• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket esiniz evde oldugu zaman internetin basina rahat bir sekilde oturabiliyormusunuz?

esiniz evde oldugu zaman internetin basina rahat bir sekilde oturabiliyormusunuz?

• Ankete Katılan
    77
  • Anket Kapalı .

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
esinizin evde oldugu zamanlar rahat bir sekilde internetin basina gecip istediginiz gibi surfen yapabiliyormusunuz? yada kk de kalabiliyormusunuz?:uhm:

ben hemen cevapliyayim hayir..
esim karismiyor aslinda ama o evdeyken internetin basina gecsem, hemen sorar ne var yine ne yaziyorsun hic bitmiyor felan...yani dirdiri bitmez sirasi gelince.....

Evet sırf bu yüzden televizyon ve bilgisayar aynı odada :) ayrı odalarda olmaya dayanamam ben :) Aynı odada olduğumuz için sohbet edebiliyor tv seyredebiliyoruz . Sırayla giriyoruz . Ben birazdan kalkacağım eşim gelecek mesela. Sonra eşim uyuyacak bilgisayar tekrar bana kalacak :) :lepi:

ben rahat oturuyorum hemde çok rahat
kötü birşey yapmıyorum ki sadece kk ma takılıyorum ve
bunu eşimde biliyor şimdi diyor aynen msn deki gibi yazışıyormusunuz diyor bende evet cevabını verip gidiyor
tv sinin başına
netten örgü dantel modelleri arıyorum yemekler filan araştırıyorum
müzik dinliyorum indiriyorum
eeeeeeeeee sonra eşim geçer oyun oynamaya hihoyyyt

valla bizim evde herkesin bilgisayarı ayrı ve herkes istediği şekilde bilgisayarına geçip vakit geçirebiliyor... :lepi: ve çokta rahatım ne eşim gelir dikilir tepeme ne yapıyosun diye , ne de ben eşimin başına gider dikilirim ne yapıyorsun diye ..ne de dırdırımız olur çok şükür...:teytey:

bizim evde sorun olmaz 2 tane pc var eşim kendi bilgisayarına geçer oyun oynar.bende kendi bilgisayarıma geçip kk takılırım.ve gerekirse ikimizde aynı odada oluruz....

çok rahatım bu konuda eşimde hiç karışmıyor şükür o genelde tv izlemeyi tercih eder bense nette takılmayı

kocam nette olduğumda karışmaz ama oturuyorsa ben kk da kalmayı tercih etmiyorum.
gün içinde zaten birlikte değiliz.
akşamları rapor hazırlamıcaksa yada işi yoksa ben girerim nete..yoksa sarılır birlikte tv izleriz..:asigim:

ben eşim varken giremiyorum .....
çünkü bana ne yapıyorsun dıye belkide 100kere soruyor.....hiç girmiyorum daha iyi....

Eşim evdeyken nete girmem hiç problem değil. Evde iki pc var ikiside yanyana
ve bizim odamızda (kayınvalidemlerle aynı evde yaşıyoruz :(( ; ben kk da takılırım,
eşim photoshopla uğraşır yada konulu oyunlar oynar arada da birbirimize msn den birşeyler
yazarız gayet eğlenceli oluyor.

evet hatta beraber oturuyoz canım internette beraber sörf yapıyoz aynı şeyleri yapmayı seviyoz çünkü

yok canım nerdeeee ben aşkım evdeyken pc ye girsem onunla ilgilenmesem valla o pcyi kaldırdıgı gibi aşagı atar hiç acımaz istiyorki hep kendisiyle ilgilenim ama haklı diye düşünüyorum gün boyu yoruluyorlar eve gelincede ilgi istiyorlar ben aşkımla bu konuyu çok tartıştım kesinlikle istemiyor maalesef o gündüz yokken girebilecekmişim evliyken :(

benimde duruma göre değişir....o aksiyon filmlerini ve kurtlar vadisini çok seviyor.....ee malum tvdede eksik olmuyor bunlar....öyle olunca ben pc ye o tv yeee...arada buluşuyoruz çay içiyoruz sonra herkes işinin başına......

akşamları çok fazla girmiyorum nete eşimle ve çocuklarla ilgileniyorum oda girmez akşam fazla nete bende

bizim de laptoplarımız var ayrı ayrı...
dipdibe otururuz, tv karşımızda açık..
hem sohbet eder,hem tv izler, hem de laptoplarımızda takılırız...
o hep oyun oynar...ya da derdim var köşesindeki bayanların dertlerini okurum ona, karşılıklı sohbet ederiz bu konularda fikirlerimizi söyleriz

benden önce o oturduğu için pc nin başına bana fırsat kalmıyo ne yazıkki.........

bizde de iki tane bilgisayar var herkes kendininkinde işini yapar ama beraberken de nette fazla zaman geçirmemeye çalışırız.. nette zaman geçirene de karışan olmaz..

esinizin evde oldugu zamanlar rahat bir sekilde internetin basina gecip istediginiz gibi surfen yapabiliyormusunuz? yada kk de kalabiliyormusunuz?:uhm:

eşim kk ya üye olduğumu biliyo....
eşim evdeyken işimde yoksa yanındada takılıyorum nete ...
rahatım karışmaz bana...kaydirigubbakcemile3

Back