette dolaşmama karısmaz
zaten pc ve tv aynı odada
yine sohpetimizi muhabbetimizi ediyoruz
cayını kahvesini getirdiğim sürece no problem kaydirigubbakcemile3

Back